merhaba sevgili hanımlar sizinle paylaşmak istiyorum oğlum şu an 10 aylık ve dünya tatlısı...
konu oğlumun halası dogdugundan beri çocuguma bişey almadı aldıgınıda istememde beklemem kızıdıgım konu onlara ne zaman gitsem yani eşimin ailesine bekar çalışıyor beni ilgilendirmez ikide bir oğluma halam sunu alacagı m bunu yapacagım yok harclık benden vs vs hep diyor alacam alacam diye diye bitiremedi ve bende sinir oldugum konu yalan söyleyip sözünü verip yerine getirmiyor üzüldügüm konu oğlum ilerde zaman oğlum etkilenecek yalanı bilmesin oda onun gibi yalancı gibi düsmesinden korkuyorum ve sizden fikir istiyorum halasına lafı diyeyim de bidaha alacam demesin bana teşekkürler
CANITEZ
sanırım yenisin sitede konu açmışsın bunları oraya yazabilirsin
bide bak ben sana konunda soru sordum konunla ilgilen bence :)
Cocuğunun karının kullandığı seyi hangi akla hizmet kardeşine yeğenine yolluycakmissin ki ne sacma bi istek bu boyle de acik acik. Sınır oldum ya belesci insanlardan nefret ederim cok istiyosa alsın bi tane görümcen cocuğuna. Milletin kendi cocuğuna almadığı seyi ben niye alıyorum milletin cocuğuna de. Acik ol bence
annesi babası konusunda dertleşecekler tabi
sıkıntısı var oğluyla paylaşacak tabi abarma bence
ama tablet konusunda asla vermeyin derim
bi zahmet kendi alıversin çalışmıyor mu?
Kızlar Merhaba,
Eşimin ailesi ile başım dertte.
Farklı şehirlerde yaşıyoruz ama telefonla yetiyorlar bize.
Her sorunda her problemde eşimi arıyorlar. Örneğin kayınpederim ve kayınvalidem konuşmuyorlar hala evliler ama 1 yıldır hiç görüşmüyorlar. İkisi de ayrı ayrı arıyor eşimi hep dert anlatıyorlar.
Sürekli bir istekleri bir talepleri oluyor zaten eşime ayrı ayrı ama son olan şey sinirlerimi zıpattı resmen...
Kayınvalidem kızının çocuğuna bakıyor yaklaşık 3 yıldır çocuk 6 yaşında. benim de 5 yaşında bir oğlum var. eşimin tableti vardı. Telefon alınca yeni tablet boşa çıktı. Oğlum da arada sırada tabletle oynuyordu. İlk başlarda çok fazla istiyordu ama ben belli bir süre oynamasına izin veriyordum. Ben çalıştığım için oğluma annem bakıyor. oğlum da tableti oraya götürmüş. neyse...
Eşimin kızkardeşi (22 Yaşında) notebook u bozulmuş eşime yolladı tamir ettirsin diye. iki gün sonra da tablet yolladılar o da bozulmuş. Eşim de kızkardeşinin olduğunu söyledi. Tablet tamir olmazsa bizimkini gönderecekmiş kızkardeşine. Sinir oldum ama hiç bişey söylemedim. Allah büyük şans bu ya eşimin kızkardeşiyle tel de konuşurken bizim ufaklığın tableti ne oldu yenge? demez mi!!! sinirlerim zıpladı. Tableti göndermek için çocuğun olduğunu söylememiş bana kızkardeşimin demiş. Bozmadım bende.
bunun gibi bir sürü şey acaba bilmediğim daha neler var neler...
Sıkıldım bıktım... stres stres stres...
Nasıl bir tavırda bulunmalıyım. Bu arkası gelmez istekleri nasıl önleyebilirim....
Ailesiyle konuşabilir dertleşebilir buna müdahale edemezsiniz, isterse cok moktan seyler icin bile arayabilirler.... Ama iş evin icinde aktif olarak kullandığınız seylerin baska birine verilme kısmına gelince orada durmak lazım. Haaa aynısından cifter cifter olur, biri atıl durumdadır, yazık deyip verirsin ama benim cocuğumun kullandığı seyleri, üstelik yalan söyleyerek kimse kimseye veremez, o noktada ağırlığınızı koymalısınız hem de eşinizi bozarak.
afedersinizde 22 yaşında eşek kadar kız bi tabletini yaptıramıyomu babası varken neden ağbiye yolluyo bu kimbilir ne marifetleri vardır bi tableti yaptırmaktanmı acizmi neden herşey için ağbiyi arıyo?
yok arkadaşım tavrını koycaksın nedir bu böyle çocuuk gibi en ufak şeyde sizin başınıza ekşiyo aileler buyüzden bozuluyo zaten
ben vermem bana lazım olan şeyi başkasına
malesef... malesef ki bu sorun yüzünden sorun yaşıyorum. Bu yeni değil çok uzun zamandır böyle. Çözümleyemiyorum....
bana sinir geldi burdan beri yarın karşınıza ben koca buldum diye çıkar her halta aklı erer herşeyi yapar ama tabletini yaptıramaz vah vah
herşeyde aranırmı yaa arkadaşlar dertleşir karışamazsın demişlerde yok efendim dertleşmeninde adabı vardır karşıdakinin de bi ailesi sorumluluğu var neden bukadar meşgul ediyolar kendi dertleri için eşinizi dert te değil yani eften püften işler için ay kusura bakma sinir bastı bana allahtan eltin yok elti cinsleride böyle oluyo
Ya durum normal mi, anormal mi ben bir şey demiyim de, bugünlerde burada çokça bu ve buna benzer konu açılmaya başlandı. "eşim ailesine yardım ediyor" , "eşim ailesine para gönderiyor " ..... gibi gib konular. Yok merak ediyorum, gerçekten durum bu kadar vahim mi, yoksa biz bayanlar erkek tarafına oldum olası sinir olduğumuz için mi böyle oluyor.
Olaya kendi açımdan bakmaya çalışıyorum bu durumlarda , ben olsam ne yapardım??? Benim ailemin , benim desteğime ihtiyacı varsa , destek olmak benim en asil görevimdir. Değil eşim, sultan süleyman gelse fark etmez, ben elimden geleni yaparım. Hafta da 3 kere değil ayda 1 kere et yerim yine yardım ederim. Ya da dertleri mi var? Sıkıntı mı var? Beni arayacaklar tabi, kimi arayacaklar. Ya beni arayacaklar, ya kardeşimi. Şimdi düşününce , kardeşimi aramazlar muhtemelen beni ararlar. Buna kimse engel olamaz. Beni o yaşa getirmiş, tüm sıkıntımı derdimi çekmiş anne-babamı beni aramayın diyerek tersleyecek miyim? ASLA... Ben bunları yapıyorsam, eşimin ailesi de söz konusu olduğunda o da yapacaktır, laf etmeye hakkım yoktur. Onun ailesi de ona tatlı, tıpkı benim ailemin bana tatlı olması gibi.
Eğer, eşinizin değer verdiği şeylere değer vermiyor yada en azından saygı duyamıyorsanız bence o aile de büyük sıkıntı çıkar bir süre sonra.
Tablete gelince, eşinizle bunu konuşabilisiniz. Çocuğunuzun kullandığını, ama isterse yenisini alıp eskisini gönderebileceğini söylerseniz.
hıhh.. tam da anlatmak istediğim buydu. Eşimin ailesi oğullarının bir ailesi olduğunu henüz anlamadılar sanırım. Elti yok ama malesef sorunlu 4 tane görümce var
Ya durum normal mi, anormal mi ben bir şey demiyim de, bugünlerde burada çokça bu ve buna benzer konu açılmaya başlandı. "eşim ailesine yardım ediyor" , "eşim ailesine para gönderiyor " ..... gibi gib konular. Yok merak ediyorum, gerçekten durum bu kadar vahim mi, yoksa biz bayanlar erkek tarafına oldum olası sinir olduğumuz için mi böyle oluyor.
Olaya kendi açımdan bakmaya çalışıyorum bu durumlarda , ben olsam ne yapardım??? Benim ailemin , benim desteğime ihtiyacı varsa , destek olmak benim en asil görevimdir. Değil eşim, sultan süleyman gelse fark etmez, ben elimden geleni yaparım. Hafta da 3 kere değil ayda 1 kere et yerim yine yardım ederim. Ya da dertleri mi var? Sıkıntı mı var? Beni arayacaklar tabi, kimi arayacaklar. Ya beni arayacaklar, ya kardeşimi. Şimdi düşününce , kardeşimi aramazlar muhtemelen beni ararlar. Buna kimse engel olamaz. Beni o yaşa getirmiş, tüm sıkıntımı derdimi çekmiş anne-babamı beni aramayın diyerek tersleyecek miyim? ASLA... Ben bunları yapıyorsam, eşimin ailesi de söz konusu olduğunda o da yapacaktır, laf etmeye hakkım yoktur. Onun ailesi de ona tatlı, tıpkı benim ailemin bana tatlı olması gibi.
Eğer, eşinizin değer verdiği şeylere değer vermiyor yada en azından saygı duyamıyorsanız bence o aile de büyük sıkıntı çıkar bir süre sonra.
Tablete gelince, eşinizle bunu konuşabilisiniz. Çocuğunuzun kullandığını, ama isterse yenisini alıp eskisini gönderebileceğini söylerseniz.
tablet zaten çok acil ve gerekli bi ihtiyaç mesela eskiden tableti olmayanlar yaşayamıyomuş
bu yardımmı allah aşkına sizdemi görümce falansınız
Ben tableti versin demedim zaten, o konu ile ilgili eşiyle konuşsun dedim.Yardım konusu bambaşka birşey, gerek maddi gerek manevi yardımlardı kast ettiğim. Valla ben şanslıyım, eşim tek çocuk. Ne elti, ne görümce sadece pırlanta gibi bir kayınvalide ve kayınpeder var bende. Bana gelince, bir kız kardeşim var o da henüz bekar. Anlayacağınız, ne eltiyim, ne görümceyim. 2 tane ailem var onların kızıyım sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?