Eşim kayınvalidemin yanında bambaşka biri oluyor!!!

watsup

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
31
14
39
Merhaba hanımlar,
Eşimle çok şükür bir sorunumuz yok. Her çift gibi anlaştığımız ya da anlaşamadığımız konular var en fazla. Birbirimize karşı ama genelde saygısız hareketler içine girmeyiz. Canımlar, aşkımlar havada uçar. Fakat ne oluyorsa anlayamıyorum kayınvalideme gittiğimiz zaman adam bambaşka biri oluyor. Nasıl anlatıym, kaba saba, hanzo... Söylediğim şeylere ani çıkışlar, sert ifadeler . Inanın adam nasıl bu kadar değişrbiliyor şaşkınlık içinde kalıyorum. Sizin de benzer gözlemleriniz oldu mu eşlerinizde ?

Bir parça değişmelerine tamam, egosu o kadar şişerse şişsin evde bir güzel indiririm zaten.

Ama terslemek, kaba davranmak deyince orda dursun.
Yapmaz, yapamaz, yapmamalı!

Bunların hepsi aynı yaw.Benimki de memleketine gittik mi konuşmasından(şive dahil), yürüyüşüne, yemek yemesinden hal ve hareketlerine hepsi değişir.Eve döndüğümüzde sıkı bir ayar yaparım herşey güllük gülistanlık olur.iki senedir rahatım geçen yıl hamileydim dr seyehati yasaklamıştı bu sene de bebeğim küçük diye gitmedik.
Bizbizeyken çok keyifli sevgi dolu ilişkimiz var ama anasına danasına yaklaştığında benim koca kaptan mağara adamı moduna geçer.orada he he derim döndüğümüzde beynini yerim böyle geçinip gideriz.

Bende kayınvalidemin yanında soğuk davranıyor falan diyeceksiniz sanmıştım. Sadece öyle olsaydı,aile büyüklerinin yanında belli bir mesafe iyidir diyecektim ama eşiniz tamamen kendisinin zıttı bir karaktere dönüşüyormuş, ilginç gerçekten.

Sanırım ailesinin yanında kendince karısının ağzının içine bakmayan, kendi dediğini yaptırmayı bilen, sözünü geçiren biri gibi göstermeye çalışıyor kendisini. Herhalde "bakın ilişkimizin baskın karakteri benim" demek istiyor. Malum birçok erkek ailesi oğulları gelinlerine böyle davrandıkça mutlu oluyor "ah aman benim aslan oğlum nasıl da otoritesini kurmuş" diyebiliyorlar. Eşinizin yaptığı çok çirkin bence. Açık açık ailenin yanında niye böyle tavırların değişiyor diye konuşmalısınız.

Ay bunlarin hepsi mi ayni ya benim kocami tarif ediyorsunuz sandim:mad:

Bunun psikolojik olarak bir aciklamasi olmasi lazim..bilen biri aydinlatsin bizi
bende merak ediyorum niye öyle oluyorlar diye

bizimki annesinin yanında dahada çocuklaşıyor ya,şu gözlere bak dersarılır durur o koca adam gider birden,yanaklarımı ısırır çok seviyorum anne der hatta ama kayınvalidem de yaşlı tatlı bir kadın güler geçer,sanki ikimizde küçük çocukmuşuz gibi görür bizi.:oops:ama böyle olmasaydı da evde aşkım canım deyip herkesin içinde rencide edemez!al karşına konuş,sen ailenin yanında ona kızsan bakalım sabredecek mi.:KK12:

Ben light erkek değilim görün bakin diyor.
Dışarıda aslan iceride kedi iste.

Iyi bi ayar cek. Hemen hemen hepsi aynıdır erkeklerin istisna cok azdir.

Hey allam yaa:) nedense bana esiniz sevimli geldi ben sizin yerinizde olsam esim ailesinin yaninda hareketleri yaptigi zaman `kizma askim sinirlenme hayatim ozur dilerim hayatim sen yeterki sinirlenme pasam` gibi cumleler kurardim eglenceli olurdu :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kesinlikle annesi kıskanmasın diye yapıyor muhtemelen sen yokken ne sitemler dönüyordur canım. Valla kendimden biliyorum diyeceğim ama gerçekten bizzat ben çünkü bende annem kıskandığı için nişanlıma iyi davranmayı geçtim düşmanım gibi davranıyorum çünkü küçük bi tebessüm etsem ona karşı annemin suratı Düşüyor buna maruz kalmamak için böyle oluyor ama başbaşa kalınca kendimi affettirmek için yapmadığım şebeklik kalmıyo :)

Bence oyle bir durumda kenara cekin "evde gostericem ben sana" deyin. Hatta cimdigi basin. Anne taktikleri...

Sende kendii annenin yanında ona sana nasıl davranıyorsa öyle davran . Sende onun sana yaptığını yap bir iki yaparsan aklı başına gelir.

:KK67:Şımarıklık ben erkeğim kadın köylü değilm sanırsam anası öncelerden çok Nasihat yapmış oğluna oda aynı şeyleri duymak istemediğinden odun erkek oynuyor.:stop::KK11:

X