- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
bölge sorumlusu işkur bizle çalışmayı bırakti sırketin zararı cok muhtemelen atarlar bizi demişBelkide sadece konuşacaklardır
İnşallah çıkarmazlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bölge sorumlusu işkur bizle çalışmayı bırakti sırketin zararı cok muhtemelen atarlar bizi demişBelkide sadece konuşacaklardır
İnşallah çıkarmazlar
İnsallah cikartmazlar.o kadar fedakarlık yaparak calıstı ki cıkarırlarsa haram olsun
şirket magazadaki personeli alıyor ve geri kalan 2 iskurlu ve artı esimle calışması isteniyor. bu da her gün esimin 13 saat calşması demek. mecburen izin veremedi.Anladığım kadarıyla eşiniz izin vermek istediği halde yönetim onaylamadığı için izin kullandırama mış bu durumda da işten çıkarma hakları yok Olursa da eşiniz de hemen gidip dava açsın Bu arada da Sıkmayın canınızı Gün doğmadan neler doğar inşallah öyle bir şey olmaz hakkınızda hayırlısı olsun
çıkarırlar diyosunuz yaniİskurlu calisanlarin hakki yillardir calisanlarin hakkindan daha cok. Ben de bir ay kadar iskurla bir markette calistim. Cikis saatim geldiginde direk beni yollardi mudur. Kasada kuyruk var mesela, musteriler gecsin de oyle gitsin demezdi. Dakikasi dakikasina uyardi benim sartlarima. Cunku ben sikayet etsem iskura kendi zarar gorecekti. Onyuzden sikayet etmisse iskura izin guzunden cikartilabilir. Sonucta iskur kurumla calismayi biraktiysa bu demek oluyor ki binlerce isci nin parasini magza kendi cebinden karsilayacak. Biliyorsunuz iskurcularim parasini iskur oduyor magza degil.
Belli olmaz. Belki gercekten memnun olduklari biridir sadece uyariverirler tekrar yapma diye.çıkarırlar diyosunuz yani![]()
evet. izin konusunda cok ısrarcı olmus .zaten sürekli cenazem uar diyip ise gelmeyen biriydi.evet 8 saatten fazla çalıstırmak da yasak ama eşim mecbur bırakıldı buna. ki tek yapan magaza müdürü degildi. cocuk fırsat bilip işkuru aramişPersonel esinizle hic konusmadan mi gidip sikayet etmis?
inşallahBelli olmaz. Belki gercekten memnun olduklari biridir sadece uyariverirler tekrar yapma diye.
amin insallah. işkurun da bi denetleme falan yapması gerekmez mi.sirkete teblig etmesi gerekir enbasta sizle calısmıycaz diye.olay daha bu aksam oldu.korkuttularmı acaba esimiSimariklik baska sey degil! Iskurdan olmak istemez firma sanirim. Nede olsa maaslarini onlar veriyor. Allah yardim etsin esinize
Uc kurusluk adamlarin nazi yuzunden 8 yillik elemanlarindan vazgececeklerse gecsinler. Esiniz uzulmesin. Tazminatini alir cikar en kotu. Ama sanmam oyle birsey yapacaklariniamin insallah. işkurun da bi denetleme falan yapması gerekmez mi.sirkete teblig etmesi gerekir enbasta sizle calısmıycaz diye.olay daha bu aksam oldu.korkuttularmı acaba esimi
ortada bi adaletsizlik uar evet.cocugun icerde calısmadıgı saatler var ve buldugu her fırsatta kacıyor magazadan. bi gün arkadasına telefonda tamam kanka takılrz deyıp sonra yengem hastalandı deyp kacan bi insan bu. haklı degl şikayetinde.Anlamadim sikayet eden adama neden kiziyosunuz? Adamin mesaisi 8 saatse 8`dir. Kimse keyfe keder mesai saatlerini uzatamaz. Kimse kimseyi idare etmek mecburiyetinde degil, o market zincirinin problemidir. Adam gidip esinizi degil magazayi sikayet etmistir. Market sahipleri de faturayi esinize keser ya da uyarir 'bence uyarirlar isten cikarmazlar bu yuzden. Esiniz de calismasin 13 saat.O da hakkini arasin. Ozel sektor olabilir ama haklariniz var ozellikle kurumsal firmalarda. Hakkini arayan adam neden simarik oluyor anlamadim? Ne kadar emegimizin somurulmesine merakli bir toplumuz. Siz de `zaten cenazem var deyip gelmiyodu` diye insanlari kotulemeyin, hedef gostermeyin. Gercekten cenazesi varsa imalarla vebal alirsiniz bos yere.
Katılıyorum.Anlamadim sikayet eden adama neden kiziyosunuz? Adamin mesaisi 8 saatse 8`dir. Kimse keyfe keder mesai saatlerini uzatamaz. Kimse kimseyi idare etmek mecburiyetinde degil, o market zincirinin problemidir. Adam gidip esinizi degil magazayi sikayet etmistir. Market sahipleri de faturayi esinize keser ya da uyarir 'bence uyarirlar isten cikarmazlar bu yuzden. Esiniz de calismasin 13 saat.O da hakkini arasin. Ozel sektor olabilir ama haklariniz var ozellikle kurumsal firmalarda. Hakkini arayan adam neden simarik oluyor anlamadim? Ne kadar emegimizin somurulmesine merakli bir toplumuz. Siz de `zaten cenazem var deyip gelmiyodu` diye insanlari kotulemeyin, hedef gostermeyin. Gercekten cenazesi varsa imalarla vebal alirsiniz bos yere.
hak arama konusunda haklısınız ama yukardada söyledim. cocugun icerde saati vardı ve kendi ful calısırım sıkıntı olmaz deyip cogu gün öglen geliyordu. gerekli imtiyaza sahipti zaten.Katılıyorum.
Çalışan izin istemiş verilmemiş o da hakkını aramış.
Eşinizde hakkını arayacaktı. Sorunu bir üstüyle çözmeye çalışacaktı.
Ben gençlere hak arama konusunda bayılıyorum. Kamuda olduğum halde yıllarca iznimin yarıdan fazlası iş çok bahanesiyle verilmedi. Çözümü üretecek ben değildim ama fatura bana ve benim gibilere kesilirdi. Şimdi gençler var haklarını çatır çatır alıyorlar.
Bu arada merak eğmeyin eşinizi işten çıkaracaklarını sanmam.