O zaman umarım gebe değilsinizdir size yolda çantayla vuran Adam evde neler yapmazİlk kez böyle bişey yaptı yolda yürüyoduk çantam onun elinde bişey tartışıyoruz hoşuna gitmeyecek bişey söyledim o an birden vurdu malesef
Evet doğru soru bu!Hala bebek istiyo musun
Kızlar bu ay bebek için çalışmaya başladık daha adetime çok var ama bi ihtimal bebek varsa birşey olurmu eşim elinde çantayla karnıma vurdu
O ne ya!!!
Çantayla karna mı vurulur manyak mı eşin???
Hadi bebek olduğunu varsayalım o zaman ne olacak tı???
Aarkaslar fikrimce biraz abartiyosunuz esini kendi sinirlendirmis ve.kendi cantasiyla refleks olarak vurmus belli ki esinin yaptigini dogru bulmuyorum kesinlikle ama boyle biriyle evli mi kalinor falan yuva kolay kurulmuyor bu konu ealer arasinda karsilikli kosusup anlasilmali yaptigi hatali davranis icin.ozur beklemeli
Ayrica bebek varsa bisey olmaz Allah in izniyle canm esine de bi ihtimali hatirlat bidaha boyle. Bi davranis segilemesin
Boşan
Haklisiniz be adamin yaptigini onaylamiyorum belki hanimefendinin yerinde.olsam o ruh haliyle aynibtepkiyi verirdim ama once sorunu cozebiliyosa cozmeli esinden bir daha bu sekilde davranmama konusnda soz ve guven almali ama " daha bu adam la evli kalmayi dusunuyomusun" yorumuna kiziyorum mahmeye bile gittiginizde hakim acaba anlasma olurmu gerekcesiyle davayi erteliyor. Bakti ki esi davramislarini degistirmeme de kararli ona gore davranir geregi neyse yapar kendi bilecgi ben sadece aniden ayrilik kararina daha.meselenin cozumu varmi bakilmadan alinmasina karsiyim yuvalar kolay kurulmuyor degil mi evliysenz daha ii anlarsnzIste boyle boyle basliyor hersey, kendini vurulacak, kizildiginda tokat atilacak birsey gibi gormeye baslayinca bunu ufak ufak normallestirince basliyor hersey. Ama bu tamamen aileden gelen zihniyet meselesi , kimisi bir tokatla dediginiz gibi yuva yikar, kimisi yillarca agiz burun kirilana kadar dayak yer yinede bosanmaya yeltenemez..
Ayrilsin ayrilmasin o kendi bilecegi sey ama su adamla cocuk dusundugu durumda bile kocasinin ona verdigi degeri gosterir bu. Adamin kafa yapisi kadin kizdirirsa yapistir bir tane, adam bu yani...
Cocuk yapmaktan baska sorunlari var bence onlarin. cunku o adam ilerde cocugada patlatir kizdirdiginda...
Yani oylesine sinirlenmis vurmus demek cok buyuk bir hatadir..
insanın sokak ortasında eşinden karnına çanta yemesi nasıl bu kadar normal geliyor anlamıyorum
heralde buna normal diyen eşi kendisine sürekli olarak küfür etse ne bileyim geri zekalı falan dese onu hiç görmez
bunun için boşananı duysa çat diye bayılır söyleyeyim eşi kendisine sürekli olarak salak dediği için boşanan arkadaşım var
ve hakim bunu boşanma nedeni olarak saymış eşler arasında şiddetli geçimsizlik olarak görmüş
bir de arkadaşlar yazmış her duruma boşan yazıyorlar artık mantıksız oluyor falan diye
merak etmeyin arkadaşlar biz nelere nelere hangi konulara boşanma yuvayı dişi kuş yapar yorumları okuduk
bende aklıma gelen örnekleri yazayım
bir tanesi kocasının kendisinin yanında yataktayken başka kadınlarla hiç çekinmeden mesajlaştığını konuştuğunu yazdı herkes boşan ayrıl yazınca sen onlara bakma canım başına gelmeyen bilmez dendi
bir diğeri hatta çok konuşulan bir konuydu
adam eski sevgilisiyle buluşmaya şehir dışına otele gitti kadın affetmiyor diye nerdeyse linç edilecekti en sonunda affetti
bir diğeri tam hatırlamıyorum kadın adam akıllı dayak yemişti sen kaşınmışsın adam da kaşımış falan yazıldı
gibi gibi daha bir çok örnek var
yani sorun yok arkadaşlar illa konularda bizim gibi boşanmacı insanların yanında yuvayı kurtaran dişi kuşlar oluyor
Kızlar bu ay bebek için çalışmaya başladık daha adetime çok var ama bi ihtimal bebek varsa birşey olurmu eşim elinde çantayla karnıma vurdu
Ama kociskolari iyi onlarin yaaaaa, arada boyle oksamalar olur, hos goreceksin, yuvayi yikmak kolay mi, adamin ickisi kumari yoksa oyle dayakmis kari kizmis her erkekte olur, kirmizi donunu giy gerisi hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?