- 4 Şubat 2016
- 5
- 1
- 1
İlk defa mi boyle bisey yapti ?Sözde kıskançlık h kıskanmaz ya ama bnde sinir ettim onu ayrı ama bu ona bna vurma hakkını vermiyor
Allah tez zamanda size de versin canim insallah. Kalben soyledim.Bi ihtimal 'olsaydı' eşim el üstünde tutardı..
Ama bizim ihtimalimiz bile yok.
Sorun zaten adamın (!) refleksinin vurmak olması.Aarkaslar fikrimce biraz abartiyosunuz esini kendi sinirlendirmis ve.kendi cantasiyla refleks olarak vurmus belli ki esinin yaptigini dogru bulmuyorum kesinlikle ama boyle biriyle evli mi kalinor falan yuva kolay kurulmuyor bu konu ealer arasinda karsilikli kosusup anlasilmali yaptigi hatali davranis icin.ozur beklemeli
Ayrica bebek varsa bisey olmaz Allah in izniyle canm esine de bi ihtimali hatirlat bidaha boyle. Bi davranis segilemesin
Gece gece yüreğimi deldi yazdığın.Bi ihtimal 'olsaydı' eşim el üstünde tutardı..
Evwt sabahtan karnımı ovuyo :))AYENN CANIM AH BU BAZI ERKEKLER YOKMU DUSUNMEDEN HAREKET EDIYOLAR ... SIMDI NASILSIN KORKMA BIR SEY OLMAZ DUSUP DARP ALMADIGIN SURECE PISMAN OLDUMU PEKI YAPTIGINA
Rabbim beklediğiniz mucizeyi versin inşallah,o kadar içten söylemişsiniz ki Hayırlısıyla gelsin sizede bir minşk bebek inşallahBi ihtimal 'olsaydı' eşim el üstünde tutardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?