Eşim kadınlık gururumu ayaklar altına aldı

kanıtlayaamdım caım aldatıp aldatmadıgınıı
ama emin ol ,çok samimiyetimle söyluyorum
keşke aldatsa da bende kurtulsam
belki babam o zaman bana inanır ve boşanmamı destekler

Ne mezunusun bilmiyorum ama hayat böyle geçmez, bence bir an önce bir iş bulup boşan o adamdan. Hiçkimseye ayrıl vs demedim bu sitede ama sen de çok mutsuzsun bu açıkça görülüyor. Çok gençsin, benden bile bu ağır yükle yaşamak zorunda değilsin. Güzel olmaz mıydı o ve bencil istekleri yok oğullarınla küçük ama şirin bir yuvanız var? Hem kimbilir daha yaşın geçmedi ki belki bir gün biri seni çok mutlu edebilir. Ama bir gün 40 yaşına gelip de geriye dönüp pişman olmak ister misin? Kendim için hiçbir şey yapmadım demek ister misin? Sen açıkça tiksiniyorsun bu adamdan artık. Senin güzelleşmek için kendine zaman ayırmaya, çocuklarının ellerinden tutup parka, alışverişe gezmeye gitmeye, beraber ailecek dondurma yemeye bu gibi şeylere ihtiyaçların var, bir annesin, kadınsın en başta. Sadece eşinin arzularını tatmin etmek zorunda olan programlı bir makine değilsin. Aldatmış gibi göster, sahte kanıtlar sun. Nasılsa reddeder adam diyor dersin.

çok üzüldüm allaha sıgın ondan yardım dile ama siz bitmişsiniz yazık sana ve gençligine

doğru söylüyorsun ama bu evlılığı ben isstemdım
okumak istedim ölürcesine
ama liseden sonra müsade vermedi babam o yaz nişanlandım
3 yıl nişanlı kaldım
bin defa ayrılmak istedim ama babam her defansında barıştırdıı

ve sonuçççç

acaba hiç pişmanlık duydumu babamm ..bunu cok merak ediyorumm

kadın erkek arasındaki lişki karşılıklı özveri gerektirir ama Kuran da bile geçer adetliyken eşlerinizden uzak durun der bence bunu hatırlat müslümansa eğer biraz açsın kitabını okusun nefsinin kölesi olmuş böyle insanlar ne denir ki; sadece senin eşin değil milyonlarca erkek var böyle, hata da işte bu dinini kitabını bilmeyen adam evleniyor bir de çocuk yapıyor, bence çok gençsin yaşıtız bende evliyim fakat çocuğum yok ya eşinle konuş bu şekilde aşağılamasın yada iş falan bul elbet karşına iyisi çıkacaktır tek erkek o değilki hayatta, bir de başka sorunlar varmı bilmiyorum ama yaptığı midemi bulandırdı kadın olarak görmüyorsa iki çocuğu nasıl yapmış yani? boşanacaksa boşansın nafakasını ödesin böyle erkekler pislik gibi davranıp o kadından arzu mu bekliyorlar bir de? çocuklarının bu şekilde büyümesi daha beter değil midir? anneleri yataktan atılıyor babalarıyla uyuyorlar onlar sence mutlular mı? çocukken annem odada ağlasa kardeşimle dua ederdik anneme bişey olmasın diye alt tarafı tartışırlardı ama biz küçücük kalbimizle öyle korkardık ki ya birşey olursa anneme diye? anlatabildim umarım, onlar sizin gibi katlanırım geçer diyemezler, kalpleri de üzüntüleride kocaman onların, kalplerinde derin yaralar üzüntüler kalır böyle olaylardan sonra düzeltilmesi mümkün olmayan, Allah yardımcınız olsun

hiç sanmam 50 yaşını aşınca hiç genç olmamaış gıbı davranıyorlar

bak bu hayat bu şekilde çekilmez

ayrılmayı eğrisiyle doğrusuyla oturup düşün kararını verıncede

devlete sığın iş bulana kadar zaten yardımlarla işte evde bulunur

madem sahıp çıkmıyorlar senın mutsuz olmana aldırmıyorlar söz haklarıda yok

çok haklısın..evlatlarımı mutsuz görmek benı en cok kahreden şeyy
onların bir "anne "demesi dünyalara bedell..ölürüm onlar içinn...

eşim kuran kursuna gitti aylarca,namaz kıldıı
demekki hiç bir etkisi olmamış...

HERGÜNÜM RABBİMLE GEÇİYORR ZATENN ONA SIGINIYORUMM

canım ne baban ne kocan hiçbiri seni düşünmüyorsa sen kendini düşüneceksin, benim babam seni okutamam dedi üvey annem de evimden defol git dedi bana evden kaçtım sevdiğim insanla evlendim şuan üniversiteyi bitiriyorum ve ev aldık eşimle babam ve üvey annem yüzsüz yüzsüz gelip soframda yemek yiyorlar Allah ım diyorum bana bugünleri gösterdin sana şükürler olsun asla vazgeçme! nerden nereye dedirtir hayat herkes şaşırır, lise mezunuysan işsizsin demek değil, ne işler yapıyor insanlar çocuklarını okutmak için örgü yapan merdiven silen o kadar kadın varki çocukları için kendisi için, zor ama gururlu yaşıyorlar asla kimseye bu kadar ezilme derim asla, herkes kavga eder barışır herkes hakaret işitir affeder ama bilmiyorum bu kadar bencilliği bu kadar nefsinin esiri olmuş birini midem de kaldırmazdı benim, sana birşey yapmazlar dimi boşanmak istesen?

zayıflamak için ilaç kullanmaya kalkmıştın, o konundan hatırladım canım seni
diğer konularına da baktım, çok zor eşinin yaşattığı şu psikoloji
burdan ne yazsak boş çeken sensin mücadele etmeye çalışan sensin
çözüm yolu adına ne önerilebilir bilmiyorum
arkadaşlar az çok sormuşlar herşeyi sen de gerekli açıklamaları yapmışsın ailenle ilgili vs
Allah sana sabır versin, bir an önce mutluluğa erdirsin inşallah
üzme kendini lütfen

esinin soylediklerini dogru bulmuyorum,
ama ben o anki sinirle soyledigini dusunuyorum..
tabi bu yaptigini affettirmez..
ama bu ilk konun degil canim,
her konunda yorum yapildi care arandi,
bence bununda ustu kapanacak,
sende bosanmadan devam edeceksin..
o yuzden belki tepki alacagim ama,
bazi seyleri duymamazliktan gel,
bi kulagindan girsin digerinden ciksin,
hem bosanmayip hem esinden nefret edersen,
iciye cekilmez olacak hayatin,
bilmiyorum belkide yanlis dusunuyorum...

ALLAH YARDIMCIN OLSUN BOL SABIR VERSIN INSALLAH(AMIN)

Son düzenleme:
eşine söz bulamıyorum söyleyecek...
ne olur bır an once kendıne gel ve değerinin farkına var..
senınle aynı yastayız, düsününce bunlar cok agır seyler...
Allah yardımcın olsun canım... o adama adam olamadığını hissettır bır an önce!

eşimden gizli lif örüp satıyorum canım bende

boşanmak istesemm ,çocuklarımı göstermezler diye korkuyorum...

kayınvalidem benı tehdıt etmişti bir defasında

boşandıgınıda bu cocukların tırnalarını görebılecegınımı sanıyorsun dedı

hukuken bu mümkün degıl daha ufaklar ama

arkamda ailem yok...

devlete falan sıgınsam babam benı öldürür.. o kadarr içi kin dolu bir adamm

amcamın kızı kaçtııı 15 sene oluyorr
millet hep barıştıı ama babam hala gördügüm yerde öldürrüm diyorr..

Eski konularını biliyorum.

En doğru kararı sen vereceksin.

Benden sana nazizane tavsiye : sakın 3.yü yapma.

Ya eşini böyle kabul et yada boşan.Adım gibi eminim ilkini seçeceğine....

Hakkında hayırlısı..

tamda dediğim gibi hem sahıp çıkmazlar hemde dayanamayıp kendı başının çaresıne bakmaya çalışınca namussuz olursun eşinde bılıyor tabı ailedeki zihnıyetı oda aile içinden zaten dahada çok saygısızlaşıyor konu sahıbı kusura bakma ama böyle babalar baba sıfatı yakışmıyor

Son düzenleme:
canım allah sana sabır o hayvan kocana da akıl versin . ne demek yaa yataktan atmak orayı okuyunca hıı dedim ve ağzım açık kaldı yaa. bazen bende yaparım bunu hatta bazen çok yaparım eşim en fazla arkasını dönüp yatar ama atmak hakaret etmek ne demek yaa . eğer ailen herşeyi kabullenip hiçbişeye ses çıkarmıyosa zaten sen bitmişsin demektir . hele bu saatten sonra 2 çocukla çok zor . o sana bişi yapsa bile ailen sende de var der biliyorum .çünkü benim ailem öyle yapıyor. evlendiğimden beri yapmadıkları kalmadı ailem 1 defa kapılarına dayanmadı . bacım ablamı savunmuyonuz deyince bizim kızımızda da var ne diyelim millete diyolarmış .

demem o ki ailen sahip çıkmazsa o seni sokağa da atar. (ailen nasıl tepki veriyo bilmiyorum ama yanlış anlama yazdıklarımı varsayım üzerinden konuşuyorum . ama ailen sana destekçiyse bilemem orasını.) Allah sana sabırlar versin tabi bu marem bi konu olduğu için kimseye de böyle oldu diyemezsinn ki gitsin hakkını arasın( ararlarsa )tabi.

Allah yardımcın olsun canım benim çok zor bi durum istenmmeyen evlilik ve 2 masum hatta 3 ( SEN )

En büyük hata babanda.. Nasıl göz yumar insan evladının bu durumuna..
Ne biçim baba, ne biçim insan, ne biçim müslüman!
kızının arkasında dursa, bak bakalım senin o eşin olacak adamın aferdersin bir tarafları sıkıyormu seni hor görsün, canı istediği gibi itip kaksın!
sen ne yap et önce psikolojik destek al, bu kadarını insan tek başına kaldıramıyor ..

Hayat boyle gecmezki canimya... S'en kendine deger vermezsen karsindaki hic vermezki... Sen bunlari yazarken anneannem geldi aklima... Kadin kadinligini hic yasamadi hep hizmet hep ezilme... Dedemin gozunde cocuklara bakici evin hizmetcisi gibiydi anneannem kiyipta kurusunu harcamazdi dayak yese citi cikmazdi 25 yildir almanyada kendini hic gelistirmedi dedemi trilyônluk mal sahibi yapti sonuc nemi oldu dedem nenemi hic kendine yakistirmadigi icin bosanmak uzereler dedem simdi imam nikahli biriyle yasiyor kadin sorumsuz Ev kadini bile olmayan tiplerden ama dedemin gozunde altin gibi zavalli olanîn sansi yok mus... Ben nenemi ornek aldim onun gibi kocam ne dése odur demedim.. Yurtdisina gelin geldim ehliyetimi arabami aldirttim...simdi iki cocukla dil kursuna gidiyorum... Bos zamanimda ozel ders aliyorum... Kendimi esime mahkum etmemek icin... Kadin ezildikce kiymeti yok Kim fenaysa isini biliyorsa herseyi kurnazlikla hallediyirsa o kiymetli bazi erkeklerin gozunde... Allah var esim iyidir hakkini yemeyeyim ne yaparsam hep destek vermistir... Ama yarin ne olacak hicbirseyin garantisi yok... Cik gez eglen kendini gelistir hayatim bu diye kendini mahkum etme... Bu hayati sen yasiyorsun kimse senin hayatini odunc almiyor... Kendine guvenmeyi bil....

o kadar dogru bişe yamışsın ki canım

ailem de hep bende suç buluyorr

eşimin içkisi yokmuş,kumarı yokmuş,karı-kız olayları yokmuş
gece gunduz çalışıyormuşş
evden işe işten eveymiş

ben bunları zaten inkar etmiyorum ,öylee eşim ama
hep iyi yanlarını görüyorlar

annemle bazen dertleşirizz
babamla oturup konusurlarmış
annem kızına sahıp cık bıraz arkasında dur dermiş ama babam lafı agzına tıkarmış annemın
senın kzıın da vraa,git konuss aklını başına alsın
karsı gelmesin,hizmet etsin diyormuş
benım basımı öne egmesin diyormuşş

bana kızmayın nolur ama ben ailemden nefret edıyroum yaa..
2 defa kapılarına gıttım ama babam ıkısındede evime yolladı benı
istenmiyorum iştee

ah canım senin kocan değil baban kötü. ocanla negibi sorunların var bilmiyorum diğer konularınızı okumadım. ama bu yazdığın çok kadının başına geliyo malesef. kimi erkek başına vurunca böyle agresif oluyomuş. allah böyle eşleri olan kadınlara gerçekten yardım etsin.

senin şuanki çaresizliğini birin evlilimde gördüm çok zor bi drum allah yardımcn olsun bende senin gibi olmştum aklımı kaçırcktm ya yada cenazem gitceki baba ewine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…