- 3 Ocak 2016
- 336
- 168
- 33
- 43
- Konu Sahibi katra212121
-
Siz niye eşinizi başkasıyla kıyaslıyorsunuz ki.Esimin is yeri degisti.koca sehir bulamadim.vallahi sehirlerarasi yola bile saptim.yani bulmaya calistim ama bulamadim.eskiden sabirli anlayisli biriydi simdi ise hep laf cakiyo.en ufak seyde yeri geliyo ne gerizekalisin diyo.cok inciniyorum.enistem var.bir yerlere gidecekken adam kapiya cikiyo ablam evi silip supurmeye basliyo.enistem oylece kapida bekliyo.bense cantamin fermuari acik ayakkabimi yarim giymis vaziyette kapiya firliyom.aksi halde laf yiyorum.bir keresinde kahveye gitti isten ciktim.beni alcakti almadi aglayarak otobuse bindim.otobuste sessiz agladim.onde oturanlar donup donup bana baktilar.o kadar ofkeliydimki ne bakiyosunuz insanin derdi olamaz mi deyip basladim bagirarak aglamaya
erkek olsun da kendi bineceği arabayı kendi alsın ,hanzoArtik cok yoruldum.bugun ise birlikte gittik.bir araba aldim haftanin 6 gunu esimde.benim is yerim eve daha uzak.bugun arabayi ben aldim onu isyerine biraktim.kendim de ise gittim gec kaldim yol boyu soylendi.cikista onu almaya gittim.daha once is yerine hic gitmemistim.yollari karistirdim epey dolandim. bu arada surekli aradi soylendi.en son artik sinirlendim bulamiyorum isyerini sen taksiye yada dolmusa bin dedim.bana s...git dedi teli yuzume kapadi.eve varasiya bagira bagira agladim.suclu ben miyim yaa yorgunum cidden
Kaba, sabırsız yazınca başka bir şey anladım, iyimi?Artik cok yoruldum.bugun ise birlikte gittik.bir araba aldim haftanin 6 gunu esimde.benim is yerim eve daha uzak.bugun arabayi ben aldim onu isyerine biraktim.kendim de ise gittim gec kaldim yol boyu soylendi.cikista onu almaya gittim.daha once is yerine hic gitmemistim.yollari karistirdim epey dolandim. bu arada surekli aradi soylendi.en son artik sinirlendim bulamiyorum isyerini sen taksiye yada dolmusa bin dedim.bana s...git dedi teli yuzume kapadi.eve varasiya bagira bagira agladim.suclu ben miyim yaa yorgunum cidden
bu nasil bir adamdir ya, kendini ezdirme bukadar lütfen isin gücün var ona muhtac degilsin senSadece mevzu bu degil.hamilelik ve sonrasi toplamda 2 yildir sadece 3 defa birlikte olduk.konustum niye boyle diye.cocugu emziriyon goguslerin gorunuyo insan ister istemez soguyo dedi .cok uzuldum gunlerce agladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?