Eşim işteyken herşeyimden haberdar olmak istiyor hep...

Eşinizin Bu Durum Sevgi Fazlalığı Değil Kıskançlık Filan Hiç Değil Düpedüz Güvensizlik:ssz:

Eşiniz En Başta Kendine Güvenmiyor,Sonra da Size

Peki Siz Nişanlıyken Yada Sevgiliyken Nasıldı?

Yani bence şimdi pollyannacılığı bırakalım.

Mesajları silme, arama kaydını silme vs değer verme değil bariz güvensizliktir.

Evli insanlarında rutin şeylerde (bakkala gitmek, işe gitmek) aşırı haber verme, haberdar olma olaylarını anlayamıyorum.

Kadın işte yani telefona yarım saat bakamamışsa yoğundur, başka ne açıklaması olabilir?

Valla bunlar değer vermeyse ben almayım.

durum vahim gibi duruyor
ama ne yapip degi$tirbilirsiniz onu bilmiyorum
onceden nasildi evlenmeden once yani

Bu seni kıskanması demek değil, bu tamamen sana güvenmemesi demektir.
Altında yatan sebep de aslında kendine güvenmemesi
ve kişi kendinden bilir işi mantığıdır.

Belli ki kendisi arama kaydını falan siliyor ki ,
senin telefonunu karıştırıyor.
Madem öyle sen de onun telefonunu bir karıştır bakalım,
belki de aynı şeyi kendisi yapıyordur.

Vallahi 9,5 yıllık evliyim eşim bir gün de telefonumu eline alıp karıştırmamıştır.
Kimle görüşmüşüm falan hiç bakmaz bile.

Ayrıca nereye gideceğini haber vermek kısmı tamam ama,
acilen bir yere gitmen gerekir , ya da ne bileyim haber vermeye fırsatın olmaz,
ancak sürekli sürekli de yapılacak bir şey değil.

Son düzenleme:
Sevmek kıskanmak bunlar dışında bir olaydır.Eşinizin yaptığı tamamen güvensizliktir arkadaşım.
Belki anneni arayıp 15 dk konuşacaksın adam o 15 dk da işten çıkar gelir ver ulan telefonu bakım sen kimle konuşuyorsun derse şaşmamak lazım.
Mesajları neden silme derki,bana akşama kadar kk dan :) arkadaşlarımdan bankalardan kızım için dershanelerden mesaj gelir önemli ve özel arkadaş mesajları dışında herşeyi temizlerim.Telefonum ortalık yerde durur eşim eline alıpta 1 kez bile karıştırmamıştır.Ben telde konuşurum,beni arar ama konuşmam gereken bir durumdur kapatmam,5 defa çağrı atar.Kapatırım eşimle konuşurum kimle konuşuyordun diye sormaz ne yapıyorsun canım öylesine aradım der kapatır.
Eşinin sana böyle yaklaşması hem ayıp hem güvensizliktir..

Son düzenleme:
eşim herşeyimden ne yaptığımdan nereye gittiğimden kime gittiğimden vs. Hepsinden haberdar olmak istiyor. Mesajlara biraz geç cvp versem 1-2 saat hemen kızıyor nasıl 1-2 saat telefona bakmazsın seni arayabileceğimi bilmiyomusun vs.
Kısaca eşim işteyken benim herşeyimden haberdar olmak istiyor. Nasıl herşeyi haber ederim ki anlamadım. Mesela mesajlarıda aramalarınıda silme diyor sakın gibi..

Yorumlarınızı merak ediyorum. Ben yanlış düşünmemek için sormak istedim.

canım başlarda benim eşimde benden bunu talep ediyordu sürekli ve ben de ya unutuyordum yada yeter ya heryere de haber verilir mi diyordum ama zamanla alıştım ki nasıl ki eşim bir gün bana aynısını yaptı ben anlayayım diye o gün bugündür dışarı çıkacağım zaman haber veririm zor birşey değil ki hem sevgiliyken dk başı msjlaşan bunu da yapar herhalde...

mslarına cvp vermediğinde başına birşey gelmiş olabileceğini düşünebilir benim eşim bu konuda panik ataktır ...

ama işin başka bir boyutu var sıkboğaz etmek , kısıtlama vs gibi iş bu boyuta vrıyorsa ki zannediyorum varıyor ( aramaları msjları silme de nedir yaww:27::27:) işte orada dur demelisin !!! bu kıskançlığa aşırılığa giriyor ve bu tarz şeylerde ödün vermemeni tavsiye ederim...bunun gibi şeylerin gereksiz olduğunu sizin artık evlendiğinizi ve birbirinize güvenmeniz gerektiğini tatlı bir dille anlat derim

Okuyunca tebessüm ettim :)
Güvensizlikle alakası yok bence insan sevdiğini merak eder .
Bence hoş bir durum bu .
Ha çok sıkıyorsa işlerimi yapıyorum ondan bakmıyorum sen merak etme gibi tatlı dille uyarın .
Sakın çıkışma .
Mutluluğunuz daim olsun .:nazar:

Eşiniz aşırı kıskanan ve her adımınızı takip etmek isteyen güvensiz bir yapıya sahip, henüz yeni evliymişsiniz şimdilik bu durum belki o kadar bunaltmaz sizi ama zamanla çok yıpranırsınız.
Aynı eşiniz gibi bir yapıya sahip tanıdığım var, eşine gelen telefon aramalarını, mesajları, hatta arabayla yapılan km'yi takip altında tutuyor, markete arabayla gidilmişse gidiş dönüşü hesaplıyor, tahmini kmden fazla çıkarsa başka nereye uğradın, niye bana söylemedin diyor, çocukları oldu bu seferde hem kadını hem çocuklarını gözlem altında tutar oldu, çocuklara gelen mesajları bile kontrol ediyor, telefon konuşmalarını dinliyor, bu sağlıklı bir durum değil:50:

öf bu ne yaaa??? :53:
boğuldum okurken.

Eşiniz aşırı kıskanan ve her adımınızı takip etmek isteyen güvensiz bir yapıya sahip, henüz yeni evliymişsiniz şimdilik bu durum belki o kadar bunaltmaz sizi ama zamanla çok yıpranırsınız.
Aynı eşiniz gibi bir yapıya sahip tanıdığım var, eşine gelen telefon aramalarını, mesajları, hatta arabayla yapılan km'yi takip altında tutuyor, markete arabayla gidilmişse gidiş dönüşü hesaplıyor, tahmini kmden fazla çıkarsa başka nereye uğradın, niye bana söylemedin diyor, çocukları oldu bu seferde hem kadını hem çocuklarını gözlem altında tutar oldu, çocuklara gelen mesajları bile kontrol ediyor, telefon konuşmalarını dinliyor, bu sağlıklı bir durum değil:50:

Bayılazam şimdi:53:
Bu ne yawwwww:53::53:

bu bir hastalık yaa..bu tarz hareketler normal mi...böyle biriylede bir ömür geçmez...sanki sizi yarı açık ceza evi gibi hapsetmiş..iyikide sabır ediyorsunuz...

Allah yardımcın olsun..
Benim eşimin kıskançlık duyguları alınmış resmen...
İşin enteresan tarafı da şu...
Eşim eski eşi tarafından iğrenç bi şekilde aldatılmış...
Ama beni kıskanmaması onun gözünde "değersiz" olduğumu göstermiyor tabii..:ssz:

Öyle demeyin yahu bulamayanlarda var mesela biz hiiiiççççç konuşmuyoruz sayılır mesela bugün 12 de işe gitti 1 kere aradım o kadar sağolsun beni öyle merak ederki ölsem haberi olmaz gerçi biz uzatmaları oynuyoruz ayrı mesele...
Bu arada hamile olman onun merakını katlamış olabilir ve ayrıca eşin herşeyinden haberdar olmak. İstiyor e sende onu bunalt biraz anlar belki :)

eşim herşeyimden ne yaptığımdan nereye gittiğimden kime gittiğimden vs. Hepsinden haberdar olmak istiyor. Mesajlara biraz geç cvp versem 1-2 saat hemen kızıyor nasıl 1-2 saat telefona bakmazsın seni arayabileceğimi bilmiyomusun vs.
Kısaca eşim işteyken benim herşeyimden haberdar olmak istiyor. Nasıl herşeyi haber ederim ki anlamadım. Mesela mesajlarıda aramalarınıda silme diyor sakın gibi..

Yorumlarınızı merak ediyorum. Ben yanlış düşünmemek için sormak istedim.

bence yanlış düşünme belkı mesajları falan sılıyorsun dıye suphelenmıs olabılır belkıde senden hep rapor ıstemesı hamılesın belkı bırsey olur korkusuyladır yada senı cok sevıyordur benım esım de aynen senınkı gıbı nereye gıttın ne zaman gıttın ne zaman geldın falan fılan hep der ama annem erkekler boyledır herseyden haberdar olmak ısterler der o yüzden hıc acaba güven sorunumu var dıye hıc dusunmedım ıcını ferah tut bence ıyı dusun ıyı olsun

bazı arkadaşlar olumsuz bazı arkadaşlar olumlu bakmış. bazı arkadaşlarda eşimin kendine güveninde sorun var demiş.

eşimin kendine güven sorunu ned emek onu anlayamadım?

Benim eşimde aynen böyle..Sürekli msjlasırız biz 6 aylık evliyizz..Benim hosuma gidiyo valla,kocasının arayıp sormamasından sikayetci okadar kadın varkii bence mutlu olmalısın..Benim eşim,evden çıktıgımda arar,minibüse otobuse bindiysem oturdummu diye defalarca sorar,o işe gittikten snra uyudugumu bile haber veririm,ne yaparsam haber veririm yazarım,sorar yanii..gün içinde en az 5 defa knusuruz..Güzel seyler bunlar canımm zamanla azalır zaten suan tadını cıkar bence :)

Bir ara benim cep telefonuma bedava çok fazla kontör yüklemişti kullandığım gsm şirketi promosyon olarak bende bunları nasıl kullanabilirim dedim ve başladım zırt-pırt eşime mesaj atmaya.Şimdi yemek yedim,şu an çay içiyorum....gerekli,gereksiz ...Öyle bir bunaltmışım ki...

Madem eşin her anının bilmek istiyor sende her anını mesajla bildir buna kim dayanabilir ki:1:

Güven sağlamak için eğer seni takip etmek istiyorsa bırak etsin,zaman ile ya güvenir ve normale döner yada bu konuda sorunu olduğu anlaşılır.

Back
X