• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kafama vurdu ?

Pcos olduğum için gebe kalmam çok zor eşim bu halimi kabul ediyor diye belki de susuyorum çünkü bu da benim psikolojimi bozdu kendimi aşırı eksik hissediyorum ne olur bana kızmayın sadece yardımcı olun gözümü açın
Bence de dalga geçiyorsun bu kadar okumuş cahil bir kadını kabul etmiyorum

Son düzenleme:
Eşiniz boşanmayı istemiyorum deyince hiçbir şey yapamayacağınızı mı düşünüyorsunuz?
İkide bir boşanacağım demeyeceksiniz .
Gidip bir avukatla görüşüceksiniz, evden çalışıyorsunuz zaten, toplayıp eşyalarınızı ailenizin evine gidecek, davayı açacaksınız.

Pcoslunuz diye kendinizi kabul edilmesi gereken bir ucube gibi falan görmeniz de enteresan. Paranız var bir psikologa randevu alın bu süreçte.

Pcos olduğum için gebe kalmam çok zor eşim bu halimi kabul ediyor diye belki de susuyorum çünkü bu da benim psikolojimi bozdu kendimi aşırı eksik hissediyorum ne olur bana kızmayın sadece yardımcı olun gözümü açın
Profesyonel destek al ekonomik fiziksel psikolojik her türlü şiddet var senin derdin bu halimi kabul ediyor... Çocuk niye peki? Manipülasyon falan demeyin yaşadığınız saçmalıklara laf edemiyorsunuz kabullenin. Adam izin vermiyor bosanamazsin buna mi inanıyorsun dalga geçme bari

Çok duygusal bir insanım ve bazı konularda bildiğim halde salak gibi oluyorum, boşandığım zaman pişman olur muyum korkusu var cesaretim yok
Çocuk yoksa pişmanlık da olmaz merak etmeyin
Kendi paranızla rezil oluyorsunuz adam sizi eşi değil kasa olarak görüyor
Sizi bağlayan birşey yok boşanın ve yolunuza bakın

Herkes tepki göstermiş de belli ki kocası narsist, hanımefendi de kurbanı olmuş. Narsist eş tam olarak budur, hayat dolu okumuş belki de kendinden kat kat akademik anlamda üstün kişilerle bu taraflarını göstermeden evlenirler. Sonra da gerçek kişilikleri ortaya çıkar, şiddetin her türlüsü yavaş yavaş başlar. Öyle bir manipüle ederler ki o kendinden kat kat üstün kişi kendini ezik, değersiz hissetmeye başlar. Bağımlı hale gelir. Yaaa nasıl olur okumuş kadın demeyin, bu tarz şeyler olmasaydı narsizm üzerine kitaplar yazılmazdı.

Hanımefendi öncelikle bunu kabul edin, narsist eş ile alakalı çok güzel videolar var internette onları izlemeye başlayın, her videoda kendinizden bir şeyler bulacağınıza o kadar eminim ki. Sonra da bir avukat bulun, eşinizden habersiz görüşme yapın. Eş zamanlı olarak da psikolojik destek almaya başlayın yine eşinizden habersiz. Kendi değerinizin farkına varmaya başladıkça zaten kendiniz ne yapmanız gerektiğini çok güzel bileceksiniz.

Herkes tepki göstermiş de belli ki kocası narsist, hanımefendi de kurbanı olmuş. Narsist eş tam olarak budur, hayat dolu okumuş belki de kendinden kat kat akademik anlamda üstün kişilerle bu taraflarını göstermeden evlenirler. Sonra da gerçek kişilikleri ortaya çıkar, şiddetin her türlüsü yavaş yavaş başlar. Öyle bir manipüle ederler ki o kendinden kat kat üstün kişi kendini ezik, değersiz hissetmeye başlar. Bağımlı hale gelir. Yaaa nasıl olur okumuş kadın demeyin, bu tarz şeyler olmasaydı narsizm üzerine kitaplar yazılmazdı.

Hanımefendi öncelikle bunu kabul edin, narsist eş ile alakalı çok güzel videolar var internette onları izlemeye başlayın, her videoda kendinizden bir şeyler bulacağınıza o kadar eminim ki. Sonra da bir avukat bulun, eşinizden habersiz görüşme yapın. Eş zamanlı olarak da psikolojik destek almaya başlayın yine eşinizden habersiz. Kendi değerinizin farkına varmaya başladıkça zaten kendiniz ne yapmanız gerektiğini çok güzel bileceksiniz.
Halimi özetleyen yorum buydu o kadar gözlerim dolarak okudum ki çok teşekkür ederim, noktasına virgülüne kadar hepsi doğru

Hem psikolojik hem fiziksel şiddet üzüldüm umarım en doğru en hayırlı yolla kurtulursunuz

Halimi özetleyen yorum buydu o kadar gözlerim dolarak okudum ki çok teşekkür ederim, noktasına virgülüne kadar hepsi doğru
Lütfen önerilerimi dikkate alın, aileniz de arkanızda en büyük avantajlardan biri bu. Başka türlü bu kısır döngüde akıl sağlığınızı yitirirsiniz. Size özelden de yazarım güzel videolar var. Avukat ve psikolog işini de bir an evvel halledin, sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecek.

Halim böyle diyerek bekleyecek misiniz? En azından birkaç gün aile evine gidip, eşinizin baskısından uzaklaşın. Belki daha sağlıklı düşünme fırsatınız olur.

3.5 yıllık evliyim, eşimde bende evden çalışıyoruz. Eşim eve aldığım paspasa kadar her şeye karışıyor, bir şey aldığımda da burnumdan getiriyor. Normalde zaten birikim yapan bir insanım ama arada evimi güzelleştireyim diye bir şeyler alayım diyorum ona laf. Dün taşındık eve perdeler kısa kaldı duvarı tam kapatmıyor diyor ki camı kapatsın yeter bende öyle olmaz dedim, artık dayanamadım her şeyde bir laf boşanmak istiyorum dedim kafama vurdu sofrada sonrada gelip sarılıp öpüyor. Sürekli evden çalıştığımız için beni çok görüyormuş benimle aktivite yapmaz, dışarı gezmeye götürmez, gidelim desem gelmez, bir şey söylediğimde telefonda instada dolaşıp yüzüme bakmaz böyle bir insan, dışarı karşı çok iyi ama herkes mükemmel sanıyor annem ve babam hariç, geçenlerde annem çok kızdı ben seni o kadar okuttum kendini çok aşağı vermişsin evine kendi isteğinle bile bir şey alamıyorsan yazık sana falan dedi, zaten doluydum ağladım. Hep böyle yapıyor eşim sonra iki üç sarılıyor tamam kendimi o kadar kötü ve değersiz hissediyorum ki anlatamam.
Adam seni gelir kaynağı olarak görüyor demek ki. Ortak hiç bir alanınız yoksa

Arkadaş size tüm gerçekleri yazmış okudunuz , gözleriniz doldu ,hüzünlendiniz güzel ......Peki şimdi ne yapacaksınız??? kabullenip oturmak ya da en kısa zamanda harekete geçmek ...

Bir kaç gun evden ve eşinizden uzakta kalın psikolojik destek alın hemen ailenize gidin
Bir taraftan da boşanma avukatı tutun ayrıca pcosum çocugum olmuyor eşim birşey demiyor bu eşinizin sizi bu yolla manipüle etmesinden başka birşey değil sizi alttan alttan ince ince tüketmiş
Pcos tedavi edilebilir bir rahatsızlık
Boşanın tedavi olun
Paranızı kazanın hayatınıza ve kendinize yatırım yapn
Bir çok kadına göre çok şanslısınız bu şansı kullanin

Gözünüzün açılması için gözünüzün üstüne yumruk gelmesi falan mı lazım? Anneniz, babanız halinizi görmüş size en yakınlarınız bunu diyorsa bize ne hacet?

Çalışan insan evine paspas, perde alamayacaksa eşi yüzünden daha konuşacak bir şey var mı sizce? Üstüne şiddet de görüyorsunuz. Cimcikleme, saç çekme falan da bu kapsamda şiddettir, şiddetin küçüğü büyüğü olmaz.

Boşanacağım dediğimde deliriyor hemen kafama vuruyor, cimcikliyor. Ne desem hep lüks peşinde geziyormuşum gibi davranıyor o kadar sıkıldım ki
O zaman sende boşancam demeyeceksin.Gidip direk dava açacaksın.

Annen o kadar haklı ki...

Çok duygusal bir insanım ve bazı konularda bildiğim halde salak gibi oluyorum, boşandığım zaman pişman olur muyum korkusu var cesaretim yok
Hangi huyu için pişman olacaksınız boşandığınıza? Illa evlilik istiyorsanız daha iyisini bulup öyle yeniden evlenebilirsiniz..

3.5 yıllık evliyim, eşimde bende evden çalışıyoruz. Eşim eve aldığım paspasa kadar her şeye karışıyor, bir şey aldığımda da burnumdan getiriyor. Normalde zaten birikim yapan bir insanım ama arada evimi güzelleştireyim diye bir şeyler alayım diyorum ona laf. Dün taşındık eve perdeler kısa kaldı duvarı tam kapatmıyor diyor ki camı kapatsın yeter bende öyle olmaz dedim, artık dayanamadım her şeyde bir laf boşanmak istiyorum dedim kafama vurdu sofrada sonrada gelip sarılıp öpüyor. Sürekli evden çalıştığımız için beni çok görüyormuş benimle aktivite yapmaz, dışarı gezmeye götürmez, gidelim desem gelmez, bir şey söylediğimde telefonda instada dolaşıp yüzüme bakmaz böyle bir insan, dışarı karşı çok iyi ama herkes mükemmel sanıyor annem ve babam hariç, geçenlerde annem çok kızdı ben seni o kadar okuttum kendini çok aşağı vermişsin evine kendi isteğinle bile bir şey alamıyorsan yazık sana falan dedi, zaten doluydum ağladım. Hep böyle yapıyor eşim sonra iki üç sarılıyor tamam kendimi o kadar kötü ve değersiz hissediyorum ki anlatamam.
zaten düzgün bir evliliğiniz yokmuş neden boşanmak ve kurtulmak için çabalamıyorsun?

dayak yemekten, kısıtlanmaktan mı pişman olacaksın???

Back
X