eşim karnıma vurdu

Bişey olup olmayacağını Allah bilir de, kocanın bu ihtimali düşünmeyip çantayı savurması çok acımasızca ve gurur kırıcı.

Bişey olup olmayacağını Allah bilir de, kocanın bu ihtimali düşünmeyip çantayı savurması çok acımasızca ve gurur kırıcı.

İlk kez böyle bişey yaptı yolda yürüyoduk çantam onun elinde bişey tartışıyoruz hoşuna gitmeyecek bişey söyledim o an birden vurdu malesef
O zaman umarım gebe değilsinizdir size yolda çantayla vuran Adam evde neler yapmaz

Hoşuna gitmeyecek olan söylediği şey neymiş konu sahibinin?

Kızlar bu ay bebek için çalışmaya başladık daha adetime çok var ama bi ihtimal bebek varsa birşey olurmu eşim elinde çantayla karnıma vurdu

Bu ay bebek dusunuyorsunuz !!! ve Esin bilerek karnina cantayla vurdu !!!!! Ikisini ayni cumlede yan yana anlamsiz goren tek benmiyim ???
Sence burda birsey olur olmazdan daha onemli bir problem yokmu ?????

Iste boyle boyle basliyor hersey, kendini vurulacak, kizildiginda tokat atilacak birsey gibi gormeye baslayinca bunu ufak ufak normallestirince basliyor hersey. Ama bu tamamen aileden gelen zihniyet meselesi , kimisi bir tokatla dediginiz gibi yuva yikar, kimisi yillarca agiz burun kirilana kadar dayak yer yinede bosanmaya yeltenemez..

Ayrilsin ayrilmasin o kendi bilecegi sey ama su adamla cocuk dusundugu durumda bile kocasinin ona verdigi degeri gosterir bu. Adamin kafa yapisi kadin kizdirirsa yapistir bir tane, adam bu yani...
Cocuk yapmaktan baska sorunlari var bence onlarin. cunku o adam ilerde cocugada patlatir kizdirdiginda...

Yani oylesine sinirlenmis vurmus demek cok buyuk bir hatadir..

Ben hala konu sahibinin eşine ne söylediğini merak ediyorum....

Haklisiniz be adamin yaptigini onaylamiyorum belki hanimefendinin yerinde.olsam o ruh haliyle aynibtepkiyi verirdim ama once sorunu cozebiliyosa cozmeli esinden bir daha bu sekilde davranmama konusnda soz ve guven almali ama " daha bu adam la evli kalmayi dusunuyomusun" yorumuna kiziyorum mahmeye bile gittiginizde hakim acaba anlasma olurmu gerekcesiyle davayi erteliyor. Bakti ki esi davramislarini degistirmeme de kararli ona gore davranir geregi neyse yapar kendi bilecgi ben sadece aniden ayrilik kararina daha.meselenin cozumu varmi bakilmadan alinmasina karsiyim yuvalar kolay kurulmuyor degil mi evliysenz daha ii anlarsnz

Ama kociskolari iyi onlarin yaaaaa, arada boyle oksamalar olur, hos goreceksin, yuvayi yikmak kolay mi, adamin ickisi kumari yoksa oyle dayakmis kari kizmis her erkekte olur, kirmizi donunu giy gerisi hallolur

Kızlar bu ay bebek için çalışmaya başladık daha adetime çok var ama bi ihtimal bebek varsa birşey olurmu eşim elinde çantayla karnıma vurdu

bebek varsa bişey olmazda
o adama da bebek yapmaya gerek yok
ayıp ya

coook sinirlenipde vurmayan erkekler ne oluyor demekki insanlar kendilerine hakim olabiliyor saga sola vursun ama karısına vuran adam az veya cok farkermez mutlaka daha buyugunude yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…