- 13 Ocak 2016
- 122
- 60
- 13
- 35
Hahahaha kafa calismiyor isteBuradaki herkes kusursuz, hiç kimse eşinin küçük hareketlerine göz yummadi. Kadınların hiç biride kocasını cildirtmadi. Bi konu hatırlıyorum hatırladığım kadarıyla özet geceyim. Bi kadın bebeğiyle eviyle ilgileneyim derken geç yemek hazırlıyor, kocasıyla yiyorlar. Sonra kadın diyor ki çok Yoruldum sofrayı sen toplar mısın. Adamda diyor ki (kendiside yorgun) biraz beraber uzanalim sonra toplarız. Sonra adam uyukluyor kadının içi rahat etmeyip daha yaşını doldurmaya bebeği uyulmadığını gordugu kocanın yanına bırakıp masayı topluyor. Sonra bebek yere düşüyor adam kalkıyor kadın mutfaktan gelip adama ağzına geleni sayıyor, bebegide babaya vermeyip adamı suçlayıp bebeği mutfağa götürüyor. Adam sakinleştirmeye çalışıyor ama surekli adamı suçluyor. Sonra adam diyor ki sen de küçükken kaç kez dusurdun ben hiçbirşey demedim. Kadın sinirleniyor söyleniyor bebeği babaya vermeyip ağlamaya devam ediyor. Adam kadını kolundan tutup salona götürmeye çalışıyor kadın kocasının ayağına tekme atıyor. Adam bırakıp bebeğin yanına gidip sakinleştirmeye çalışıyor. Kadının , kocasının kolunu sıkmasi zoruna gidiyor, adama tavır yapıyor. . yapılan yorumlar adamın kolunu sıkmaya ne hakkı var, kesin dayakta atmaya başlar, öfke kontrolü yok, bence boşan devamı gelecek..
Ağzı açık okumuştum yorumları. Kafaları nasıl çalışıyor merak ediyorum doğrusu.
Sokak ortasinda bide allahim yaaa tavrinizi koyun hatasini anlasin. Bebek olsa bile bisey olmaz ama yinede hem karisina vurmasi hemde bebek beklerken karnina vurmasi cok cirkin olmus.Kızlar bu ay bebek için çalışmaya başladık daha adetime çok var ama bi ihtimal bebek varsa birşey olurmu eşim elinde çantayla karnıma vurdu
eşiniz her gün sizin kafanızı patlatıyor heraldeHahahaha kafa calismiyor istebende okuyorm bole seyler bende hayret ediorum gercekten en sonunda birsey soyleme geregi hisediyorum. Inan cogu arkadas yazmak icin yazior sirf zaman gecsin diye .hic gercekci yorumlar degil .bizim insanlarimiz kulturumuzu unutuyor daha dogrusu burda ayak yapior.kaynanasi surat asmis ogluna solemis msela yorumlar aaayyy o kimmm aaayy oneneymis yaaa hic cekme canim kendni ezdirme esin bsy demedmi neden evlendinki sen onunla kv haddini bilsin bu ne yaa gibi sacma sapan yorumlar:/ karsidaki buyukmu kucukmu saygi gerekiormu nebilim ne hic dusunmuyorlar sanki gavur kulturu vur kapiyi cik kafasi sanki sorunsuz tek evlilik varda dunyada birtek arkadaslar buna nail olmus gbi
Şimdi ben bu koca yedı sayfayı okuyamadım ama merakta edıyorum bile isteye mı vurdu ?
Bazen biz şakalaşırız ve birbirimize vururuz. Hatta ben şakanın dozundan bazen ileriye giderim.
Canını yaktığımı anladığımda çok üzülürümm. Sizin nasıl oldu ?
Valla konu sahibi bilerek vurdu diyor. Kendisi eşini kızdıracak birşeyler söylemiş, kıskançlık olmuş, adamda konu sahibinin çantasını taşıyormuş sonra o çantayla vurmuş...
İşin detay kısmını bilemiyorum ama, bana kalırsa konu sahibi "acaba bebek olabilir mi?" düşüncesiyle olayı abartıyor gibi geldi bana. Bir de adamı yolun ortasında delirtecek kadar ne söyledi merak etmedim değil. Bana kalırsa adam sinirlenip eşinin çantasını "al sen taşı" falan gibi sert bir şekilde eşinin kucağına verdi. Konu sahibi de "eyvah bebek varsa" diye etekleri tutuştu.
En sinir olduğum şey şu sokakta tartışan insanlar. Ya çok mu zor eve kadar sabretmek, az çeneni tutmak. İlla delirtecek yanında ki insanı.
Böyle bir öküzle Hala evli kalmayı düşünüyormusun?
Aynenn bizde kavga ederiz hemde çok ama dışarda hiç tartışmadık ..
Ben çok üzülüyorum öyle çiftler görünce bakmamaya çalışıyorum ama kadının ihtiyacı olur dıye gözlemlıyorum. İleri giderse adamın saçını başını yolucam çünkü :))
Böyle şeyler olabiliyor bizde şakalaşmayı çok severız bide benim elimin ayarı yok adamın üstünde tepiniyorum resmen :)Ben geçen gün şahit oldum, gerçekten adama acıdım. Adam ısrarla "hayatım tamam eve gidelim konuşuruz" diyor, kadın "hayır, seni delirticem yemin ettim. Sen o telefona nasıl bakmazsın".....şeklinde. Ya tamam işte eve gidince delirt adamı ne diye sokak ortasında delirtiyorsun. Tartıştıkları yerde otobüs durağı, herkes bakıyor. İnsan haklı bile olsa sırf rezil olmamak için az sabreder eve kadar.
Bende dün akşam eşime nasıl tekme atabildiğimi gösterirken çenesini kırıyordumHerşey bir anda oldu, şakaydı ama işte oldu bi kere
Birşey olmaz bebek varsa.
Sende o çantayı alıp apışarasına vursaydın keşke.
Napalım fıstık. Psikopata çevirdiler beni. Buraya yazmıyorum. Yazsam roman olurtam nickine uygun bir öneri.
Ama çok tuttum.
Kafasını da kırabilirdi.
Napalım fıstık. Psikopata çevirdiler beni. Buraya yazmıyorum. Yazsam roman olur
hiçbişey olmaz hiçç korkmaKızlar bu ay bebek için çalışmaya başladık daha adetime çok var ama bi ihtimal bebek varsa birşey olurmu eşim elinde çantayla karnıma vurdu
Eger karniniza kum torbasi muamelesi yapmadiysa bir sey olmaz. Hem ne var ki sokak ortasinda karniniza darbe almanizda, 9 ay boyunca rutine baglasin bunu, bebek dogmadan alisir, guclu dirayetli dogar. Zaten hamileyken dayak yemeyen kadin mi var, ama sagolsun benimki hep kafama vururdu ondan boyle konusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?