Basbakanlik iletisim merkezi. Internete bimer yazin cikar. Derdinizi anlatin. Herne olursa olsun mutlaka ilgileniyorlar. Ihtiyacinizda var devlet duyarsiz kalmaz bence yardim ederler.B
bimer nedir bilmiyorum..
i
Tabi ki olabilir. Mutlaka başvurun. Kanser hastalarına veriliyor diye biliyorum.Yasi 39 ama olabilir mi ki?gunlei de vargerci.
Cok guzel bir fikir aslinda.musteriler hazir bekliyor.ariyorlar ama benim ehliyetim yok.
Boyle zamanlar icin kadinlar da is ehliyet gibi seylerden uzak kalmamli.daha once almadigim icin pismanim simdi :/
Yok kimse canim.kim yardim edecek ki.keske olsa.Yardımcı olacak kimse yok mu? Hazır müşteriler de bekliyormuş..
Tatlım Allah yardımcınız olsun ...Esimle guzel bi iliskimiz var.4.5 yasinda da bi oglumuz var.maddi síkintilarimiz vardi sadece.esim daha once iflas etti ve bir cok sigorta borcu var.onun icin zor olan bi is yapiyor ama hep destek oldum takdir de ettim.arabasinla dolasip bakkallra cakmak falan satiyor.yillarca rahat icinde yasamis.hep isci calistirmis.bunu gurur meselesi yapip kendini salabilirdi ama bizi kimseye muhtac etmedi.kendimizi gecindirecek kadar kazanirdi.
Allah saglik versin huzur verdin derdik.
ama sonra halsizlik ve atesle doktora gittik.kan kanseriymis.2 aydir kemoterapiden enfeksiondan hep hastanelerde yattik.cuma gunu hastaneden ciktik.bugun yine ateslendi.carsamba gunu aylik kemoterapisini alacak.
bunlarin yaninda maddi sorunlarimiz artti tabi.
cunku tek gelirimiz cakmak satmasi.borc desen istemedigin kadar var.
gorumcemin kayinvalidemin durumu iyi.onlar da az cok yardimci oluyor.aslinda kayinvalidem kendinde degil.1 yil once felc ve alzeheimer birlikte geldi.gorumcem onun gelir giderinin hesabini yapiyor.o yuzden ablasi ihtiyacimiz oldugu zaman yardim ediyor.ama nereye kadar.
3 ay oldu calisamiyor esim.cocuga ve esime bakmam gerekiyor.yani benim de calismam pek mumkun degil.
evde bakim maasi icin basvurdum.insallah ordan bi yardim gelir.
sigarayi birakmam gerekiyor.birakamiyorum.hem esim hasta cocuk var.keseye de zarar ama birakamiyorum.sanirim onun icin de destek alicam.ayrica bipolar diye rahatsizligim var.normalde de genis bi insan degilim.bunlarin ustune sigarayi birakabilirsem.kendimle gurur duyarim.tam tiryakiyim cunku :/
Neyse benim de bi kac derdim vardi.paylasmak istedim.
Sanirim bunlari unutmak icin cildimle ugrasiyorum.bi sivilce cikmis.síktim.ustune bir de dis macunu surdum.kurumasini bekliyorum.bi yandan da esimin atesini olcuyorum.38 olmus.
Yok kimse canim.kim yardim edecek ki.keske olsa.
Keske calisabilsem.esimi hastanede tek basina birakamam.basi donuyir.kan degerleri dusuk.tuvalete bile yaln8z gidemiyor.Eşiniz kanser beş kuruş geliriniz yok ama siz evde oturup sigara içiyosunuz ne diyim kolay gelsin
rabbim sabır versin dayanma güçü versinEsimle guzel bi iliskimiz var.4.5 yasinda da bi oglumuz var.maddi síkintilarimiz vardi sadece.esim daha once iflas etti ve bir cok sigorta borcu var.onun icin zor olan bi is yapiyor ama hep destek oldum takdir de ettim.arabasinla dolasip bakkallra cakmak falan satiyor.yillarca rahat icinde yasamis.hep isci calistirmis.bunu gurur meselesi yapip kendini salabilirdi ama bizi kimseye muhtac etmedi.kendimizi gecindirecek kadar kazanirdi.
Allah saglik versin huzur verdin derdik.
ama sonra halsizlik ve atesle doktora gittik.kan kanseriymis.2 aydir kemoterapiden enfeksiondan hep hastanelerde yattik.cuma gunu hastaneden ciktik.bugun yine ateslendi.carsamba gunu aylik kemoterapisini alacak.
bunlarin yaninda maddi sorunlarimiz artti tabi.
cunku tek gelirimiz cakmak satmasi.borc desen istemedigin kadar var.
gorumcemin kayinvalidemin durumu iyi.onlar da az cok yardimci oluyor.aslinda kayinvalidem kendinde degil.1 yil once felc ve alzeheimer birlikte geldi.gorumcem onun gelir giderinin hesabini yapiyor.o yuzden ablasi ihtiyacimiz oldugu zaman yardim ediyor.ama nereye kadar.
3 ay oldu calisamiyor esim.cocuga ve esime bakmam gerekiyor.yani benim de calismam pek mumkun degil.
evde bakim maasi icin basvurdum.insallah ordan bi yardim gelir.
sigarayi birakmam gerekiyor.birakamiyorum.hem esim hasta cocuk var.keseye de zarar ama birakamiyorum.sanirim onun icin de destek alicam.ayrica bipolar diye rahatsizligim var.normalde de genis bi insan degilim.bunlarin ustune sigarayi birakabilirsem.kendimle gurur duyarim.tam tiryakiyim cunku :/
Neyse benim de bi kac derdim vardi.paylasmak istedim.
Sanirim bunlari unutmak icin cildimle ugrasiyorum.bi sivilce cikmis.síktim.ustune bir de dis macunu surdum.kurumasini bekliyorum.bi yandan da esimin atesini olcuyorum.38 olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?