esim kan kanseriymis...

Üzüldüm çok geçmiş olsun. Bimer vatandaş ile devlet arasında iletişimi sağlayan bir sistemdir. Netten ufak bir araştırma yapın.

Yasi 39 ama olabilir mi ki?gunlei de vargerci.
Tabi ki olabilir. Mutlaka başvurun. Kanser hastalarına veriliyor diye biliyorum.

Bir de (müslümansanız yani) tahmidiye duası var. Eşiniz kendi okusun her gün. Benim çok sevdiğim bi ablamın küçülmez denilen kisti duayla Allahın izniyle küçüldü.

Cok guzel bir fikir aslinda.musteriler hazir bekliyor.ariyorlar ama benim ehliyetim yok.
Boyle zamanlar icin kadinlar da is ehliyet gibi seylerden uzak kalmamli.daha once almadigim icin pismanim simdi :/

Yardımcı olacak kimse yok mu? Hazır müşteriler de bekliyormuş..

Allah acil şifalar versin inşallah eşinize. Size de güç kuvvet versin rabbim çok zor durumdasınız yüzünüz tez zamanda güler umarım. Moralinizi yüksek tutup dualarınızı eksik etmeyin.

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar.bimere yazdim.umarim olumlu bi cevap alirim.
gerci esimin devlte sigorta borclari var.iflas etigi icin.ilgilenirler mi bilmiyorum

Tatlım Allah yardımcınız olsun ...

Eşiniz kanser beş kuruş geliriniz yok ama siz evde oturup sigara içiyosunuz ne diyim kolay gelsin

Belediye gida ve para yardimi yapiyor. Basvur canim her yere. Sigara konusuna gelince ben de gebelik haberi aldim ve vicdanen birakmaya karar verdim. İkimizde sebebi vicdani, o yüzden kolay olur inşaallah. Rabbim desteklesin sizleri canim. Eşine görevini tam yap ki için rahat etsin.

Eşiniz kanser beş kuruş geliriniz yok ama siz evde oturup sigara içiyosunuz ne diyim kolay gelsin
Keske calisabilsem.esimi hastanede tek basina birakamam.basi donuyir.kan degerleri dusuk.tuvalete bile yaln8z gidemiyor.
Trombosit 7 .
hemoglobin 7
bu ne demek biraz arastirin isterseniz.cocugu anneme birakip hastanede yaninda kaliyorum.cuma gunu hastneden ciktik.bugun yine atesli.
hasta atesli adamla cocufu evde birakip ise mi gideyim.ne yapim?

rabbim sabır versin dayanma güçü versin
o kadar boş şeyleri dert ediyoruz ki sağlıktan başkası yalanmış
kiradayım diye üzülüyorum kendimi dert sahibi yaptım elimde değil
ama işte sağlık en önemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…