• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kafama vurdu ?

Valla siz her şeyi kabullenmiş ve normalleştirmişsiniz kafanızda.

Nickiniz bile “her gün üzgünüm” o derece kanıksamışsınız her şeyi.

O yüzden ne kadar boşan desek de boş siz bu adamdan ayrılmayıp sevgi dilenmeye devam edeceksiniz. O da bir güzel sizi dövmeye devam edecek şiddetin dozunu artıra artıra.

Kızlar boşverin ya. mesajına baksanıza:

Bu mohteşem evliliğine bir de babasından dayak yiyecek çocuk istiyor. o çocuk da babadan sürekli şiddet görür artık. ay içim şişti. bunlar gerçek mi yaaa kafayı yiyeceğim sizin yüzünüzden bu nedir yaaa.
Şaka gibi çocuk yapınca adamın gözüne girerim zannediyor ama büyük yanılıyor

Bu şiddet dolu yuvaya neden çocuk ya aklım almıyor bir insan bu kadar bencil olamaz

Çocuk da şiddet görecek anne ağzını açıp gık demeyecek senaryo bu

Mühendisim, annem, babam, kardeşim bana o kadar kızıyorlar ki neden kendini bu kadar ezdiriyorsun diye
Kiz kardesim yeni yılda bu hayvandan kurtulursun İnsallah mesleğin kariyerin var bazen gözümüz kör olabiliyor uzuldum caresizliğine nerde varsa allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin gerçekten

Size şiddet gösterip her konuda ezen, aşağılayan adamla nasıl aynı yatağa girip çocuk beklentisi içerisinde olabiliyorsunuz mideniz nasıl bunu alıyor anlamıyorum ben ya

Okumuş, eli ekmek tutan kadınsınız bu derece acizlik normal değil kendinize acımıyorsunuz yarın bir gün bu yuvaya doğacak çocuğa da mı acımıyorsunuz nasıl bir bencillik bu??

3.5 yıllık evliyim, eşimde bende evden çalışıyoruz. Eşim eve aldığım paspasa kadar her şeye karışıyor, bir şey aldığımda da burnumdan getiriyor. Normalde zaten birikim yapan bir insanım ama arada evimi güzelleştireyim diye bir şeyler alayım diyorum ona laf. Dün taşındık eve perdeler kısa kaldı duvarı tam kapatmıyor diyor ki camı kapatsın yeter bende öyle olmaz dedim, artık dayanamadım her şeyde bir laf boşanmak istiyorum dedim kafama vurdu sofrada sonrada gelip sarılıp öpüyor. Sürekli evden çalıştığımız için beni çok görüyormuş benimle aktivite yapmaz, dışarı gezmeye götürmez, gidelim desem gelmez, bir şey söylediğimde telefonda instada dolaşıp yüzüme bakmaz böyle bir insan, dışarı karşı çok iyi ama herkes mükemmel sanıyor annem ve babam hariç, geçenlerde annem çok kızdı ben seni o kadar okuttum kendini çok aşağı vermişsin evine kendi isteğinle bile bir şey alamıyorsan yazık sana falan dedi, zaten doluydum ağladım. Hep böyle yapıyor eşim sonra iki üç sarılıyor tamam kendimi o kadar kötü ve değersiz hissediyorum ki anlatamam.
Şiddet varsa boşanın

3.5 yıllık evliyim, eşimde bende evden çalışıyoruz. Eşim eve aldığım paspasa kadar her şeye karışıyor, bir şey aldığımda da burnumdan getiriyor. Normalde zaten birikim yapan bir insanım ama arada evimi güzelleştireyim diye bir şeyler alayım diyorum ona laf. Dün taşındık eve perdeler kısa kaldı duvarı tam kapatmıyor diyor ki camı kapatsın yeter bende öyle olmaz dedim, artık dayanamadım her şeyde bir laf boşanmak istiyorum dedim kafama vurdu sofrada sonrada gelip sarılıp öpüyor. Sürekli evden çalıştığımız için beni çok görüyormuş benimle aktivite yapmaz, dışarı gezmeye götürmez, gidelim desem gelmez, bir şey söylediğimde telefonda instada dolaşıp yüzüme bakmaz böyle bir insan, dışarı karşı çok iyi ama herkes mükemmel sanıyor annem ve babam hariç, geçenlerde annem çok kızdı ben seni o kadar okuttum kendini çok aşağı vermişsin evine kendi isteğinle bile bir şey alamıyorsan yazık sana falan dedi, zaten doluydum ağladım. Hep böyle yapıyor eşim sonra iki üç sarılıyor tamam kendimi o kadar kötü ve değersiz hissediyorum ki anlatamam.
Hala aynı evde misiniz bu ök.üzle

Bu nasıl bir saçmalık calısmıyorum ve kocamın parası benim paramdır bakın benm calıstgm para olmadgı halde gonlume gore harcıyorum. Benim param da sadece benimdir. Herşeyi de alırım yorum yapma hakkı da vermem genelde onu ilgilendirmeyen şeylerde. Bu şekilde baştan kabullenerek hatayı yapmssnız. Şiddet de baslamıs arkanıza bakmadan kacın

İlerde ne olcak biliyor musunuz? Siz eşşek gibi çalışıp evin beyefendisini geçindirceksiniz yine böyle ara ara saçını çeker, kafaya vurur o kafa vurmalar tokata falan döner..Bu evliliği de taçlandırmak için yaptığınız bebeğe bağırır çağırır onunla gram ilgilenmez niye ilgilensin zaten bebekten kârı ne? Hatta tüp bebek olcaksa onu zarara sokacağı için onu da yaptırtmaz belki bilemedim şimdi.. Kaç yaşında kadınsınız, aileniz arkanızda en azından kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuz şükredin ve boşanın şu aptaldan.

o kadar zoruma gidiyor ki ben o mutlu olsun diye uğraşıyorum bana gelince yok bi kere dedim ki araba öğretebilir misin bana dediği tek şeyi benim bundan kârım ne ? Bir çıkarım yok ki. Nasıl yani dedim her şeyden bir çıkarın mı olacak eşine araba öğretiyorsun işte bende mutlu olurum dedim ben böyle saçmasapan şeylere inanmıyorum dedi
Bu adam saka mi tovbeler olsun isiniz var aileniz arkanizda ne cekiyorsunuz ? Ayrilin kendinizi yoplayin ileride sizi hakeden mutlu olacaginiz biriyle adam akilli bir evlilik yaparsanjz

Çok duygusal bir insanım ve bazı konularda bildiğim halde salak gibi oluyorum, boşandığım zaman pişman olur muyum korkusu var cesaretim yok
Kusura bakmayın ama eşiniz olacak kişi rezil biri, araba öğretmekte bile kâr/zarar hesabı yapıyor 🤢😤 boşandığınızda evet pişman olursunuz ama neden daha önce boşanmadım diye pişman olursunuz, size bunları yapmasına neden bu kadar zaman müsade ettiğinize pişman olursunuz.p

geçenlerde annem çok kızdı ben seni o kadar okuttum kendini çok aşağı vermişsin evine kendi isteğinle bile bir şey alamıyorsan yazık sana falan dedi, zaten doluydum ağladım. Hep böyle yapıyor eşim sonra iki üç sarılıyor tamam kendimi o kadar kötü ve değersiz hissediyorum ki anlatamam.
Annesi dağ gibi arkasında olan kadın hiç bir şeyden korkmamalı, kendini ezdirmemeli heriflerin kölesi kum torbası olmamalı. Yazık o ailenizin verdiği emeklere, eğitiminiz için harcadığı paralara. Günün sonunda okul yüzü görmemiş insan içine çıkarılmamış gariban kadınlar gibi dayağınızı yiyip ertesi gün kocam diyorsunuz.

Rabbim benim gibi olan herkese içinde de bana hayırlı kolay gebelik nasip etsin, çok zor
Umarım bu adamdan hamile kalamazsınız. Yaratan bile bunla çocuğunuz olmasın diyor. O çocuğu öyle ya da böyle yapmak isteme hırsınız nedeniniz dayağı paylaşmak için mi? Hep sizi dövüp saçınızı çekmez biraz da çocuğu döver. Siz yine kocam dersiniz. Özgüveni yokmuş korkuyormuş pişman olur muymuş... Evlenirken kimseden izin almadınız danışmadınız kendi kararınızla evlendiniz değil mi, boşanırken niye özgüvensiz olunuyor? Çocuğu neye güvenip yapmak istiyorsunuz, koruyabilecek misiniz? Sevgisiz huzursuz şiddet dolu ortamda yaşamak büyümek zorunda mı? Babasına çok düşkün diyip boşanmamak için bahane mi yapacaksınız masumu?

Adamdan ayrılmayacaksanız hiç boşuna yazmayalım. Adamın gerçek yüzünü gayet görmüşsünüz, bundan sonra kendini kandırmaya giriyor. Bugün kafaya vurmayla başlar sonra tekme tokata evrilir, kalkan el asla inmez. Kafanıza vurması zaten ayrıca kötü, bir gün daha kötü vurur veya dengenizi kaybeder düşer bir yere çarparsanız ne olacak? Her şeyde kar zarar hesaplayan adam acaba sizin sağlığınıza veya canınıza bir zarar gelse oturup iki dakika üzülecek mi? Boşanmak kolay bir şey değil, belki emeklerinize üzülüyorsunuz ama gerçek bu değil. Bu şekilde ancak sizden gizli gizliye nefret eden ama bunu kendine bile itiraf edemeyen, kaynaklarınızla beslenen ama size hiçbir şey vermeyen ve hatta saygı duymayan bir adamla ömür tüketirsiniz. Çocuk konusu zaten farklı bir facia. Anne olmak iyi güzel ama böyle bir adamdan çocuk yapıp, o çocuğu huzur içinde büyütebileceğinizi düşünüyor musunuz? Onada size yaptığı cimrileri yapacak, belki şiddet uygulayacak. Koşulsuz sevgiyi belkide hiç tadamayacak. Mühendissiniz, aileniz arkanızda, yaşınız genç ve çocuksuzsunuz. Böyle birini arkanızda bırakmanız çok uzun sürmez belki birkaç yıla tekrar evlenirsiniz. Uzun süre bu tür toksik ilişkilerde olan kadın-erkek gibi özgüveniniz parçalanmış, bu yüzden acil terapi öneririm size.

Bana bi de diyor ki hafifçe vurdum, bu ilk değil daha öncede saçımı çekmişti topuzumdan tutup
Sorun siz de bu ilk degil se sonda olmayacak siz affettikce onun eli daha yukari kalkacak

Bosanin bana sevgi ask cart curt derseniz ne haliniz varsa görün derim

Böyle konularda kadin bosan denilince ama ama ama bir sürü bos bahane yaziyor da bazen

o kadar zoruma gidiyor ki ben o mutlu olsun diye uğraşıyorum bana gelince yok bi kere dedim ki araba öğretebilir misin bana dediği tek şeyi benim bundan kârım ne ? Bir çıkarım yok ki. Nasıl yani dedim her şeyden bir çıkarın mı olacak eşine araba öğretiyorsun işte bende mutlu olurum dedim ben böyle saçmasapan şeylere inanmıyorum dedi
Bu adam dümdüz deli olabilir mi? Bence de boşan. Aşırı dirdirdan sizi ambale etmiş, her şeye karışarak yetersiz hissettirmiş. Saçma sapan siddetlerini saymıyorum bile. Koşarak kaçmalık. Karşılık beklemeden karisini mutlu etmeyecek adamin yanında aldığınız her nefes size zarar.

Çok duygusal bir insanım ve bazı konularda bildiğim halde salak gibi oluyorum, boşandığım zaman pişman olur muyum korkusu var cesaretim yok
Bak o kadar sinirliyim ki yanim da olsan bir tane saplatirdim sana neden biliyor musun kendine saygisi olmayana kimse saygi göstermez

Hamile kalmaya calisiyor mussun kuzum beyninden cok mu darbe aldin

Herif seni dövüyor cimri deger vermiyor duygusalsin madem bunlara üzül de kendine yeni bir yol ciz aman ne yaziyorsam Ben burda yazarken Allah bilir bu kocasiyla sevisiyordur

Gina geldi böyle kadinlardan

Back
X