Ben giderim aslinda boyle islere ama esim moralman bozulur.cunku saglikliyken benim calismami istemezdi.kendini daha kotu hissedebilir.cocugu birakabilecegim kimse yok.boyle giderse calismak zorunda kalicam.herhalde cocugu anneme birakirim.hafta sonlari gorurum.kafam karisik biraz.zaman ne gosterecek bilmibilmiorum.Geçmiş olsun.
Günlük evden 2 3 saat ayrılacağın, apartman temizliği gibi işlere giremez misin?
Aglamanin,kendini yıpratmaktan başka bir şeye yaradığı yok.keşke çare olsa bu.Aynen oyle
ilk ogrendigimde oturup agliyordum surekli.sonra kendimi bu sekilde avutmaya basladim galiba
Ev temizliği de olabilir. çocuğunuzu da goturebilirsiniz belki hem?Ben giderim aslinda boyle islere ama esim moralman bozulur.cunku saglikliyken benim calismami istemezdi.kendini daha kotu hissedebilir.cocugu birakabilecegim kimse yok.boyle giderse calismak zorunda kalicam.herhalde cocugu anneme birakirim.hafta sonlari gorurum.kafam karisik biraz.zaman ne gosterecek bilmibilmiorum.
Aklina en kotusunu getirme.bir cok kan hastaligi var.hemotoloj serviside cok insan gordum ama losemi bile olsa tedavisi vaŕ.tedavi olan sadece kontrole gelenlei gordum.onlar moralimi yuksek tutmami sagliyor.Sigara için devlet hastanelerinde çok iyi ilaçlar varmış . Benim de kan değerlerimdeki dengesizlikten dolayı kansere bakılıyor ,ordaki Prof doktor öksürüğümü ve sigara içtiğimi duyunca sigarayı bırakabilirsin devlet hastanelerinde çok güzel ilaçlar var artık , çok kolay bırakmak devlet ilaçları karşılıyor özel de almıyorsunuz gidin bırakın dedi ama dedim önce kafada bitirmem lazım
Kafanda bitirdiysen devlet hastaneleri göğüs hastalıkları bölümünden sigarayı bırakmak için gitmen gerekiyormuş Bilgin olsun Can'ım işine yarar inşallah bırakırsın .
Ağızdan olculenlerden alsan canım?Digital olanlar var ya ondan.ben çocuklarıma hep onu kullandım hep doğru ölçtuBastan ólculen ates mi dogru? Yoksa boyundan ólulen mi?
Basi 37.8
boynu 39.5
hastanedeki ates olcerlerden almistim cocuga.onunla olcuyorum.
hangisi dogru?
Şimdilik bişey çıkmadı çok şükür ama omur ilikten sıvı alınmadı bende , ilikten şüphelenilmişti oysaki. Hematoloji ye gidiyorum ben de oradaki o insanları görünce ister istemez insan etkileniyor. rabbim herkese şifa versin sağlık sıhhat versin . AMİNAklina en kotusunu getirme.bir cok kan hastaligi var.hemotoloj serviside cok insan gordum ama losemi bile olsa tedavisi vaŕ.tedavi olan sadece kontrole gelenlei gordum.onlar moralimi yuksek tutmami sagliyor.
Boyle haberleri duyunca icim ferahliyor.umarim biz de atlatiriz.tesekkyr ederimDayım 60' ından sonra atlattı bu arada bu hastalığı. Eminim eşiniz de atlatacak. Allah yardımcınız olsun.
Yasi 39 ama olabilir mi ki?gunlei de vargerci.Devletten malulen emeklilik maaşı alamıyor musunuz?
bimer nedir bilmiyorum..Bimere falan yazin ne bilim devlet yardimci olmali mutlaka
Hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde diye kabul edilmedi mi bu evlilik?Ben giderim aslinda boyle islere ama esim moralman bozulur.cunku saglikliyken benim calismami istemezdi.kendini daha kotu hissedebilir.cocugu birakabilecegim kimse yok.boyle giderse calismak zorunda kalicam.herhalde cocugu anneme birakirim.hafta sonlari gorurum.kafam karisik biraz.zaman ne gosterecek bilmibilmiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?