Kızlar eşim beni tekme tokat dövmedi ki öyle bişey yapacak biri değil sadece karnımı acıtacak şekilde çantamı elime verdi. Sevdiğim adamı nie boşayayım inşallah bebeğin yoktur diyenlerde dualarına dikkatetsin bn size sadece bebek varsa birşey olmuşmudur diye sordum kimseye eşime hakaret etme hakkını vermedim sorduğum soruya cvp veren 3 kişi varsa yuva yıkmak için cvp verenler 1000 bence kwndinize gelin yorumlarınıza da dikkat edin iyi niyetli arkadaşlarada cvpları için tteşekkür ederim
Aynen öyleİşte bende aynen bunu demiştim, "konu sahibi eşini kızdıracak birşeyler söylemiş, eşide çantayı sert bir şekilde hani al sen taşı ,der gibi kucağına vermiştir" demiştim. Siz bebek olabilme ihtimaline karşı tedirgin olmuşsunuz sadece anladığım kadarıyla.
Kafayı yemisler.Kızlar eşim beni tekme tokat dövmedi ki öyle bişey yapacak biri değil sadece karnımı acıtacak şekilde çantamı elime verdi. Sevdiğim adamı nie boşayayım inşallah bebeğin yoktur diyenlerde dualarına dikkatetsin bn size sadece bebek varsa birşey olmuşmudur diye sordum kimseye eşime hakaret etme hakkını vermedim sorduğum soruya cvp veren 3 kişi varsa yuva yıkmak için cvp verenler 1000 bence kwndinize gelin yorumlarınıza da dikkat edin iyi niyetli arkadaşlarada cvpları için tteşekkür ederim
Sağolun aminKafayı yemisler.. Rabbim gönlünüzce versin
eşiniz her gün sizin kafanızı patlatıyor heralde
hamile olma olasılığı olan bir kadının karnına çanta yemesi size çok normal geldiğine göre
Kızlar eşim beni tekme tokat dövmedi ki öyle bişey yapacak biri değil sadece karnımı acıtacak şekilde çantamı elime verdi. Sevdiğim adamı nie boşayayım inşallah bebeğin yoktur diyenlerde dualarına dikkatetsin bn size sadece bebek varsa birşey olmuşmudur diye sordum kimseye eşime hakaret etme hakkını vermedim sorduğum soruya cvp veren 3 kişi varsa yuva yıkmak için cvp verenler 1000 bence kwndinize gelin yorumlarınıza da dikkat edin iyi niyetli arkadaşlarada cvpları için tteşekkür ederim
yok kafama gozume patlatan yok allaha sukur olursa solerim
Benim guldugum nokta bellio da yakında olur bence gülmeyin.
niyeki?anlamadım dediğinizi.ama ben konu sahibi diye size yazmışım yanlış olmuş.Benim guldugum nokta bellisiddet gormedigim icin uzulursunuz smdi ?:)
Olur bole seyler. Sabah sabah benmde kafam pek basmiyor suanniyeki?anlamadım dediğinizi.ama ben konu sahibi diye size yazmışım yanlış olmuş.
Eşim karnıma vurdu diye konu aç sonra sert şekilde çantayı kucağıma verdi de ikisi cok farklı anlama geliyor
karnıma vurdu dediğin adamdan çocuk yapmamanı söylemek gayette iyi bir dua önce demek istediğini açıkça yaz sonra yorum yapan insanlara kocişini savun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?