- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
Herkesin ağzına sağlık :)Bir bakayım ne yazmışlar dedim de
Adama resmen giydirmiş kızlar ya
Ağzınıza sağlık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin ağzına sağlık :)Bir bakayım ne yazmışlar dedim de
Adama resmen giydirmiş kızlar ya
Ağzınıza sağlık![]()
Şifremi falan değiştirdim ama artık okumaz heralde :)
EvetEsin 20 yasinda mi yanlis mi okudum
Başta çok istemesem de gormesini şimdi iyiki kide gordu diyorum :) bugün eşim telefonumu alıp kk de açtığım konularımı okumuş tabiki sizin o güzel yorumlarınızı da :) ben bu kadar kotu bir insan mıyım dedi :) bende bu kadar insan yanılıyo olamaz heralde dedim ... :) ona küçük demenizden başka birşeye takılmadı ... İyiki de gordu ... Demek sen buraya yazıyosan biz senle iletişim kuramıyoruz bundan sonra daha fazla ilgileneceğim dedi :) kadınlar kulubu sağolsun tabi :) bu arada 15 günlük misafirler de biraz once gitti :) hemde ben değil eşim gönderdi .... Mutluyum yani :) İyi akşamlar ..
Aaa çok iyi acaba bende bilerek gözüne mi soksammmBaşta çok istemesem de gormesini şimdi iyiki kide gordu diyorum :) bugün eşim telefonumu alıp kk de açtığım konularımı okumuş tabiki sizin o güzel yorumlarınızı da :) ben bu kadar kotu bir insan mıyım dedi :) bende bu kadar insan yanılıyo olamaz heralde dedim ... :) ona küçük demenizden başka birşeye takılmadı ... İyiki de gordu ... Demek sen buraya yazıyosan biz senle iletişim kuramıyoruz bundan sonra daha fazla ilgileneceğim dedi :) kadınlar kulubu sağolsun tabi :) bu arada 15 günlük misafirler de biraz once gitti :) hemde ben değil eşim gönderdi .... Mutluyum yani :) İyi akşamlar ..
İlk okudum diyince bende korktum valla .. Tamam dedim büyük kavga çıkacak .. Ama ters tepmedi işte :) hatayı kendinde aradı.. Benimle konuşamadığın için buralara yazıyon dediAy başta gördüm korktum konular da eşimin iki yüzlülüğü demişsin okudum güldürdün akşam akşam![]()
Aferin be ona bi.ders çıkarmış azcik olsa anlamışİlk okudum diyince bende korktum valla .. Tamam dedim büyük kavga çıkacak .. Ama ters tepmedi işte :) hatayı kendinde aradı.. Benimle konuşamadığın için buralara yazıyon dedi
Şanslısın vallahi söyleyemediği zaman bİlk okudum diyince bende korktum valla .. Tamam dedim büyük kavga çıkacak .. Ama ters tepmedi işte :) hatayı kendinde aradı.. Benimle konuşamadığın için buralara yazıyon dedi
Maşallah Rabbim bozmasın söyleyemediklerini buraya kus ne de olsa okuyo burdanİlk okudum diyince bende korktum valla .. Tamam dedim büyük kavga çıkacak .. Ama ters tepmedi işte :) hatayı kendinde aradı.. Benimle konuşamadığın için buralara yazıyon dedi
Başta çok istemesem de gormesini şimdi iyiki kide gordu diyorum :) bugün eşim telefonumu alıp kk de açtığım konularımı okumuş tabiki sizin o güzel yorumlarınızı da :) ben bu kadar kotu bir insan mıyım dedi :) bende bu kadar insan yanılıyo olamaz heralde dedim ... :) ona küçük demenizden başka birşeye takılmadı ... İyiki de gordu ... Demek sen buraya yazıyosan biz senle iletişim kuramıyoruz bundan sonra daha fazla ilgileneceğim dedi :) kadınlar kulubu sağolsun tabi :) bu arada 15 günlük misafirler de biraz once gitti :) hemde ben değil eşim gönderdi .... Mutluyum yani :) İyi akşamlar ..