- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
kanıtlayaamdım caım aldatıp aldatmadıgınıı
ama emin ol ,çok samimiyetimle söyluyorum
keşke aldatsa da bende kurtulsam
belki babam o zaman bana inanır ve boşanmamı destekler
bazen diyorum okusada ibret alsa...
ama emin olun sonum olurr
ama anlamıyor internetten falan
şifremi bulamaz..
buraya üye oldugumu biliyor ama
böyle form oldugunu bılmıyorr
....
agzında bakla ıslanmayan bir eşim var malesef..
susmayı bilmiyor...
öğrenmesini hiç istemem
bu yaşta ıkı çocuk kendını ıyıce çıkmaza sokmuşsun bıtane olsa yıne başa çıkarsında ıkı tanesıyle çok zor
bu ailelerde hem yardım etmezler hem ayrılıcam kendı başımın çaresıne bakarım desen hayatı zindan ederler
ikinizde çok gençsiniz sizin yaşınızdakıler hiç sorumluluk almadan yaşıyor 2tane çocuk bıde üstünüzde nebılım
herşey baştan hatalı gıbı hayatında
doğru söylüyorsun ama bu evlılığı ben isstemdım
okumak istedim ölürcesine
ama liseden sonra müsade vermedi babam o yaz nişanlandım
3 yıl nişanlı kaldım
bin defa ayrılmak istedim ama babam her defansında barıştırdıı
ve sonuçççç
acaba hiç pişmanlık duydumu babamm ..bunu cok merak ediyorumm
kadın erkek arasındaki lişki karşılıklı özveri gerektirir ama Kuran da bile geçer adetliyken eşlerinizden uzak durun der bence bunu hatırlat müslümansa eğer biraz açsın kitabını okusun nefsinin kölesi olmuş böyle insanlar ne denir ki; sadece senin eşin değil milyonlarca erkek var böyle, hata da işte bu dinini kitabını bilmeyen adam evleniyor bir de çocuk yapıyor, bence çok gençsin yaşıtız bende evliyim fakat çocuğum yok ya eşinle konuş bu şekilde aşağılamasın yada iş falan bul elbet karşına iyisi çıkacaktır tek erkek o değilki hayatta, bir de başka sorunlar varmı bilmiyorum ama yaptığı midemi bulandırdı kadın olarak görmüyorsa iki çocuğu nasıl yapmış yani? boşanacaksa boşansın nafakasını ödesin böyle erkekler pislik gibi davranıp o kadından arzu mu bekliyorlar bir de? çocuklarının bu şekilde büyümesi daha beter değil midir? anneleri yataktan atılıyor babalarıyla uyuyorlar onlar sence mutlular mı? çocukken annem odada ağlasa kardeşimle dua ederdik anneme bişey olmasın diye alt tarafı tartışırlardı ama biz küçücük kalbimizle öyle korkardık ki ya birşey olursa anneme diye? anlatabildim umarım, onlar sizin gibi katlanırım geçer diyemezler, kalpleri de üzüntüleride kocaman onların, kalplerinde derin yaralar üzüntüler kalır böyle olaylardan sonra düzeltilmesi mümkün olmayan, Allah yardımcınız olsun
doğru söylüyorsun ama bu evlılığı ben isstemdım
okumak istedim ölürcesine
ama liseden sonra müsade vermedi babam o yaz nişanlandım
3 yıl nişanlı kaldım
bin defa ayrılmak istedim ama babam her defansında barıştırdıı
ve sonuçççç
acaba hiç pişmanlık duydumu babamm ..bunu cok merak ediyorumm
canım ne baban ne kocan hiçbiri seni düşünmüyorsa sen kendini düşüneceksin, benim babam seni okutamam dedi üvey annem de evimden defol git dedi bana evden kaçtım sevdiğim insanla evlendim şuan üniversiteyi bitiriyorum ve ev aldık eşimle babam ve üvey annem yüzsüz yüzsüz gelip soframda yemek yiyorlarAllah ım diyorum bana bugünleri gösterdin sana şükürler olsun asla vazgeçme! nerden nereye dedirtir hayat herkes şaşırır, lise mezunuysan işsizsin demek değil, ne işler yapıyor insanlar çocuklarını okutmak için örgü yapan merdiven silen o kadar kadın varki çocukları için kendisi için, zor ama gururlu yaşıyorlar asla kimseye bu kadar ezilme derim asla, herkes kavga eder barışır herkes hakaret işitir affeder ama bilmiyorum bu kadar bencilliği bu kadar nefsinin esiri olmuş birini midem de kaldırmazdı benim, sana birşey yapmazlar dimi boşanmak istesen?
tamda dediğim gibi hem sahıp çıkmazlar hemde dayanamayıp kendı başının çaresıne bakmaya çalışınca namussuz olursun eşinde bılıyor tabı ailedeki zihnıyetı oda aile içinden zaten dahada çok saygısızlaşıyor konu sahıbı kusura bakma ama böyle babalar baba sıfatı yakışmıyor
eşimden gizli lif örüp satıyorum canım bende
boşanmak istesemm ,çocuklarımı göstermezler diye korkuyorum...
kayınvalidem benı tehdıt etmişti bir defasında
boşandıgınıda bu cocukların tırnalarını görebılecegınımı sanıyorsun dedı
hukuken bu mümkün degıl daha ufaklar ama
arkamda ailem yok...
devlete falan sıgınsam babam benı öldürür.. o kadarr içi kin dolu bir adamm
amcamın kızı kaçtııı 15 sene oluyorr
millet hep barıştıı ama babam hala gördügüm yerde öldürrüm diyorr..
canım allah sana sabır o hayvan kocana da akıl versin . ne demek yaa yataktan atmak orayı okuyunca hıı dedim ve ağzım açık kaldı yaa. bazen bende yaparım bunu hatta bazen çok yaparım eşim en fazla arkasını dönüp yatar ama atmak hakaret etmek ne demek yaa . eğer ailen herşeyi kabullenip hiçbişeye ses çıkarmıyosa zaten sen bitmişsin demektir . hele bu saatten sonra 2 çocukla çok zor . o sana bişi yapsa bile ailen sende de var der biliyorum .çünkü benim ailem öyle yapıyor. evlendiğimden beri yapmadıkları kalmadı ailem 1 defa kapılarına dayanmadı . bacım ablamı savunmuyonuz deyince bizim kızımızda da var ne diyelim millete diyolarmış .
demem o ki ailen sahip çıkmazsa o seni sokağa da atar. (ailen nasıl tepki veriyo bilmiyorum ama yanlış anlama yazdıklarımı varsayım üzerinden konuşuyorum . ama ailen sana destekçiyse bilemem orasını.) Allah sana sabırlar versin tabi bu marem bi konu olduğu için kimseye de böyle oldu diyemezsinn ki gitsin hakkını arasın( ararlarsa )tabi.
Allah yardımcın olsun canım benim çok zor bi durum istenmmeyen evlilik ve 2 masumhatta 3 ( SEN )
o kadar dogru bişe yamışsın ki canım
ailem de hep bende suç buluyorr
eşimin içkisi yokmuş,kumarı yokmuş,karı-kız olayları yokmuş
gece gunduz çalışıyormuşş
evden işe işten eveymiş
ben bunları zaten inkar etmiyorum ,öylee eşim ama
hep iyi yanlarını görüyorlar
annemle bazen dertleşirizz
babamla oturup konusurlarmış
annem kızına sahıp cık bıraz arkasında dur dermiş ama babam lafı agzına tıkarmış annemın
senın kzıın da vraa,git konuss aklını başına alsın
karsı gelmesin,hizmet etsin diyormuş
benım basımı öne egmesin diyormuşş
bana kızmayın nolur ama ben ailemden nefret edıyroum yaa..
2 defa kapılarına gıttım ama babam ıkısındede evime yolladı benı
istenmiyorum iştee
o kadar dogru bişe yamışsın ki canım
ailem de hep bende suç buluyorr
eşimin içkisi yokmuş,kumarı yokmuş,karı-kız olayları yokmuş
gece gunduz çalışıyormuşş
evden işe işten eveymiş
ben bunları zaten inkar etmiyorum ,öylee eşim ama
hep iyi yanlarını görüyorlar
annemle bazen dertleşirizz
babamla oturup konusurlarmış
annem kızına sahıp cık bıraz arkasında dur dermiş ama babam lafı agzına tıkarmış annemın
senın kzıın da vraa,git konuss aklını başına alsın
karsı gelmesin,hizmet etsin diyormuş
benım basımı öne egmesin diyormuşş
bana kızmayın nolur ama ben ailemden nefret edıyroum yaa..
2 defa kapılarına gıttım ama babam ıkısındede evime yolladı benı
istenmiyorum iştee[/QU
neden kızalım canım sana bazen bende öyle düşünüyorum . bunalıyorum bende . aynı benim babamda öyle ben anlatırım anneme anne şöyle oldu babama söyle diyorum ( en ufak tartışşmada beni boşamasını sölüyolar oğullarına ) babam sesini çıkarmıyomuş kendi aralarında da bizim kızımızda da hata var diyolarmış ama hata olssa da evladının arrkasında durmaz mısın durmuyolar işte. benim kızım daha 1,5 yaşında annem ikinciyi yap bi oğlan doğurdda ne halin varsa gör diyor derdi oğlan çocuk yani ikinci falan değil bu devirde akla bak yaa . mesela geçen eşim eve geldiğinde öğlen ona yemek hazırlamadım yemkehane de ye bugün hiç halim yok dedim bunu da annemle babama laf arasında anlattım güleriz diye babam bana b-ne de de " adam yemekten yemeğe geliyor yemekte mi hazılamıyon adama ayıp" dedi gülemisin ağlaya mısın buna .
ben şunu anladım ne annen ne baban ne başka bişi kimse arkanda durmazsa kimsesiz gibi vuruyolar darbeyi o oluyo yiyip bitiriyoz kendimizi ama boşuna hiç uğruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?