• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim kendisinden korkmam için baskı yapıyor

seninki tam recep ivedik..Agresif,kompleksli,özünde kedi gibi uysal :9::9::9: Arada bir egosunu oksuyacaksin,sonra da istedigini yaptiracaksin:34:

fazlaa üzülüp kafya takılcak bir mevzun yok çıtırıcıgm her evlilikte olagan şeylerr bunlarr genelde erkekelr hep baskın olamya çalışır ama kural degişmezki, kadınlar hep haklı ve baskındırr son söz bizim:) bide yaşın küçük daha daha sakin kal birden parlamamanı tavsiye ediyorum bir ablan olarak:)))))))
evet ne hayatlar var ,kötümsenicek bi olayın içinde yaşamıyorum allahtan,ama şu sakin kalma olayını bi başarabilsem bi parlamasam anlık,,hiçbişey olmıycak:25:iş işten geçince kalpler kırılınca bişeylerin farkına varıyoruz neden hep böyle olur sankii:5::50:
ama diyorumya ikimizde sinirli yapıya sahibiz,ikimizinde alttan alma gibi bi durumu yok aynızyız desem yeridir,oyüzden çıkıyoya bukadar şey,,onun istediği kadın erkek eşit olmamalı erkekler daha üstündür:63:

seninki tam recep ivedik..Agresif,kompleksli,özünde kedi gibi uysal :9::9::9: Arada bir egosunu oksuyacaksin,sonra da istedigini yaptiracaksin:34:

:9::9:hehe en sevdiğim tarafıda o zaten,ensesine vur lokmasını al:23:
istesem okşayarak istediğim herşeyi yaptırırım devamlı,ama bu sıralar olmuyo en basit bişeyde tınlamadımı laf yiyo benden yapmasın ciddiye alsın hep,,tamam oda yoruluyo işyerinde belki sorunlar yaşıyo kafasında anlıyorum,konuşuyoruz dertleşiyoruz fakat nedense hep ben dinliyorum onu,konu benim sıkıntılarıma gelince pöflemeler başlıyo,yinemi şikayete başladın demeye başlıyo,e napiyim bütün gün evde 2çocukla kalıyorum kolaymı her işe yetişmek :25:pestilim çıkıyo zaten gelipte masaj yapsa ölürmüü:23::1:

bazı erkekleri elime odun alıp dövesim geliyor ya:52:..saygı korkuyla oluşturulmaz eşiniz önce bunu anlasın ondan sonra gerisi gelir zaten.

Çok garip , ben de babamla böyle bir ilişki yaşamıştım .Ondan korkardım.Öyle isterdi
Ama senin eşin ve onu çok seviyorsun , eminim ki O da seni çok seviyordur
Bu yazdıklarının bir kısmını onunla da paylaşsan diyorum
Birbirinizi kırmayın hiç , tatlı tatlı konuş hiç yılmadan , bıkmadan
Ama birşey daha var can çıkar huy çıkmaz demişler , o kadar doğru ki...

bazı erkekleri elime odun alıp dövesim geliyor ya:52:..saygı korkuyla oluşturulmaz eşiniz önce bunu anlasın ondan sonra gerisi gelir zaten.
hakılısın öğrenmesi gerek,ama belki gerçekten saygıyla korkuyu birbirine karıştırıyordur,anladığım kadarıyla saygısız olduğumu söylüyo çoğunlukla çünkü:26:ve benden korkman gerek diyo:31:
Çok garip , ben de babamla böyle bir ilişki yaşamıştım .Ondan korkardım.Öyle isterdi

evet canım doğru,,kimseyi değiştiremezsin,,
burda yazdıklarımın hepsini onunla defalarca konuştum,ama anlamakmı istemiyo anlamıyomu bilmiyorum,egosu tavanlarda cidden:31:herşey ben diyo,ben üstün olmalıyım diyo,erkektir direktir tamam ama,nihayetinde babam değilsin eşimsin,ben senden korkmak istemiyorum diyorum,ama korkuyorum senden diyince bazen hoşuna gidiyo,ne biliyim azcık hanım hanımcık görmek istiyo beni herhalde hani hööyytt diyince tamam bey yapma korkuyorum diyen biri olmamı bekliyo:1:heralde:31:neyse bugün hiçbi konuda anlaşmazık çıkmadı hayret":51:ama çıkmıycağı anlamına gelmiyoya,hergün yeni bigün,keşke hep böyle gitse:16:

hakılısın öğrenmesi gerek,ama belki gerçekten saygıyla korkuyu birbirine karıştırıyordur,anladığım kadarıyla saygısız olduğumu söylüyo çoğunlukla çünkü:26:ve benden korkman gerek diyo:31:

evet canım doğru,,kimseyi değiştiremezsin,,
burda yazdıklarımın hepsini onunla defalarca konuştum,ama anlamakmı istemiyo anlamıyomu bilmiyorum,egosu tavanlarda cidden:31:herşey ben diyo,ben üstün olmalıyım diyo,erkektir direktir tamam ama,nihayetinde babam değilsin eşimsin,ben senden korkmak istemiyorum diyorum,ama korkuyorum senden diyince bazen hoşuna gidiyo,ne biliyim azcık hanım hanımcık görmek istiyo beni herhalde hani hööyytt diyince tamam bey yapma korkuyorum diyen biri olmamı bekliyo:1:heralde:31:neyse bugün hiçbi konuda anlaşmazık çıkmadı hayret":51:ama çıkmıycağı anlamına gelmiyoya,hergün yeni bigün,keşke hep böyle gitse:16:

canım ya,varya inanki kendimden birini görmek şaşırttı beni:17:yani sakin kafayla düşününce,acaba diyodum benim gibi eşine böyle davranan varmıdır,veya herkez hanım hanımcık eşine boyunmu eğiyo hiç kavgaları buyüzden çıkan aileler yokmudur diye düşünür dururum,ama aynı sendede beni gördüm bukadar olur,,bu yapımızda var şuan bizim,nasıl olurda değiştirmeye çalışıyo beni anlamıyorum,bas bas bağırıyorlar insanları siz değiştiremezsiniz,kendileri isterse değişirler diye ama yok,erkekler bunu kabul etmiyo işte,
şimdide her kavgada,sen yalancısın diyo bana,ilk çocuğu doğurunca değişicem demiştin,değişmedin,,2.doğsun değişicem dedin ama hala aynısın der durur,ama kafası almıyomu ne,kendin diyosun işte değişmedin diye,demekki değişilmiyomuş daha neyin peşindesin,olmuyo işte olmuyo:47:
şu varki sinirlencek bişey yokken günlük yaşantımız 4*4lük desem yeridir,bukadar olur,çok iyidir bana karşı çocuklarına karşı evde yardım etmediği iş kalmamıştır,bulaşık hariç,genelde ütüsünü bile kendi yapar:16:dün gece işten geldi 1de,dedim makinadan çamaşırları çıkarttıydım seni bekliyolar asılcak dedim,işine gelince gık diyemiyo sen oğlanı yatır ben asarım hadi dedi gitti askılıklardan elbiseleri alıp hemen katlamış,ıslaklarıda asmış :16:işte hayat bu olsa her zaman,hiç üşenmeden herşeyi paylaşsak hep mutlu olsak,kavgalar çıkmasa keşkee:48:

benim kayınvalide hanımın büyük lafıdır bu sen alttan al!!!!bende her seferinde aynı cevabı veririm nedenmiş 00000???neden ben alttan alayım kime göre neye göre sizin yetişme tarzınıza göremi????alamam anne kusura bakmıycaksınız benim doğamla yok ezilip büzülmek haksıza eyvallah demek derim hep....bizimle ewliliğimiz çok iyidir hoştur ama bana bağıran hakaret eden üstüme gelen adama tamam ağam paşam diyemem ben...diyenler çokmu mutlu adam bundan yüz bulup zaten tekrarını yapıyo sonu ne oluyo kadın bıktım deyip boşuyo adamı...bu yüzden boşanacaksamda kocam ezdi beni demek yerine kendimi ezdirmedim derim en azından....herşeyi kaybetsemde kendime güwenim bende olur...erkeklik gururu varda kadınlık onuru yokmu???benim eşimede diyolar çocuk olunca düzelir bekle bekleeeee:51:

ben 23 eşim 26 yaşında 4yıllık evliyim,ve 2çocuğum var,
eşim oldum olası kendisinden neden korkmadığımı ve ona karşı saygısız davrandığımı söylüyor,sebebini açıklamak istiyorum:42:

şöyleki ben hanım hanımcık bikadın değilimki hayatım boyuncada olmadım,yani şöyle diyim hani erkek gibi büyüdüm lafı vardırya işte öyle büyüdüm ben,böyle etek giyip süslenip püslenip topuklu

giyip dışarı çıkmışlığım olmadı evlenmeden önce hep spor giyimliydim,serttim,sinirli bi yapım vardı,böyle yaşamaktanda hiç rahatsız değildim,neyse evlenirken böyle olduğumu biliyodu ve hoşuna gidende o olmuş,harbi kızım sevdiğime bağlanırım,sevdiğimine gözü arkada

kalmazmış benle evlenirse falan filan,,şimdide gelmiş sen benden niye korkmuyosun,neden laflarıma karşılık veriyorsun,sözümü dinlemiyorsun,herşeye boyun eğmemi istiyo ne

derse eyvallah diycem sanıyo ama ben yapamam,elimde değil,hem ben diyorum sende korkmak istemiyorum,hem niye böyle bişey yapiyim,sen benim kocamsın seni seviyorum

korkmakta neyin nesi,,saygı meselesine gelince kavga anında çok sesim çıkıyo farkındayım ama elimde değil, zaten sinirli yapıya sahip olan ben,tartışırken kaldıramıycam laflar

söyleyip bile bile beni çığrımdan çıkaran eşim,bide kalkmış bana saygısız olma cevap verme bağırma diyor,,sakinleşince çok kızıyorum kendime,sus işte cevap verme desin

dursun nasılsa oda sinirle söylüyo diyorum,ama gel görki o sinirli halimde bunları düşünmek bihayli saçmalık oluyo,bikere yanlış yaptığımın farkına sonradan varıyorum pişman olan yine ben,,
eşim bide son zamanlarda iyice takmamaya başladı yani tınlamıyomuş ayağına yatıp beni çileden çıkarıyo,heleki bişey konuşucam zaman dönüp tv'ye bakması yokmu bin kez

söyledim,ben konuşurken bana bak başka bişeyle uğraşma diye,ama gıcıklaşıyo beni sinir etmek hoşunamı gidiyo anlamıyorum,,
gelelim asıl konuya,gerçekten eşimden korkmak zorundamıyım her dediğine tamam demek zorundamıyım,çok çıkmazdayım kızlaryaa:5:napıcamı şaşırdım,çok mutluyuz allahım bozmasın ama bu evliliğin tuzu biberi denilen kavgalar yokmu,başlıyım öyle tuza bibere:19:en çokta çocuklar yüzünden çıkıyo tartışmalar,diyorum ben mutfaktayken en azından şunları eyle gelmesinler arkamdan,,ama yok 2 saat çocuklaramı bakıcam bide ben,diyo,ee ben 24 saat bakıyorumya,2saat baksan nolurki:19:haksızmıyım bu konudada

bilmiyorum,anneme anlatınca erkek kısmı çocukmu bakarmış diyo,babanız hiçbirinize bakmadı ben ne zorluklarla büyüttüm sizi,siz yine rahatta bakıyosunuz çocuklara nevar sanki diyo,iyice bunalıma giriyorum..tamam haklı eşimde çalışıyo geliyo yorgundur belki,ama sonuçta sabah beraber uyanıyoruz,dinlenmiş oluyo,kahvaltı hazırlayana kadar,baksa nolur:5:saat 15te işe gidiyo,gece 1e kadar 2 bıdıkla evde ben uğraşıyorum e bide 1yaş var araları(2.5-1.5yaşında) kıskançlık üst safada iyice bunaldım,diyorum

bari bi cumartesi tatilin var,biraz çocuklarla ilgilende ayaklarımı uzatıp dinleniyim,son zamanlarda baş dönmem halsizliğim var bahar yorgunluğuymuş,bukadar hastalıkla

çocuklara bakmak ölüm geliyo diyorum,azcık dinleneyim,ama yok gidiyo arkadaşlarıyla gezmeye,neymiş sadıç olmuşta arkadaşına düğüne kadar yanında olması

gerekiyomuş,sanki daha önce bakıyodun tatil zamanında:19:

eşimle birbirimizi çok seviyoruz,kaldıki bigün küs yatmamışızdır yatağa,onsuz nefes alamıyorum, onu bilmem ama:31:ben onsuz yarım hissediyorum kendimi,ama napıcam kabusa dönüşüyo bazen evliliğimiz,sırf eşimin istediği bi pozisyonda olamadığım için,korksam sussam otursam hiç büyümiycek belkide tartışmalar,ama bunuda ben nasıl yapıcam onu bilmiyorum,,:14:

Eşine bol bol, Ya Halim Celle Celalühü ismi şerifini oku. Günde 88 kez oku..

ben 23 eşim 26 yaşında 4yıllık evliyim,ve 2çocuğum var,
eşim oldum olası kendisinden neden korkmadığımı ve ona karşı saygısız davrandığımı söylüyor,sebebini açıklamak istiyorum:42:

şöyleki ben hanım hanımcık bikadın değilimki hayatım boyuncada olmadım,yani şöyle diyim hani erkek gibi büyüdüm lafı vardırya işte öyle büyüdüm ben,böyle etek giyip süslenip püslenip topuklu

giyip dışarı çıkmışlığım olmadı evlenmeden önce hep spor giyimliydim,serttim,sinirli bi yapım vardı,böyle yaşamaktanda hiç rahatsız değildim,neyse evlenirken böyle olduğumu biliyodu ve hoşuna gidende o olmuş,harbi kızım sevdiğime bağlanırım,sevdiğimine gözü arkada

kalmazmış benle evlenirse falan filan,,şimdide gelmiş sen benden niye korkmuyosun,neden laflarıma karşılık veriyorsun,sözümü dinlemiyorsun,herşeye boyun eğmemi istiyo ne

derse eyvallah diycem sanıyo ama ben yapamam,elimde değil,hem ben diyorum sende korkmak istemiyorum,hem niye böyle bişey yapiyim,sen benim kocamsın seni seviyorum

korkmakta neyin nesi,,saygı meselesine gelince kavga anında çok sesim çıkıyo farkındayım ama elimde değil, zaten sinirli yapıya sahip olan ben,tartışırken kaldıramıycam laflar

söyleyip bile bile beni çığrımdan çıkaran eşim,bide kalkmış bana saygısız olma cevap verme bağırma diyor,,sakinleşince çok kızıyorum kendime,sus işte cevap verme desin

dursun nasılsa oda sinirle söylüyo diyorum,ama gel görki o sinirli halimde bunları düşünmek bihayli saçmalık oluyo,bikere yanlış yaptığımın farkına sonradan varıyorum pişman olan yine ben,,
eşim bide son zamanlarda iyice takmamaya başladı yani tınlamıyomuş ayağına yatıp beni çileden çıkarıyo,heleki bişey konuşucam zaman dönüp tv'ye bakması yokmu bin kez

söyledim,ben konuşurken bana bak başka bişeyle uğraşma diye,ama gıcıklaşıyo beni sinir etmek hoşunamı gidiyo anlamıyorum,,
gelelim asıl konuya,gerçekten eşimden korkmak zorundamıyım her dediğine tamam demek zorundamıyım,çok çıkmazdayım kızlaryaa:5:napıcamı şaşırdım,çok mutluyuz allahım bozmasın ama bu evliliğin tuzu biberi denilen kavgalar yokmu,başlıyım öyle tuza bibere:19:en çokta çocuklar yüzünden çıkıyo tartışmalar,diyorum ben mutfaktayken en azından şunları eyle gelmesinler arkamdan,,ama yok 2 saat çocuklaramı bakıcam bide ben,diyo,ee ben 24 saat bakıyorumya,2saat baksan nolurki:19:haksızmıyım bu konudada

bilmiyorum,anneme anlatınca erkek kısmı çocukmu bakarmış diyo,babanız hiçbirinize bakmadı ben ne zorluklarla büyüttüm sizi,siz yine rahatta bakıyosunuz çocuklara nevar sanki diyo,iyice bunalıma giriyorum..tamam haklı eşimde çalışıyo geliyo yorgundur belki,ama sonuçta sabah beraber uyanıyoruz,dinlenmiş oluyo,kahvaltı hazırlayana kadar,baksa nolur:5:saat 15te işe gidiyo,gece 1e kadar 2 bıdıkla evde ben uğraşıyorum e bide 1yaş var araları(2.5-1.5yaşında) kıskançlık üst safada iyice bunaldım,diyorum

bari bi cumartesi tatilin var,biraz çocuklarla ilgilende ayaklarımı uzatıp dinleniyim,son zamanlarda baş dönmem halsizliğim var bahar yorgunluğuymuş,bukadar hastalıkla

çocuklara bakmak ölüm geliyo diyorum,azcık dinleneyim,ama yok gidiyo arkadaşlarıyla gezmeye,neymiş sadıç olmuşta arkadaşına düğüne kadar yanında olması

gerekiyomuş,sanki daha önce bakıyodun tatil zamanında:19:

eşimle birbirimizi çok seviyoruz,kaldıki bigün küs yatmamışızdır yatağa,onsuz nefes alamıyorum, onu bilmem ama:31:ben onsuz yarım hissediyorum kendimi,ama napıcam kabusa dönüşüyo bazen evliliğimiz,sırf eşimin istediği bi pozisyonda olamadığım için,korksam sussam otursam hiç büyümiycek belkide tartışmalar,ama bunuda ben nasıl yapıcam onu bilmiyorum,,:14:

birbirimize ne kadar benziyoruz tahmin edemezsin.. :3:

tek farkımız ben daha yeni evliyim, ve fazlasıyla baskın karakterim :) hiçbir yorum yapamıycam çünkü kelin ilacı olsa :9::9:

Karşı taraf pasifse ben de baskın kalıyorum,hem herşeye pasifler, hem de korkmamızı bekliyorlar ..Ama alttan almak lazım,koca hakkı:)

Back
X