Eşim kendimi yetersiz hissettiriyor

Erkeklerin bu takdir bilmemesi bu nankörlüğü beni öldürüyor. Hepsi mi aynı kimle konuşsam aynı şeyleri söylüyor. Sıfır destek, sonsuz eleştiri. Hepsi birer küçük kaynana.
Çok mu zor iyi yaptınız gezmiş oldunuz, keşke daha erken gelseydiniz demek. Telefonla artik eve gidin demesi bile itici.
Kendini yetersiz hissetme, sen elinden geleni yapıyorsun. Sadece kocan nankör.

Kendimden bahsedeyim biraz

28 yaşındayım 8 yıl hemşire olarak çalıştım. 2.5 yaşında kızım var o doğduğundan beri çalışmıyorum. 4 yıllık evliyim.

Eşim eskiden herşeye yardım ederdi. Kızım doğduğunda çok baktı o bakardı ben uyurdum biraz filan çok iyi gelirdi
Ama artık ev işine hiç yardım etmiyor dağınık biri oldu çıktı eskiden çok düzenliydi.

Ben çok kafeye giden bir insan değilimdir ama gezmeyi severim. Eşim tam tersi sevmez gezmesini.

Dün kızımla dışarı çıktık değişiklik olsun diye
Bir kafeye gittik.kızım oyun alanında oynadı ben çay içtim yalnız kaldım iyi geldi ikimize de.
Sonra arkadaşlar aradı bir piknik alanı var oraya çağırdılar uzun zamandır da görüşmemiştim 2 2 buçuk senedir.
(eşim yoktu memlekete gitmişti ama gelecekti beni ordan alır diye düşünmüştüm eve giderken)
Gittim oraya eşime haber verdim.
Sonra eşim aradı 9 gibi napıyorsunuz daha eve gidin artık dedi bende gideceğiz zaten dedim yürüyerek eve gittik yanımda bi ablam vardı yürüyerek 20 dk filan sürmüştür ev.
Eve geldim. eşim gelmiş kızıyor bana
Sen çocuklu bir kadınsın bu saatte dışarda durulur mu başımı belaya sokacaksın biri laf atacak filan dedi bende yalnız gelecek olsam zaten gitmezdim aynı mahalledeki ablayla geldim dedim ama dinlemiyor
Dışarlarda sürteceğine eve bak biraz heryerden pislik akıyor dedi o kadar gücüme gitti ki
Ne zaman dışarı çıksam böyle yapıyor
Halbuki öyle bişey yok
Kızım küçük ev haliyle dağınık olabiliyor

Dağınıklık başka pislik başka

Yaptığım hiçbişeyi beğenmiyor
Yapsam eline sağlık demez ama yapmasam ooooo

Demin kapıları sileyim dedim kızım durmuyor çizgifilm açıyorum yok onu istemiyorum bunu aç yok beğenmedim su istiyorum kaka yaptım filan yapamadım hiç bişey

Ağlamaya başladım sinir boşalması
Hergün evi süpürüyorum topluyorum ama ince işler kalıyor onları yaparken kızımı ihmal ediyorum çizgifilm izliyor ilgilenemediğim için vicdan yapıyorum birde eşim böyle laf edince ortalığı dağıttığı kirlettiği için kızıma kızıyorum istemeden

Çok yoruldum çok..

Her kadın ev işini sevecek yapacak diye bir kural mı var?

Sizin evleriniz hep toplu mu hep temiz mi bende mi sıkıntı var
Hiç dışarı çıkmıyor musunuz eğlenmiyo musunuz

Bu arada 4 yıllık evliliğimde ilk defa dün o saatte eve geldim.
Rahatsız oluyorsa bi zahmet kendisi yapsın. Kendinizi suçlu hissetmeyin. Sonucta ortada anlattiklarinizda yanlış olan birsey yok. Cocugunuzu kreşe verme imkanınız varsa işinize dönmeniz kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

Back