3.5 yıllık evliyim, eşimde bende evden çalışıyoruz. Eşim eve aldığım paspasa kadar her şeye karışıyor, bir şey aldığımda da burnumdan getiriyor. Normalde zaten birikim yapan bir insanım ama arada evimi güzelleştireyim diye bir şeyler alayım diyorum ona laf. Dün taşındık eve perdeler kısa kaldı duvarı tam kapatmıyor diyor ki camı kapatsın yeter bende öyle olmaz dedim, artık dayanamadım her şeyde bir laf boşanmak istiyorum dedim kafama vurdu sofrada sonrada gelip sarılıp öpüyor. Sürekli evden çalıştığımız için beni çok görüyormuş benimle aktivite yapmaz, dışarı gezmeye götürmez, gidelim desem gelmez, bir şey söylediğimde telefonda instada dolaşıp yüzüme bakmaz böyle bir insan, dışarı karşı çok iyi ama herkes mükemmel sanıyor annem ve babam hariç, geçenlerde annem çok kızdı ben seni o kadar okuttum kendini çok aşağı vermişsin evine kendi isteğinle bile bir şey alamıyorsan yazık sana falan dedi, zaten doluydum ağladım. Hep böyle yapıyor eşim sonra iki üç sarılıyor tamam kendimi o kadar kötü ve değersiz hissediyorum ki anlatamam.