Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl oluyor tam açabilirsen olayıEşiyle arkadaş gibi yaşayıp bi çözüm bulan var mı acaba
O nasıl oluyor
Boşanmak.Eşiyle arkadaş gibi yaşayıp bi çözüm bulan var mı acaba
Siz birlikte olmak istediğinizi söylediniz mi?Şöyle diyeyim çocuklardan sonra eşim de cinsel isteksizlik başladı ilgi alaka düştü mesela oğlum şu an 12 aylık olcak hamileliğimle beraber doğduğundan beri birlikte olmadık
O nasıl oluyor tam açabilirsen olayı
Şöyle diyeyim çocuklardan sonra eşim de cinsel isteksizlik başladı ilgi alaka düştü mesela oğlum şu an 12 aylık olcak hamileliğimle beraber doğduğundan beri birlikte olmadıkO nasıl oluyor tam açabilirsen olayı
Evet tabiki bu normal bi durum değil sıkıntı ne diye sordum hep gecistirdi senlik birşey değil dediSiz birlikte olmak istediğinizi söylediniz mi?
Kimlik bir durummuş? Sorunun ne olduğunu, çözümlemmesi gerektiğini ve bu konuda yapabileceğiniz birşey olup olmadığını söyleyin. Artık önemli bir sorun haline gelmiş bu. Neredeyse iki senedir cinsellik yok.Evet tabiki bu normal bi durum değil sıkıntı ne diye sordum hep gecistirdi senlik birşey değil dedi
Psikolojik birşey mi sağlık sorunumu anlayalım diye doktora gitmesini önerdim aslındaKimlik bir durummuş? Sorunun ne olduğunu, çözümlemmesi gerektiğini ve bu konuda yapabileceğiniz birşey olup olmadığını söyleyin. Artık önemli bir sorun haline gelmiş bu. Neredeyse iki senedir cinsellik yok.
Hiç sizi reddettiği oldumu peki. Sadece bu şekilde konuştunuz bitti mi konu, mesela yakınlık olmadımı..Psikolojik birşey mi sağlık sorunumu anlayalım diye doktora gitmesini önerdim aslında
Sadece tamam herşey güzel olcak diyor sıkma canını deyip sarılıp öpüyor sonrası yokHiç sizi reddettiği oldumu peki. Sadece bu şekilde konuştunuz bitti mi konu, mesela yakınlık olmadımı..
Hmmm mesela hazırlanıp Siz hiç adım attınız mı eşinize bu konuda ,Sadece tamam herşey güzel olcak diyor sıkma canını deyip sarılıp öpüyor sonrası yok
Daha ilk yıllarımızda yapmaya kalkmıştım da gerek yok böyle şeylere kendini kodlama dediHmmm mesela hazırlanıp Siz hiç adım attınız mı eşinize bu konuda ,
Siz isteyince eşiniz bahane mi ariyoŞöyle diyeyim çocuklardan sonra eşim de cinsel isteksizlik başladı ilgi alaka düştü mesela oğlum şu an 12 aylık olcak hamileliğimle beraber doğduğundan beri birlikte olmadık
Geçiştiriyor işte aynenSiz isteyince eşiniz bahane mi ariyo
Agir iste mi çalisiyoGeçiştiriyor işte aynen