• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kafama vurdu ?

Şiddetin sayısı da, boyutu da gün geçtikçe artar. Bir de her şeye burnunu sokan erkek tipi!!! Ama şiddet en önemlisi ve ürkütücü olanı. Lütfen kabullenmeyen, boyun eğmeyin, çocuk olursa düzelir düşüncesine hiç ama hiç girmeyin.

Eskiden kadınların işi gücü gidecek yeri yoktu kocalarını çekerdi şimdi bunları okudukça ben utanıyorum devam edin böyle
Eskiden de hoşuna giden vardır ama şimdikilerin bahanesi kalmadığı için linç yiyorlar yazık.yanlış zamanda doğmuşlar.

Kızlar boşverin ya. mesajına baksanıza:

Bu mohteşem evliliğine bir de babasından dayak yiyecek çocuk istiyor. o çocuk da babadan sürekli şiddet görür artık. ay içim şişti. bunlar gerçek mi yaaa kafayı yiyeceğim sizin yüzünüzden bu nedir yaaa.
Bu tipler sonraki konularında da korunurken oldu diyorlar işte 😁

Boşanmak için özgüven gerekmiyor niyetin varsa ailene söyle seni gelip alırlar zamanla eşyalarını annenler toplar alır. Avukat tutarsınız mahkemeye bile gitmene gerek yok. Bu adam zaten sen gitsen de çok sallamaz bir iki celseye biter.
Buna beğenmedim atma sebebin ne? A Aysenimi

Blöf yapmayı bırakıp boşanın allasen, ya da gelin azcıkta biz depik atak.
Bosanirsam pişman olur muyum derken? Kafanıza vurulmasini mi ozluceniz?

Uğraşmaya değmez o zaman. Şahsen ben mühendis olduğuna da inanmadım doğrulama şansımız yok o yüzden burda herkes her şeyi olabilir.
Neden mühendis olmasın ki? 200 bin sıralamayla girip fiziğin f’sinden matematiğin m’sinden anlamadan mezun olabilen malzeme, harita… vs mühendisleriyle dolu ortalık.

Sanki bana koç bilkent odtü mezunu mu

Kim bilir hangi üniversitede okudu

Neden mühendis olmasın ki? 200 bin sıralamayla girip fiziğin f’sinden matematiğin m’sinden anlamadan mezun olabilen malzeme, harita… vs mühendisleriyle dolu ortalık.
Girmek mesele değil ki okumak sonrasında iş bulup çalışmak vs bunlar mesele. Bu proses içinde özgüveninin gelişmesi gerekiyordu bir de üniversitede erkek sayısı yoğun sınıflarda okumuş oluyoruz yani bu kadar erkek yokmuşçasına bir adama yapışmak bana pek olası gelmedi.

Çok duygusal bir insanım ve bazı konularda bildiğim halde salak gibi oluyorum, boşandığım zaman pişman olur muyum korkusu var cesaretim yok
Bulunmadık hint kumaşı değilmişki üzülesin,tek bir pozitif yönünü göremedim.Sizi bu evlilikte tutan şey nedir?

Bana bi de diyor ki hafifçe vurdum, bu ilk değil daha öncede saçımı çekmişti topuzumdan tutup
Çocuk yapmayı erteleyin isterseniz böyle bir adamdan yana yakıla hamile kalmaya çalışmaya çok da gerek yok sanki

Kızlar boşverin ya. mesajına baksanıza:

Bu mohteşem evliliğine bir de babasından dayak yiyecek çocuk istiyor. o çocuk da babadan sürekli şiddet görür artık. ay içim şişti. bunlar gerçek mi yaaa kafayı yiyeceğim sizin yüzünüzden bu nedir yaaa.
Bahane lazım aşkım baksana kendi ailesini bahane edemiyor diye eşim ailesine göre mükemmel biri dedi kadın ya hdhdhdh :) çocuk olacak ki çocuğum babasına düşkün ama iyi bir baba falan dicek bi bahane lazım

Back
X