Eşim Kadın Instagramı açmış

hesabı bir süre izleyin mesaj kutusuna bakabilirseniz daha net anlaşılır neden açtığı şimdi sorarsanız bir arkadaşımı işletecektim der. Amacı farklıysa bile bir süre sessiz kalır başka hesaptan yine yapar. Sadece izlemek şu aşamada en mantıklısı takip olacak mı yoksa öylece kalacak mı bu önemli? Tabi sonrası içinde ne düşünüyorsunuz eğer takipleşme başlarsa bununla baş edebilecek misiniz?

Ben telefonu ağzına sokardım herhalde.
Ya açık açık sor ya da işlet onu bakalım ne diyecek.

Konu sahibi yapacagin en mantikli hareket herseyden habersiz masum rolu yaparak erkek hesabi acip , o fake hesaba mesaj atmak olur.
Ekran goruntusu de cek yazarsa sana?, ilerde delil olur. Cinsel egilimi falan farkli ise zaten anlarsin.
Birini isletmek icin actiysa da anlarsin.

Benim de bir mail adresim üzerinden Instagram hesabi açılmıştı, nasil ve ne şekilde açıldı hicbir fikrim yok. Bilen varsa soylerse çok mutlu olurum.Fark edince sildim mail hesabımı.
Olabiliyor yani böyle şeyler, eşinizden bilmeyin hemen.

Cinsel eğilimi farklı olsa niye kadın hesabı açsın ki. Yüzü gözükmeyecek şekilde erkek hesabı açar, biosuna yazar.
Sahte kadın hesabıyla birini işletmeyi düşündü, sonra da vazgeçti belki.

Kız aferdersin ama sapıklık o öyle açık saçık kızları ekleyecek sohbet muhabbet derken bana resim atar misin der sonrası herşey gelir meraklılar gözler i doymuyor illa başkalarının vücutlarını görecekler tatmin olacaklar

İşin iç yüzünü bilemem ama erkekler bazen bu şekilde sapıklık yapabiliyor. Zamanında kadın ismiyle bana bir mesaj gelmişti. Abla ben hiç cinsellik yaşamadım bana anlatır mısın vs diye. Dedim sen kimsin ake. Böyle böyle saf bulduklariyla kadınmış gibi konuşup fantazi yapıyorlar herhalde. Ya da Güven kazanıp foto vs istemeler. Aklıma direkt bu geldi valla. Farklı yönelimi olma ihtimali de var. Öylesine birilerine stalklamak için açmis olabilir. Bir sürü seçenek var yani seç beğen

Benim esimde daha önce facedn açmıştı kız hesabı o kadın fotosunu koymamisti ordan eski sevgilisiyle arkadaş olup kız gibi msj yazmıştı tabi bunu gorunce cildirdim bunu bütün ailene gösterip seni rezil edip evi terkedecem demiştim bosanacam senden demek hala eski sevgilini dusunup kız gibi msj yazarsin görürsün sen dedim bin pişman ettim yalvardı sildi hesabı bidaha da böyle bisey olmadı bu erkeklere güven olmaz takip edin

Benim eşim instagram silmişti onun hesabıyla bir hesap açılmıştı yabacı kadın hala kullanılır hesap silince felan başkaları alabiliyor

Belki ordan para kazanmak amaclı olabilirmi hani beğeni yorum vs şeylerden para kazaniliyormusya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…