esim kan kanseriymis...

Hamileyken birakmistim.o yuzden yine birakacagima inaniyorum.sen de kuzunu saglikla kucagina alirsin umarim

bak biz kirada degiliz.ama ne kadar sorunumuz var.gerci sigorya borclari yuzunden ev ipotekli.ama basimizi sokuyoruz iste.

Herkes ne yapıyorsa.İş yerinde bi arkadasıma temizliğe gelen kadının çocuğu kan kanseri eşi falan hiçkimsesi yok.Tek basına bakıyo 3 senedir.Haftada 4 gün yarım gün temizliğe gidiyo kadın.Eli mahkum napsın. Neyse siz bilirsiniz borç harç içinde yaşayan ve devamlı borcu artan sizsiniz sonuçta, ben sadece isteyince bir yolu bulunuyor demek istedim.Geçmiş olsun.

bak biz kirada degiliz.ama ne kadar sorunumuz var.gerci sigorya borclari yuzunden ev ipotekli.ama basimizi sokuyoruz iste.
benim şuan eşim çalışıyor ama şuan çalışıyor ileriside garantimiz yok
bende hep kötü günler için başımızı sokacak evimiz olsun en azından diyorum
hastalık olur ölüm olur çocuklarım var ileriyi düşünüyorum ister istemez

Canım eşini de seni de takdir ettim. benim dedem 84 yaşında 10 15 yıldır bu tanı kondu. inan turp gibi maşallah. Bu gerçeği duy istedim. geçecek yani.

Tesekkur ederim.gececek insallah.
Hastanedeydik.cocuk dusmus basini yarmis annemde.nufusu bendeydi
kimligini getir dedi.doktorun yanina ciktim.trombositleri dusuk.kanama riski var dedi.o sirada disleri kaniyordu esimin.
ve ben cocugumun yanina bile gidemedim.doktor izin vermedi.zaten son 2 aydir hastanedeyiz.2 gun xor evde kaliypruz.bahsettiginiz kisiye de allah sifa versin covuguna ama nasil biraktigini bende anlamadim.bana doktor tuvalete bile yalniz birakma dedi.

Canım eşini de seni de takdir ettim. benim dedem 84 yaşında 10 15 yıldır bu tanı kondu. inan turp gibi maşallah. Bu gerçeği duy istedim. geçecek yani.
boyle haberler bana kuvvet verdi
yoksa ilk duydugumda cok kotumserdim.tesekkur ederim canim.umarim biz de iyilesicez

Canım tez zamanda iyi haber konusu açarsın İnşallah... Nasıl olduğunu bile anlamadan hem maddi hem manevi tüm sıkıntılarını arkanda bırakırsın rabbimden tüm kalbimle dilerim.
Ne diyeyim ki bilmiyorum. Zor çok zor ama umarım bunları hatırlamayacağın bile zamanların olsun.
Dua edeceğim...

Hamilelik mi bilemedim uçan sineği agliyorum zaten en büyük korkum eşimi kaybetmek şükür bi sağlık sorunu yok ama ben hala korkup sürekli kaybedicek gibi her dakika daha çok seviyorum . Rabbim inşaallah kimseyi korktuğuna uğramasın eşinize Rabbimden acil şifalar diliyorum evladınız ve eşin izle birlikte inşallah atlatirsiniz bugunleri

Öncelikle Rabbim eşinize acil şifalar versin
Size de sabır ve güç kuvvet versin.
Bir kaç arkadaş ta yazmış zaten ama bende ekleyeyim.
Öncelikle bimer e mail atın kesinlikle
Devletin bir çok kurumuna bu gibi durumlarda başvurup yardım alabilirsiniz 153 beyaz masayı arayın yada bulunduğunuz bölgede ki kaymakamlığa başvurun
Sosyal güvenceniz yoktur muhtemelen muhtarlıktan fakirlik kağıdı alın yeşil kart çıkartın
Evde bakım parası için başvuru yapmışsınız zaten çok iyi
Bu arada Eşiniz gerekli şartları taşıyorsa malulen emekli olabilir. Pirim gün sayısı vs gibi bilgileri verirseniz yardımcı olabilirim bu konuda özelden mesaj atabilirsiniz.
Tekrar geçmiş olsun Allah size ve evladına bağışlasın inş

Allah sifasini versin canim bol bol kuran oku rabbime sigin ondan baska kapimiz yok istesenzde bu skntili donemde sgarayi brakamazsiniz allah yardmcnz olsun (

Rabbim şifa versin güzel günler göstersin kv dem 40 yıldan sonra dr yardımıyla sigarayı bıraktı eminim sizde başarabilirsiniz

Yani şu durumda bile böyle sivri konuşabiliyorsunuz ya bende size ne diyim kolay gelsin

Senin söylediklerini diğer 45346 kişi söylemiş zaten.Ben başka bir şeyden bahsediyorum ve bence çok da önemli ayrıca ne yazacağımı sana soracak değilim sen kendi işine bak.

Allah eşinize sağlığına yeniden kavuştursun. Ayrıca benim çok sevdiğim bir söz vardır;" gecenin en karanlık vakti güneş doğmadan önceki zamandır." Inşallah sizin için ferah günler yakındır. Siz güçlü olun ki hem çocuğunuza hemde eşinize güç veresiniz.

Kanser nefret ediyorum hep çok sevdiklerimi aldı. . ama eminim eşiniz çok iyi olacak bir ısırgan otu tohumunu araştırın isterseniz çok iyi hücre yenileyici özelliği vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…