esim kan kanseriymis...

Geçmiş olsun.
Günlük evden 2 3 saat ayrılacağın, apartman temizliği gibi işlere giremez misin?
Ben giderim aslinda boyle islere ama esim moralman bozulur.cunku saglikliyken benim calismami istemezdi.kendini daha kotu hissedebilir.cocugu birakabilecegim kimse yok.boyle giderse calismak zorunda kalicam.herhalde cocugu anneme birakirim.hafta sonlari gorurum.kafam karisik biraz.zaman ne gosterecek bilmibilmiorum.

Ev temizliği de olabilir. çocuğunuzu da goturebilirsiniz belki hem?

Birde çocuğunuz belki devlet anaokullarına kabul edilir. yaş sınırlaması vs bilmiyorm ama o yaşta alınıyo diye biliyorm.

Bastan ólculen ates mi dogru? Yoksa boyundan ólulen mi?
Basi 37.8
boynu 39.5
hastanedeki ates olcerlerden almistim cocuga.onunla olcuyorum.
hangisi dogru?

Aklina en kotusunu getirme.bir cok kan hastaligi var.hemotoloj serviside cok insan gordum ama losemi bile olsa tedavisi vaŕ.tedavi olan sadece kontrole gelenlei gordum.onlar moralimi yuksek tutmami sagliyor.

Bastan ólculen ates mi dogru? Yoksa boyundan ólulen mi?
Basi 37.8
boynu 39.5
hastanedeki ates olcerlerden almistim cocuga.onunla olcuyorum.
hangisi dogru?
Ağızdan olculenlerden alsan canım?Digital olanlar var ya ondan.ben çocuklarıma hep onu kullandım hep doğru ölçtu

Eşinize zerdecal diye bi baharat var kanseri yenmeye büyük yardımcıdır yemeklerine katın balla karıştırıp bol bol verin sizde sigarayı bırakamıyosaniz sarma sigara alabilirsiniz hem daha uygun hemde tekel gibi içermiyor

Aklina en kotusunu getirme.bir cok kan hastaligi var.hemotoloj serviside cok insan gordum ama losemi bile olsa tedavisi vaŕ.tedavi olan sadece kontrole gelenlei gordum.onlar moralimi yuksek tutmami sagliyor.
Şimdilik bişey çıkmadı çok şükür ama omur ilikten sıvı alınmadı bende , ilikten şüphelenilmişti oysaki. Hematoloji ye gidiyorum ben de oradaki o insanları görünce ister istemez insan etkileniyor. rabbim herkese şifa versin sağlık sıhhat versin . AMİN

Bimere falan yazin ne bilim devlet yardimci olmali mutlaka

Hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde diye kabul edilmedi mi bu evlilik?
Çocuğu bırakma imkanın varsa, işten sonra kocanla vakit geçirip gönlünü alırsın

Demesi kolay da... Allah güç versin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…