eşim.. kayınvalide kayınpeder ve kardeşler...

Cocuğunun karının kullandığı seyi hangi akla hizmet kardeşine yeğenine yolluycakmissin ki ne sacma bi istek bu boyle de acik acik. Sınır oldum ya belesci insanlardan nefret ederim cok istiyosa alsın bi tane görümcen cocuğuna. Milletin kendi cocuğuna almadığı seyi ben niye alıyorum milletin cocuğuna de. Acik ol bence

CANITEZ
sanırım yenisin sitede konu açmışsın bunları oraya yazabilirsin
bide bak ben sana konunda soru sordum konunla ilgilen bence :)

annesi babası konusunda dertleşecekler tabi
sıkıntısı var oğluyla paylaşacak tabi abarma bence

ama tablet konusunda asla vermeyin derim
bi zahmet kendi alıversin çalışmıyor mu?

ahh işte bende anlayamıyorum. Hadi durum iyi olsa yeğenidir kardeşidir bi tane de ona alsa hediye etse içim yanmaz sesim çıkmaz. ama bu normal değilll...

annesi babası konusunda dertleşecekler tabi
sıkıntısı var oğluyla paylaşacak tabi abarma bence

ama tablet konusunda asla vermeyin derim
bi zahmet kendi alıversin çalışmıyor mu?

abartmıyorum inanın. bu tablet sadece bir örnek.. tabii ki vermicem ama tekrar tekrar farklı şeyler üzerinde aynı durumu yaşamak bunaltıcı olmaya başladı.

Sanırım herkes abarttığımı düşünüyor... ya ben çok normal anlattım ya da gerçekten abartıyorum
Ne yani sürekli aramaları ve her aradıkların da sudan sebeplerle sinir bozmaları sürekli bişeylere ihtiyacı varmış gibi yapmaları normal mi?

Ailesiyle konuşabilir dertleşebilir buna müdahale edemezsiniz, isterse cok moktan seyler icin bile arayabilirler.... Ama iş evin icinde aktif olarak kullandığınız seylerin baska birine verilme kısmına gelince orada durmak lazım. Haaa aynısından cifter cifter olur, biri atıl durumdadır, yazık deyip verirsin ama benim cocuğumun kullandığı seyleri, üstelik yalan söyleyerek kimse kimseye veremez, o noktada ağırlığınızı koymalısınız hem de eşinizi bozarak.

afedersinizde 22 yaşında eşek kadar kız bi tabletini yaptıramıyomu babası varken neden ağbiye yolluyo bu kimbilir ne marifetleri vardır bi tableti yaptırmaktanmı acizmi neden herşey için ağbiyi arıyo?

yok arkadaşım tavrını koycaksın nedir bu böyle çocuuk gibi en ufak şeyde sizin başınıza ekşiyo aileler buyüzden bozuluyo zaten
ben vermem bana lazım olan şeyi başkasına

Cevabınız için teşekkürler.

Sanırım ben abarttım. Çok normal bişey sürekli can sıkıcı şekilde arayıp bişeyler istemeleri hal hatır sormadan sağlığını düşünmeden konuşmaları ve can sıkmaları. Bunun saati zamanı da önemli değil Sabah gece yarısı hiç farketmez. Ne de olsa annesi babası...

malesef... malesef ki bu sorun yüzünden sorun yaşıyorum. Bu yeni değil çok uzun zamandır böyle. Çözümleyemiyorum....

malesef... malesef ki bu sorun yüzünden sorun yaşıyorum. Bu yeni değil çok uzun zamandır böyle. Çözümleyemiyorum....

bana sinir geldi burdan beri yarın karşınıza ben koca buldum diye çıkar her halta aklı erer herşeyi yapar ama tabletini yaptıramaz vah vah

herşeyde aranırmı yaa arkadaşlar dertleşir karışamazsın demişlerde yok efendim dertleşmeninde adabı vardır karşıdakinin de bi ailesi sorumluluğu var neden bukadar meşgul ediyolar kendi dertleri için eşinizi dert te değil yani eften püften işler için ay kusura bakma sinir bastı bana allahtan eltin yok elti cinsleride böyle oluyo

hıhh.. tam da anlatmak istediğim buydu. Eşimin ailesi oğullarının bir ailesi olduğunu henüz anlamadılar sanırım. Elti yok ama malesef sorunlu 4 tane görümce var

Ya durum normal mi, anormal mi ben bir şey demiyim de, bugünlerde burada çokça bu ve buna benzer konu açılmaya başlandı. "eşim ailesine yardım ediyor" , "eşim ailesine para gönderiyor " ..... gibi gib konular. Yok merak ediyorum, gerçekten durum bu kadar vahim mi, yoksa biz bayanlar erkek tarafına oldum olası sinir olduğumuz için mi böyle oluyor.

Olaya kendi açımdan bakmaya çalışıyorum bu durumlarda , ben olsam ne yapardım??? Benim ailemin , benim desteğime ihtiyacı varsa , destek olmak benim en asil görevimdir. Değil eşim, sultan süleyman gelse fark etmez, ben elimden geleni yaparım. Hafta da 3 kere değil ayda 1 kere et yerim yine yardım ederim. Ya da dertleri mi var? Sıkıntı mı var? Beni arayacaklar tabi, kimi arayacaklar. Ya beni arayacaklar, ya kardeşimi. Şimdi düşününce , kardeşimi aramazlar muhtemelen beni ararlar. Buna kimse engel olamaz. Beni o yaşa getirmiş, tüm sıkıntımı derdimi çekmiş anne-babamı beni aramayın diyerek tersleyecek miyim? ASLA... Ben bunları yapıyorsam, eşimin ailesi de söz konusu olduğunda o da yapacaktır, laf etmeye hakkım yoktur. Onun ailesi de ona tatlı, tıpkı benim ailemin bana tatlı olması gibi.

Eğer, eşinizin değer verdiği şeylere değer vermiyor yada en azından saygı duyamıyorsanız bence o aile de büyük sıkıntı çıkar bir süre sonra.

Tablete gelince, eşinizle bunu konuşabilisiniz. Çocuğunuzun kullandığını, ama isterse yenisini alıp eskisini gönderebileceğini söylerseniz.

Sorun para mevzusu değil. Eşim çalışıyor ben de çalışıyorum. Ailesinin ihtiyacı var ise tabii ki yardım edecek o konuda. Kv ile kp ayrı illerde yaşıyorlar boşanmadılar ama pek konuşmazlar anlaşamazlar. kp geçen ay hastalandı ben baktım. bunlar değil ki benim sorunum.
Dedim ya ya ben çok normal gibi anlattım ya da cidden abartıyorum.
Vakitli vakitsiz ararlar. Bu bir değil iki değildir. Sürekli bir şeyleri eksiktir.Birbirlerinden şikayetçilerdir. Yani görümcem ile kayınvalidemin kavgasından eşime ne ki? onu gece yarısı arayıp anlatıyorlar? Üstelik eşim rahatsız stres sinir vs yasak. kp ve kv bu konuda dr tarafından uyarıldı.
Hııı çocuklarına çok düşkünler ben abartıyorum sesini duymadan yapamıyorlar gibi bir durum olsa .. O halde eşimi her 1 aylık hastaneye yatmalarında da gelip arayacaklar soracaklar nasıl diye bakacaklar. İyi günün de gel beri kötü günün de git öte olmayacak....
yok arkadaşım ben anlatamadım sanırım.
tablete gelince eşim geçen ay annesinin kirasını ödemek için telefonunu sattı. sonra kredi kartıyla kendine tel aldı. Sesim çıkmadı. buna benzer çok şey yaşadım. Bir olay geçti geldim yazdım değil. Aksine eşimle dışarıdan bakışta çok da iyiyiz.
Tableti tabii ki vermicem. Benim oğlumun hakkı. kaldı ki öyle olmasa bile neden evimde ki eşyamı vereyim. Yenisini alır o fazla kalır ok o zaman veririm seve seve ama böyle bir durumda değil

tablet zaten çok acil ve gerekli bi ihtiyaç mesela eskiden tableti olmayanlar yaşayamıyomuş

bu yardımmı allah aşkına sizdemi görümce falansınız

tablet zaten çok acil ve gerekli bi ihtiyaç mesela eskiden tableti olmayanlar yaşayamıyomuş

bu yardımmı allah aşkına sizdemi görümce falansınız

Ben tableti versin demedim zaten, o konu ile ilgili eşiyle konuşsun dedim.Yardım konusu bambaşka birşey, gerek maddi gerek manevi yardımlardı kast ettiğim. Valla ben şanslıyım, eşim tek çocuk. Ne elti, ne görümce sadece pırlanta gibi bir kayınvalide ve kayınpeder var bende. Bana gelince, bir kız kardeşim var o da henüz bekar. Anlayacağınız, ne eltiyim, ne görümceyim. 2 tane ailem var onların kızıyım sadece.

Son düzenleme:

maşallah diyelim ozaman oyüzden okadar iyimsersin canım ama erkekler çok abartıyo aile sevgisini inan herkesi hie sayıyolar sorumluluklarıını unutuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…