Esim kaba ve sabirsiz

katra212121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
336
168
33
43
Artik cok yoruldum.bugun ise birlikte gittik.bir araba aldim haftanin 6 gunu esimde.benim is yerim eve daha uzak.bugun arabayi ben aldim onu isyerine biraktim.kendim de ise gittim gec kaldim yol boyu soylendi.cikista onu almaya gittim.daha once is yerine hic gitmemistim.yollari karistirdim epey dolandim. bu arada surekli aradi soylendi.en son artik sinirlendim bulamiyorum isyerini sen taksiye yada dolmusa bin dedim.bana s...git dedi teli yuzume kapadi.eve varasiya bagira bagira agladim.suclu ben miyim yaa yorgunum cidden

Senin iş yerin uzaksa sen kullanacaksın tabii ki arabayı.
Ya da seni bırakıp almayı kabul edecekse o alacak.

Kızma ama tam bir hödükle evlisin.
Sakın alttan alma

Kıçı rahata alıştığı için dolmuşa ve ya taksiye binmek zoruna gitmiş belli ki... Sizin iş yeriniz uzak ise öncelik hakkı sizin...

Bu arada eşinizin iş yerini nasıl bilmiyorsunuz daha önce hiç gitmediniz mı ? Burası bana biraz garip geldi ..

İstanbuldaysanız evet toplu taşıma kullanmak çok zoor. Sureklı kullanmak zorunda olanlar bununla nasıl başa çıkıyor bilmiyorum ama sinirlenilecek bir durum, harita açsaydınız çok zor bişey mi?

Esimin is yeri degisti.koca sehir bulamadim.vallahi sehirlerarasi yola bile saptim.yani bulmaya calistim ama bulamadim.eskiden sabirli anlayisli biriydi simdi ise hep laf cakiyo.en ufak seyde yeri geliyo ne gerizekalisin diyo.cok inciniyorum.enistem var.bir yerlere gidecekken adam kapiya cikiyo ablam evi silip supurmeye basliyo.enistem oylece kapida bekliyo.bense cantamin fermuari acik ayakkabimi yarim giymis vaziyette kapiya firliyom.aksi halde laf yiyorum.bir keresinde kahveye gitti isten ciktim.beni alcakti almadi aglayarak otobuse bindim.otobuste sessiz agladim.onde oturanlar donup donup bana baktilar.o kadar ofkeliydimki ne bakiyosunuz insanin derdi olamaz mi deyip basladim bagirarak aglamaya

Siz niye eşinizi başkasıyla kıyaslıyorsunuz ki.
Eşiniz kabalık yapmış, sizi de anlamadım gerçi hepimizin elinde akıllı telefonlar, navigasyonla gitmek için ekstra bir beceriye ihtiyaçta Yok.. karşıdaki insan sinirlenmiş olabilir ama tabiki küfretmesini haklı çıkarmaz...

Insan ister istemez beyninde kiyas yapiyo.ne bileyim bazen diyorum bana kaba davranma o kadar emek veriyorum.calisiyorum cocuguma elimden geldigince iyi bakiyorum eve kosusturuyorum.herseyim derli topludur.ben hakaret isitecek bisey yapmiyorum diyorum .bana ben hakaret etmiyorum diyor kabul etmiyor.iftara sagolsun gorumceler cagiriyor.onun icin bile soyleniyo .ben ev gezmelerini sevmiyorum.sen hep calis hic bos kalma.bos kalinca geziyon diyo.ki ben ayda en cok bir defa ev gezmesine giden biriyim.gorumcelerim de sasiriyolar

Adamı iş yerinden arabayla bırakıp arabayla almaya gidiyorsunuz teşekkür edeceği yerde küfür ediyor. Ben olsam küfür edip ondan önce kapatırdım. Naparsa yapsın

erkek olsun da kendi bineceği arabayı kendi alsın ,hanzo

Kaba, sabırsız yazınca başka bir şey anladım, iyimi?

Sadece mevzu bu degil.hamilelik ve sonrasi toplamda 2 yildir sadece 3 defa birlikte olduk.konustum niye boyle diye.cocugu emziriyon goguslerin gorunuyo insan ister istemez soguyo dedi .cok uzuldum gunlerce agladim

Sen buna neden katlanıyorsun ben anlamıyorum. İşin var gücün var. Kendi geçimini sağlayabilirsin. O ağzını topla benle düzgün konuş o kuş beyninle bana hakaret edebiliceğinimi sanıyorsun diyemiyorsun. Erkekmi yol memlekete. Neden katlanıyorsun. Birde üstelik bütün çileye katlanıyorsun. Bir daha küfür ederse ağlamak yerine. Onun ne kadar ezik olduğunu düşün. Ona acı. Kapasitesi yok küfür ediyor sana. Sen her hakaretinde alttam alıp konuşmaya devam edersen kıymetini bilmez. Alma alttan. Sendr çalışıyorsun evin bütün yükünü yüklemek zorunda değilsin. Kendini köle gibi görme. Herşeyin tam olmak zorunda değil. Mesela hakaretmi etti muhatao alma. Konuşma özür dileyene kadar. Sürtsün burnu. Haklı dahi olsa alttan almayı bırak. Yaptıklatına saysın.Cinsel birliktelikten soğumak ne demek. Çocuk isterkem iyiydi. Ne yani çalış. Çocuğa bak,emzir,evi temizle. Hizmetçimisin sen.

Sadece mevzu bu degil.hamilelik ve sonrasi toplamda 2 yildir sadece 3 defa birlikte olduk.konustum niye boyle diye.cocugu emziriyon goguslerin gorunuyo insan ister istemez soguyo dedi .cok uzuldum gunlerce agladim
bu nasil bir adamdir ya, kendini ezdirme bukadar lütfen isin gücün var ona muhtac degilsin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…