- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
evet haram bunu ona bin defa söyledim.. ama ben ilişki yapmıyorum ki sana dokunmuyorum diyor.. yani tam anlamıyla ilişki yapmıyorum dmeek istiyor...
ne olursa olsun ben als dokunmasını istemiyorum..
bazen eşim bana adet günlerimde arkadan yaklaşmaya çok çalıştı ama ben her defasında altından kaçtım..bağırdım ,çağırdım ,istemiyorum sen müslüman değilmisin diyordum...
bir iki dakka sonraa cok pişman oluyorduu af dılıyordu ,özür diliyordu..
çok şükürr arkadan yaklaşma olayını unutturdum ..bir daha yaklaşamıyorr ..
ama her an her şey bekliyorum ben ondan yaa.. yapmam dıyor bı bakıyorsun sözünde durmuyor..
kaç bin defa çok afedersınız içime boşalma dedim ,ama her defasında aynı şeyy , her defasında tutamadım affett
sinir oluyorum artık yaa.. köprüyü gecene kadar ayıya dayı dıyorr.. sonra istedıgını yapıyor..
..........
karşı gelemiyorum ,bir kere istedımı o iş o gun olacakk ..tecavüze kadar gidiyorr iş( bir defasında resmen tecavüze ugradım eşim tarafından ve dayakla,şiddetle birlikte oldu benimle )
zaten bu olaydan dolayı boşanıyordum ama aileme durumu anlatamadım ,yine barıştırdılarr.. başka olaylardan dolayı boşanmak ıstedıgımı sandılarr
ama artık bıktım ,tiksiniyorum ondan ....
aileme bu konuları açamamkı aslaa
ben annene çok kızıyorum gerçekten. bir anne çocuğunun acı çektiğini görmez mi nasıl görmezlikten gelebilir. eğer annenle ilişkiniz olması gereken bir anne-kız ilişkisi olsaydı bunları annene anlatırdın annen de usülünce babana anlatırdı. hangi baba kızına kocasının cinsel saldırıda bulunmasına göz yumardı ki.
baban sana gereken desteği vereceğini söylemişti ama sen sürekli sır küpü olursan kim senin derdini nereden bilecek. bence artık babanın karşısına geçip boşanmak istediğini söylemelisin bu tecavüz olayını da ya üstü kapalı bir biçimde anlatırsın babana örneğin '' beni istemediğim şeylere zorluyor yanlış şeyler yapıyor '' gibi anlat ya da yaz bir kağıda babanın cebine koy. bizdeki baba-kız diyalogları hep böyle keskin sınırlarla çizilmiş olduğundan yardım isterken bile kız çocukları utanıyor çekiniyor kendi öz babalarından ne kötü.
bak canım sen daha küçücük bir kızsın 24 yaş nedir ki benim aklım bi karış havadaydı senin yaşındayken sen daha hayatının baharındasın iki tane yavrun var ne sen ne de çocukların bu hayatı yaşamak zorunda değilsiniz. ya işi çirkefliğe vurup bir sinir krizi anında ne var ne yok dökeceksin ortaya anlatacaksın ya da ömür boyu susmak zorunda kalacaksın. baban üst katında yeğeninin kızına tecavüz ettiğini öğrense sanmıyorum ki bu kadar sessiz kalsın hele ki ters ilişkiye zorlamak, adetliyken ilişkiye zorlamak bir baba ne kadar gaddar ne kadar zalim olursa olsun bunu kabullenmez bence. bir şekilde babanın haberdar olması gerekiyor.
böyle konuları okudukça üzülüyorum artık. hepsini okuyamadım ama 6 aydır doğru dürüst dışarı çıkmadım yapacak bişey bulamadığımda çocuklarımla öğlen uykusuna yatıyorum yazmışsınya cidden içim ezildi.eşinin yaklaşımına zaten söyleyecek söz bulamıyorum cinsel ilişki iki kişinin rızası ile olacak iştir o şekilde gerçekleşmiyorsa zaten zevki olmaz.hem psikolojik hem de fiziksel olarak baskı altındasın ailen zaten seni anlamıyor. 2 seçeneğin var ya ayaklarının sütünde durup kendince bi hayat kurup eşini boşayacaksın (kolay değil biliyorum 2 çocuğun var)yada eşini yontacaksın başka seçeneğin yok canım.
bir de eşin korunmuyor madem sen korunmana çok ama çok dikkat et. yanlış hatırlamıyorsam bir ara bizim ikiz anneleri bölümüne ikiz bebek çok istiyorum falan gibi bişeyler yazmıştın eğer yanlışım varsa affola. sakın ama sakın çok dikkat et korunmana evliliğinde bu kadar mutsuzken bir bebeğin daha bu evliliğe doğmasına mani ol elinden geldiğince.
yani burda dertleşmek istemeni anlıyorum fakat artık şu noktadan sonra başlarım babasına da kocasına da demen lazım, gazete alınır mı evinize bilmiyorum ama alınmıyorsa da aldır, sarı sayfalarda hergün birsürü iş ilanı görüyorum ben; aşçısın da tut sekreterine, satış pazarlamacısına kadar hepsi var, hatta kuaförde manikürcü falan bile arıyorlar o sayfalarda; lise mezunusun sanırım sen bunlardan çoğunu da yaparsın bence hiçmi yapabileceğin veya istediğin bir meslek yok, evde kocanın altına yatan, aile ilişkileri ve mal mülk düzgün bölünsün araya yabancı girmesin diye kullanılan bir kadın olarak mı devam edeceksin hayatına? tekrar diyorum o gazetelerin sarı sayfalarını oku eşinden de babandan da habersiz ara o numaraları ve kabul edenlerle gidip görüş çocukların var anlıyorum zor durumdasın ama gerekirse onlar biraz büyüyünceye kadar annende kalsınlar sen çalışırken, eline para geçsin kendine güvenin gelsin, hastanelerde refakatci kalıp para kazananları bile biliyorum ben ya, napacaklar ki baban ve kocan yanında olmasa; dövecekler mi? tecavüz edip atacaklar mı? zaten yapıyorlar canım bunu sana, ha kocan yada baban yapmış ha sokaktaki adam çok fark eder mi?
ben çalışmayı cok ıstıyorum ne iş olursa yaparım ama annem cocuklarına bakamam dedı.. beli amelıyatlı ,aslında bahane belı bakmak ıstemıyor,babam kızar diyorr...eşim yoksa git çalış dedı bır ara konfenksıyoncuda..ama babam iştee o izin verse kayınbabamher yerden engel var.. burda bayan dj aranıyordu radyoya ,yalvardım yakardım ama eşim izin verdı annem bakamam cocuklara dedı...evde lif örüp satıyorum...elımden gelen bır tek bu
evet haram bunu ona bin defa söyledim.. ama ben ilişki yapmıyorum ki sana dokunmuyorum diyor.. yani tam anlamıyla ilişki yapmıyorum dmeek istiyor...
ne olursa olsun ben als dokunmasını istemiyorum..
bazen eşim bana adet günlerimde arkadan yaklaşmaya çok çalıştı ama ben her defasında altından kaçtım..bağırdım ,çağırdım ,istemiyorum sen müslüman değilmisin diyordum...
bir iki dakka sonraa cok pişman oluyorduu af dılıyordu ,özür diliyordu..
çok şükürr arkadan yaklaşma olayını unutturdum ..bir daha yaklaşamıyorr ..
ama her an her şey bekliyorum ben ondan yaa.. yapmam dıyor bı bakıyorsun sözünde durmuyor..
kaç bin defa çok afedersınız içime boşalma dedim ,ama her defasında aynı şeyy , her defasında tutamadım affett
sinir oluyorum artık yaa.. köprüyü gecene kadar ayıya dayı dıyorr.. sonra istedıgını yapıyor..
..........
karşı gelemiyorum ,bir kere istedımı o iş o gun olacakk ..tecavüze kadar gidiyorr iş( bir defasında resmen tecavüze ugradım eşim tarafından ve dayakla,şiddetle birlikte oldu benimle )
zaten bu olaydan dolayı boşanıyordum ama aileme durumu anlatamadım ,yine barıştırdılarr.. başka olaylardan dolayı boşanmak ıstedıgımı sandılarr
ama artık bıktım ,tiksiniyorum ondan ....
aileme bu konuları açamamkı aslaa
benimde aklıma geldi ama çekindim açıkçası yazmaya yani her seferinde tersleniyorsa ters tepki yaratmış olabilir bi de rahatlamak için ille ters ilişki gerekmiyor bi çok yolu var bunun eşi çok kabaca davranmış insani davranmamış ama dinimiz erkeğin geri çevrilmesini de doğru bulmuyor....aslında bunlar karşılıklı anlayış ve aşkla aşılacak şeylerNe yazacağımı bilemedim ,aslında sizde kii sorun çok belli oldu siz daha cinsel hayatınızı yoluna sokamamışsınız,eşler arasında zorla cinsellik birliktelik olmaz her iki tarafta istemelii
Acaba sen eşin her istediğinde ters tepkiylemii yaklaşıyorsunkii adam bu konuda bu kadar asabii
Birde regl iken yaklaşan erkekleri anlamak çok zor ,hanii dediğiniz gibi yaklaşması yerine siz onu daha farklı rahatlatabilirsiniz,kavga etmeden ama yapılan herşeyden zevk alarak
Demekkii bazı erkekler için temiz vücud okadarda önemli değilmiki
Ben dini boyutlarına girmek bile istemiyorum
13 yıllık evliliğimde birkere dahi yok dediğimi bilmem,ve kavgada ettiğimizii bilmem,bu konu hakkında,herşey ikimiz istedikten sonra olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?