eşim karnıma vurdu

AYENN CANIM AH BU BAZI ERKEKLER YOKMU DUSUNMEDEN HAREKET EDIYOLAR ... SIMDI NASILSIN KORKMA BIR SEY OLMAZ DUSUP DARP ALMADIGIN SURECE PISMAN OLDUMU PEKI YAPTIGINA

KIZLAR BEN YENI UYE OLDUM BAZEN YAZILANLARI FAZLA GOREMIYORUM EGERKI YANLIS BIR ANLASILMA OLURSA KUSURA BAKMAYIN

boks yapar gibi girişmemiş belli ki, sinirden al çantanı der gibi yapmış galiba.
ben hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce kar topu oynayıp kayıyodum bişey olmadı çok şükür, bişey olmaz yani bebiş olsada.

Şimdi bunu yapan adam ilerde çocuk olunca napar kim bilir çocuk meselesini 1 kere değil 1000 kere daha iyi düşün

Aarkaslar fikrimce biraz abartiyosunuz esini kendi sinirlendirmis ve.kendi cantasiyla refleks olarak vurmus belli ki esinin yaptigini dogru bulmuyorum kesinlikle ama boyle biriyle evli mi kalinor falan yuva kolay kurulmuyor bu konu ealer arasinda karsilikli kosusup anlasilmali yaptigi hatali davranis icin.ozur beklemeli
Ayrica bebek varsa bisey olmaz Allah in izniyle canm esine de bi ihtimali hatirlat bidaha boyle. Bi davranis segilemesin

Çalışmalara son ver, acilen doğum kontrole geri dön. Ne çocuğu allasen, daha yapım aşamasında dövüyor adam seni.
Bela geliyorum diyor da biz kadınlar göz ardı ediyoruz.
Sonra da çocuğum var boşanamam, ama beni dövüyor ne yapayım, 3 gün konuşmayıp gününü göstersem mi diye konu açılıyor!
Hey Allah'ım cidden sinir oluyorum, çıldırıyorum şu duruma. Yapma arkadaşım çocuk mocuk yapma! Valla çocuğa yazık, daha anne karnında dayak yiyecek bu gidişle. Tam nefretlik ya, iyice sinirleniyorum bak!

Ananız sizi Kadir Gecesi doğurmuş.
Mesajı almışsanız ne âlâ.

Sorun zaten adamın (!) refleksinin vurmak olması.
Kolay kurulmayan yuvalara kıymak tabu olmasa da bu elemanlar azıcık hadlerini bilse keşke değil mi?

Çantayla çok mu sert vurdu.

Mesela bizde ben onu sinir edince yastık fırlatıyor ben de ona firlatiyorum ilk basta sinirle olan sey oyuna dönüşüyor sonra.

Ben onu kıskandıracak saçma şeyler söylersem eğer tepkisi çantayla vurmak olabilirdi. Tabi burda kafaya geçirilen cinsten çat diye vurmak değil.

Aranızda ne geçti bilmiyorum da çokta abartılacak bir şey görmedim.

Burda hemen olay dövmeye şiddete kadar gelmiş.
Bazen kadınlar olarak çok şeyi abartıyoruz heralde.

Su konuda hak verdim tek;
Ya hamile olsaydınız?
O zaman tepkiyi hak ederdi. Ama ne biliyim ben çok abartılı bulmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…