eşim karnıma vurdu

neden amerikanyalardan bakılıyor bu ülkenin gerçeklerine acaba? eşinden ağır şiddet görüp "hâlâ evli kalmayı düşünen" kadınlarımız bize bu kadar uzak mı yahu gerçekten?

yumurtlama gününde olduğuna göre zaten teorik olarak hamile olman mümkün değil tatlım. hamileysen bile amniyos sıvısı bebeğini olası tehlikelerden korur zaten merak etme. eğer eşinin yaptığı karşılıklı şaka türünden bir tepki değilse bebek olayını hiç olmazsa bir süre ertelemelisin, bir daha teşebbüs dahi edememesi için tavrını net olarak koymalısın, yoksa korkarım devamı gelecektir...

Son düzenleme:
Allah tez zamanda size de versin canim insallah. Kalben soyledim.

Gece gece yüreğimi deldi yazdığın.

Benim RAB'bimin bana gösterdiği mucizeyi size de göstermesini dilerim...

Rabbim beklediğiniz mucizeyi versin inşallah,o kadar içten söylemişsiniz ki Hayırlısıyla gelsin sizede bir minşk bebek inşallah

Amin. Allah kimseyi bu yoklukla sınamasın

Sorun zaten adamın (!) refleksinin vurmak olması.
Kolay kurulmayan yuvalara kıymak tabu olmasa da bu elemanlar azıcık hadlerini bilse keşke değil mi?
Tabi haklisiniz bense.bunu sineye celsin demiyorum esiyle.bu tavrini acik acik.konusmali ben sadece daha evli.kalmayi dusunuyomusun yorumuna.kiziyorum hem hanimefendi esinin pismanligini dile getirmis sabah karnimi.oksuyo diyerek kolay affetmemeli hatta vicdan yaptirmali esine ama ayrilik kolay alinak karar degil degil mi??

Hemfikiriz.
Aslında "bir yuva kolay kurulmuyor" mantığını kadınlar yerine erkekler biraz kafalarına kazısa bunları hiç konuşuyor olmazdık.
Hep o "yuvayı dişi kuş yapar" teraneleri yüzünden işte.

Kızlar bu ay bebek için çalışmaya başladık daha adetime çok var ama bi ihtimal bebek varsa birşey olurmu eşim elinde çantayla karnıma vurdu

Canım bilerek vurmuş madem sende farkındasın bebek çalışmalarına ara ver.

Bebek varsa bi sey olmaz bebek karninda degil rahminde bi yapilanma su an da sen bu adama yapma cocuk

Olacak olsa benim bebeğime olurdu hamile olduğumu bilmediğim zamanlarda karnıma vurarak göbeğimi eritmeye çalışıyordum.

Bence sen bebek falan düşünme mazallah küçük çocuk yanlış bisey yapar bu sefer çocuğa vurur

Bu adamdan bebek yapmayi bir kez daha dusun bence.. bebek varsada bisi olmaz.

Bir sey olmaz
Esinize daha seviyeli olmasini söyleyin

Varya agzimdan aldin sanarsinki herkes el bebek gul bebel el ustunde tutuluyor buuu adamdan halaaa bebekmi amaan allahimmmm neeeee inanmiormmm tarz konusmalar ne alemler ya yaptigi hos degil ama olmadi ayrilsin bari demi bidaha evlensin snra oda kasinin ustunde gozun var desin ondanda ayrilsin derken ole ole allahim abartmayin ya az sakin ol. Arkadasm bebek varsa bile daha rahimdedir ole ufacik seylerden bebek dusmez hem

canım korkma bebek var olsa bile karnında olmuo ki teee derinlerdedir o, daha karnına kadar gelesiyeee ohooo. bişeycik olmaz onun yeri sağlam

Evet arkadaşlar doğru söylüyor hemen boşan, bak bebeğini de döver kesin

Tövbe Yarabbim, bunlar ne tür yorumlardır böyle. Adamı dayakçı koca ilan etmişler, çocuk döven olmuş. Yazıktır günahtır yapmayın.

Konu sahibi kocanizi taniyorsunuzdur, yaptığınız şey neydi?
Bebek yapmayın yorumlarına da kullaklarinizi yıkayın, sonra bebeginiz olmadığında eliniz boş kaldığında hangi yorum yapan bu vebali alacak? Kocanizi tanıyan sizsiniz kendi kendinize karar verin. Burada tanımadan yapılıyor bu yorumlar.

Dedigin cuk diye oturdu :) <3

Dedigin cuk diye oturdu :) <3
Kadınlar kulübü değil 'kocandan hemen ayril' kulübü sanki. Kocası bağırmış hemen boşan, kocası 2 adım önden yürüyor hemen boşan, kocası surekli sevgi gostermiyormuş hemen boşan, koca işten gelmiş sofrayı sornra toplarız demiş hemen boşan. Hayır kadınların aklını karıştırıp yuvayı sasrtiklari ile kalıyorlar olan konu sahibine oluyor.

Aynennn olee ve ben buyusden bir kac gundur konulara dalip millete laf atiorm okdr egoist ve bencilce dusunceler asilamaya calisiorlarki bazi insanlar.belki sen ben ciddiye almioruz burayi belki senin benim baska daniscak insanlarimiz var ama BELKI konu sahibi ayni degil belki ciddiye alicak belki isleri bir kac saniyelik abarti birkac saniyelik yalandan kadn haklari modunda yazilan seyler konu sahiplerini etkiliycek yanlis yonlendiricek hic dusunulmior buda canmi skior benm.kimse sknti cekmiycek sanki sanki hayatta hersey mukkemelde konu acanlarn sorunlarini bole daglar gbi abartip gaz veriorlar baksan kendileri bin beter agzni belki esine acamayan insanlardir ama burda herkes aslan mubarek cozemedm ya

Buradaki herkes kusursuz, hiç kimse eşinin küçük hareketlerine göz yummadi. Kadınların hiç biride kocasını cildirtmadi. Bi konu hatırlıyorum hatırladığım kadarıyla özet geceyim. Bi kadın bebeğiyle eviyle ilgileneyim derken geç yemek hazırlıyor, kocasıyla yiyorlar. Sonra kadın diyor ki çok Yoruldum sofrayı sen toplar mısın. Adamda diyor ki (kendiside yorgun) biraz beraber uzanalim sonra toplarız. Sonra adam uyukluyor kadının içi rahat etmeyip daha yaşını doldurmaya bebeği uyulmadığını gordugu kocanın yanına bırakıp masayı topluyor. Sonra bebek yere düşüyor adam kalkıyor kadın mutfaktan gelip adama ağzına geleni sayıyor, bebegide babaya vermeyip adamı suçlayıp bebeği mutfağa götürüyor. Adam sakinleştirmeye çalışıyor ama surekli adamı suçluyor. Sonra adam diyor ki sen de küçükken kaç kez dusurdun ben hiçbirşey demedim. Kadın sinirleniyor söyleniyor bebeği babaya vermeyip ağlamaya devam ediyor. Adam kadını kolundan tutup salona götürmeye çalışıyor kadın kocasının ayağına tekme atıyor. Adam bırakıp bebeğin yanına gidip sakinleştirmeye çalışıyor. Kadının , kocasının kolunu sıkmasi zoruna gidiyor, adama tavır yapıyor. . yapılan yorumlar adamın kolunu sıkmaya ne hakkı var, kesin dayakta atmaya başlar, öfke kontrolü yok, bence boşan devamı gelecek..
Ağzı açık okumuştum yorumları. Kafaları nasıl çalışıyor merak ediyorum doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…