• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim işten çıkarılacak :(

ortada bi adaletsizlik uar evet.cocugun icerde calısmadıgı saatler var ve buldugu her fırsatta kacıyor magazadan. bi gün arkadasına telefonda tamam kanka takılrz deyıp sonra yengem hastalandı deyp kacan bi insan bu. haklı degl şikayetinde.
Eğer fazla mesai yapıp ücreti ödenmiyorsa, yasal tatili elinden alınıyorsa haklı. Mağazanın eksik personel çalıştırmasına kızacağınıza hakkını arayana kızıyorsunuz.

Ekleme: eşiniz de çalışanın çalışmadığı saatler olduğunu belirtebilirdi. Mağaza da işkurla gerekli bilgi paylaşımını yapardı. Neden eşiniz süreci bu şekilde yönetmedi?

Keşke çalışana izin verseydi bende izin alamıyorum ara sıra benimde şikayet edesim geliyor .
8 Yıldır çalışan Kişiyi çıkarmaya kolay kolay cesaret edemezler merak etme .

selamlar kızlar
esim bi cok yerde şubesi olan bir market sektöründe çalisıyor.8 yılını verdi. ve basarıliydı da isinde .bugün işkurlu bir personeline mecbur kalip ,izin veremedigı icin personel işkura şikayet etmiş.işkur şirketle çalışmayi birakti.yüksek ihtimal işten atacaklar diyor yarın görüsmeye cagırmıslar. dualarinızı bekliyorum. sizce cikarırlar mı .cok borcumuz var mahvolduk ya.
Market sektörünü çok iyi bilmiyorum ama tek bir işçi şikayet etti diye iskur orayla anlaşmasını iptal etmez sanmam. Üst üste yaşanmış durumlar söz konusudur. Öncesinde uyarı da yapılmıştır. Ama is yetismiyorsa, fazla calismanin karsiligi personele odeniyorsa ve eşiniz durumu bir üst birimine raporlamissa korkmaniza gerek yok haksız sebeple fesih olur tazminat ödenmesi gerekir. Ya işine devam eder yada tazminatlarinizi alırsınız, yeni bir işe girene kadar idare edersiniz

Back
X