- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
gecenin bu saatinde o kadar mutsuzum ki...
ben evliliğim birazcıkta olsa huzura girsin,mutlu olalım diye çırpınırken,adam resmen benim açığımı arıyor
kendime olan güvenim sıfır..sagolsun bana bunu zaten hissettiriyordu dün gece iyice beynime kazıttı
(afffınıza sığınarak yazıyorum )
dün gece birlikte olmak istediğni söyledi..
bende regldim olmaz dedim
ama ısrar ettii
bende kabul ettim,sadece kendisi tatmin olacakmış,benden yardım istedi bende ne yapabilirim yaa diye tepki verdimm
tutttu kolumda attı yataktan,
defol git,kadınmısınki sen zaten,insan biraz arzulu olur,iyice kendinden soğuttun,lanet olsun sana,istemiyorum seni,yanıma bir daha sakın gelme..dedi
artık sonlardayım ,ne yapacagımı hiç bilmiyorum
çocuklarıma bakıyorum,birde kendime,
elimden hiç bişe gelmiyor..
ağlıyorum sadece..
sadece dertleşmek istiyorum ..çok bunaldım artık..anlatamıyorum ..insan yaşadıklarını yazarken bile yorulurmu..
ruhen yoruluyorum
gecenin bu saatinde o kadar mutsuzum ki...
ben evliliğim birazcıkta olsa huzura girsin,mutlu olalım diye çırpınırken,adam resmen benim açığımı arıyor
kendime olan güvenim sıfır..sagolsun bana bunu zaten hissettiriyordu dün gece iyice beynime kazıttı
(afffınıza sığınarak yazıyorum )
dün gece birlikte olmak istediğni söyledi..
bende regldim olmaz dedim
ama ısrar ettii
bende kabul ettim,sadece kendisi tatmin olacakmış,benden yardım istedi bende ne yapabilirim yaa diye tepki verdimm
tutttu kolumda attı yataktan,
defol git,kadınmısınki sen zaten,insan biraz arzulu olur,iyice kendinden soğuttun,lanet olsun sana,istemiyorum seni,yanıma bir daha sakın gelme..dedi
artık sonlardayım ,ne yapacagımı hiç bilmiyorum
çocuklarıma bakıyorum,birde kendime,
elimden hiç bişe gelmiyor..
ağlıyorum sadece..
sadece dertleşmek istiyorum ..çok bunaldım artık..anlatamıyorum ..insan yaşadıklarını yazarken bile yorulurmu..
ruhen yoruluyorum
yalnizlik Allaha mahsusmu$ ..
yavrularin var canim yalniz deilsin , Alalh akil fikir versin kocana
burayi okuyup ba$ina bela olmaz demi
daha napacak gerçi bela olup, adamin normal hali bi bela zaten
tovbe tovbee
Allahim yardimcin olsun ..
bu hayatta anladıgım tek şeyy
yalnız doğdummm,yalnız ölecegım
Ayy canım ya yaşlarımız yakın bir de sen bu gencecik yaşta iki çocuk ve böyle bir evliliği yürütmeye çabalıyorsun keşke senin yanında olup destek olabilsem
Bir de bu adam seni aldatmamış mıydı ya bunların üstüne sana nasıl böyle davranabiliyor?
ammaaa hayvanmış ha....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?