eşim kadınlar kulubundeki konularımı gordu :)

Sanki özellikle eşinizin görmesi için burda son birkaç gündür peşpeşe konu acmissinoz gibi geldi bana:KK39: neyse sonucu iyi olmuş en azindan.

Eşimin goreceği aklımın ucundan bile geçmezdi valla ... Hiç telefonuma bakmaz dı.. Bugün bakası geldi

Şifrenizi değiştirseniz bile nickiniz ile sizi bulur ki, mesajlarınızı.
Nickinizi değiştirseniz açtığınız konu başlığıyla bulur.
Umarım ilerde bi tartışmada yüzünüze vurmaz bunları.
Mutluluklar ;)

Cok sevindim gercekten. Yaslariniz kucukmus baska turlusunu bilememis demek basiretsizligine gelmis. AMA hatalarini gormesi iyi olmus. Allah mutlu etsin..birbirinizi kirmadan saygiyla sevgiyle devam etsin evliliginiz insallah.

Valla ise yaradı desenize sevindim sizin adınıza doğrusu keşke her odun koca okusa da birer ders çıkarsa burdaki yazılanlardan anlamiyolarki kadınlar neler hissediyor nasil dusunuyo neye kiriliyo hiç bir sorun kalmicakta

Valla bende çok şaşırdım... Daha 5 aycık.. Sanırım yeterince tanımıyorum onu

Başta çok istemesem de gormesini şimdi iyiki kide gordu diyorum :) bugün eşim telefonumu alıp kk de açtığım konularımı okumuş tabiki sizin o güzel yorumlarınızı da :) ben bu kadar kotu bir insan mıyım dedi :) bende bu kadar insan yanılıyo olamaz heralde dedim ... :) ona küçük demenizden başka birşeye takılmadı ... İyiki de gordu ... Demek sen buraya yazıyosan biz senle iletişim kuramıyoruz bundan sonra daha fazla ilgileneceğim dedi :) kadınlar kulubu sağolsun tabi :) bu arada 15 günlük misafirler de biraz once gitti :) hemde ben değil eşim gönderdi .... Mutluyum yani :) İyi akşamlar ..

Hadi ya genelde burada kocalar tarafından gorulen konulardan sonra buyuk olaylar oluyo sizin tarafinizdan olumlu karsilanmasina sevindim

Ama ben hep diyorum hayayima biri girerse ilk is KK uyeligimi kapattirip yeni hesap acmak hic o kadar cesur degilim

Başta çok istemesem de gormesini şimdi iyiki kide gordu diyorum :) bugün eşim telefonumu alıp kk de açtığım konularımı okumuş tabiki sizin o güzel yorumlarınızı da :) ben bu kadar kotu bir insan mıyım dedi :) bende bu kadar insan yanılıyo olamaz heralde dedim ... :) ona küçük demenizden başka birşeye takılmadı ... İyiki de gordu ... Demek sen buraya yazıyosan biz senle iletişim kuramıyoruz bundan sonra daha fazla ilgileneceğim dedi :) kadınlar kulubu sağolsun tabi :) bu arada 15 günlük misafirler de biraz once gitti :) hemde ben değil eşim gönderdi .... Mutluyum yani :) İyi akşamlar ..
Aaa çok iyi acaba bende bilerek gözüne mi soksammm

Ay başta gördüm korktum konular da eşimin iki yüzlülüğü demişsin okudum güldürdün akşam akşam :confused::KK53:

Ay başta gördüm korktum konular da eşimin iki yüzlülüğü demişsin okudum güldürdün akşam akşam :confused::KK53:
İlk okudum diyince bende korktum valla .. Tamam dedim büyük kavga çıkacak .. Ama ters tepmedi işte :) hatayı kendinde aradı.. Benimle konuşamadığın için buralara yazıyon dedi

İlk okudum diyince bende korktum valla .. Tamam dedim büyük kavga çıkacak .. Ama ters tepmedi işte :) hatayı kendinde aradı.. Benimle konuşamadığın için buralara yazıyon dedi
Aferin be ona bi.ders çıkarmış azcik olsa anlamış

Şanslısın vallahi söyleyemediği zaman b
Maşallah Rabbim bozmasın söyleyemediklerini buraya kus ne de olsa okuyo burdan :kusmuk::))

:) gözünüz aydın. Allah dahada iyi etsin inşallah.

Back
X