eşim karnıma vurdu

Kızlar eşim beni tekme tokat dövmedi ki öyle bişey yapacak biri değil sadece karnımı acıtacak şekilde çantamı elime verdi. Sevdiğim adamı nie boşayayım inşallah bebeğin yoktur diyenlerde dualarına dikkatetsin bn size sadece bebek varsa birşey olmuşmudur diye sordum kimseye eşime hakaret etme hakkını vermedim sorduğum soruya cvp veren 3 kişi varsa yuva yıkmak için cvp verenler 1000 bence kwndinize gelin yorumlarınıza da dikkat edin iyi niyetli arkadaşlarada cvpları için tteşekkür ederim

İşte bende aynen bunu demiştim, "konu sahibi eşini kızdıracak birşeyler söylemiş, eşide çantayı sert bir şekilde hani al sen taşı ,der gibi kucağına vermiştir" demiştim. Siz bebek olabilme ihtimaline karşı tedirgin olmuşsunuz sadece anladığım kadarıyla.

Aynen öyle

Eşim karnıma vurdu diye konu aç sonra sert şekilde çantayı kucağıma verdi de ikisi cok farklı anlama geliyor

karnıma vurdu dediğin adamdan çocuk yapmamanı söylemek gayette iyi bir dua önce demek istediğini açıkça yaz sonra yorum yapan insanlara kocişini savun!

Son düzenleme:
Birşey olmaz endişe etmeyin. Benim daha ileri haftalarda eşim yanlışlıkşa uyku haliyle ayağını vurdu göbeğime. Çok sonra kucağımda çamaşır sepeti varken lavaboya çarptım karnım baya acımıştı ama çok şükür bişey olmadı. 20. Hafta falandı sanırım

Kafayı yemisler. . Rabbim gönlünüzce versin

size tabiki boşan diyemem ama. hamilelik ihtimali olan eşine insan şakasına bile olsa nasıl vurur ki.. ufacık bir sebeple karnınızı acıtacak kadar vuran adamı yanlışlıkla sinirlendirirseniz olacakları düşünemiyorum.hamile falan dinlemez yani.

sen başta bu şekilde yazmadıgın için olayıda görmediginden diger arkadaşlar
boşan hamile kalma demiştir yani seni düşündükleri için
kimse burda boşan dedigi için boşanmıyorki

Birşey olmamıştır. Yine de eşinizi daha dikkatli olması konusunda uyarmalısınız bence.

Baktı ki konunun ucu işine gelmeyen yöne gidiyor,"karnıma vurdu" oldu sana "cantayı sert verdi"..üstelik özellikle sorulduğunda özellikle vurdu diye belirtmiş tekrar..

Yorumları biraz okuyunca kimin eşinden ya da ailesinden şiddet gördüğü o kadar net ki..şiddeti normalleştiren ya da derecelendiren kişi şiddet görmüştür.şiddetin hafifi ortası şiddetlisi olmaz çünkü mesele doz değil , davranıştır..

Hamile bir kadının karnına "hafifçe" vurulmasını nasıl da normal karşılamış canlarım..kadın kısmının karnından sıpayı sırtından köteği eksik etmiycen tabi yüz bulur sonra

Bebiş hayırlı olsun. Hamileyken yapmasın böyle densiz şakalar ama, söyleyin eşinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…