- 23 Ağustos 2025
- 1.944
- 4.182
- 48
- Konu Sahibi yamanlarinhunkar
Hanımefendinin biri bana beğenmedim atmış. Konu sahibinin kilosuna gülmedim anlatış tarzına güldüm
Bu sitenin yarısı çok alıngan ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyle bir agzini ac gözünü yum o TibetArkadaşlar ben 6 aylık hamileyim ve karnım baya büyüdü doğal olarak yatakta sağıma soluma dönerken zorlanıyorum eşim bana tır yanaşıyor tır geliyor gibi cümleler kuruyor. Göbeğim çatlamasın diye krem sürüyorum yağlandı yine pehlivan diyor. Sadece o da değil ne zaman yemek yesek kendi tabağını bana uzatıyor bunu da ye sen doymamışsındır diyor. Çoraplarımı giymem için yardım ediyor ama ayaklarıma bakıp gülüyor. Evet biraz fazla kilo almış olabilirim ama onun böyle söylemesine sinir oluyorum bunu ona nasıl söylerim ?
Olay basit çünkü. İnsan eşini sever de zorbalar da. Niyeti kötü olmadıktan sonra sorun yok. Yok güzellik sorumluluğu yok bilmem ne. Siz abartıyorsunuz. Konudaki adamda nası bi kötü niyet buldunuz onu da anlamadımArkadaşlar olayı ne kadar basitleştirmişsiniz. İlk yorum neyse gerisi ona göre geliyor sanki. Ben eşinizi hiç iyi niyetli bulmadım. Hamile bir kadına söylenecek sözler değil bunlar. Bu durumunda bile kadına ekstra güzellik sorumluluğu yüklüyor. Kendi tipi acaba neye benziyor? Erkekler kadınlar gibi değil hamilelik regl yaşasalar haftalarca yataktan çıkamazlar. Hormonlarından dolayı zaten sıkıntı yaşayan bir kadına bunlar söylenmez.
Konu sahibi, hiç içinizde tutmayın. Vardır onunda kompleksli olduğu bir özelliği, yapıştırın gitsin. Bu tür insanlarla ancak bu şekilde baş edilir. Acımayana acımayacaksın, belli ki kendini dünya yakışıklısı sanıyor. Güzelce yiyip beslenin, vücudunuz bir bebeğin gelişimi için gereken süreci yaşıyor, kilo almanız normal.
Konu sahibini sınavlarda 90 alıp neden 100 almadım diye ağlayan sınıfın inek öğrencilerine benzettim.Allah aşkına bende mi sorun var? 50 kilo olan biri nasıl şişman görünebilir bilemedim. Boynuz çok mu kısa diyecektim ama 50 kilo olan birini şişman görünmesi için 100 cm olması lazım diye düşünüyorum.
Acaba artık beni beğenmiyor mu ? Bence de 50 çok değil ama 40 dan 50 ye gelince acaba beni şişman görüp iğrenmeye başlamış olabilir mi of
Adamdan ciddi ciddi çekiniyor heralde, 50 kilo olsam bana tır diyen adama hayvan gibi gülmekten üzülüp kırılmaya vaktim kalmazdı.Allah aşkına bende mi sorun var? 50 kilo olan biri nasıl şişman görünebilir bilemedim. Boynuz çok mu kısa diyecektim ama 50 kilo olan birini şişman görünmesi için 100 cm olması lazım diye düşünüyorum.
Bilmiyorum hormonlarımın bana bir oyunu mu ama ben gerçekten üzülüyorum hiç böyle şeyler söylemezdi ben zayıfkenOlay basit çünkü. İnsan eşini sever de zorbalar da. Niyeti kötü olmadıktan sonra sorun yok. Yok güzellik sorumluluğu yok bilmem ne. Siz abartıyorsunuz. Konudaki adamda nası bi kötü niyet buldunuz onu da anlamadım
Bazen çok acımasızlar ama belki şaka yapıyorlar ciddi değiller ama böyle insanın yüzüne yüzüne söyleyince bi garip oluyor üzücü yaniSu an doğum yaptığım kilomdayim ve hamile degilim:) neler diyor neler ama altta kalanın canı ciksin
Neden acaba ? Ben hep zayıftım kimse kilomla dalga geçmemişti aksine zayıf derlerdi ilk kez kilolu olmamla dalga geçiliyor kaldıramıyor olamaz mıyım ?Konu sahibini sınavlarda 90 alıp neden 100 almadım diye ağlayan sınıfın inek öğrencilerine benzettim.
Ama işte ben hep zayıftım ilk kez birisi kilomla ilgili böyle konuşuyor çok kötü hissettiriyor kendimi kilolu olmasam da kilolu gibi görmeye başladımAdamdan ciddi ciddi çekiniyor heralde, 50 kilo olsam bana tır diyen adama hayvan gibi gülmekten üzülüp kırılmaya vaktim kalmazdı.
Yok baya korkuyosunuz siz. Yoksa kendisi de iki katınızmış. Ağzınızı açamıyosunuz bu konuda, başkası olsa elli kere yüzüne vurmuştu.Ama işte ben hep zayıftım ilk kez birisi kilomla ilgili böyle konuşuyor çok kötü hissettiriyor kendimi kilolu olmasam da kilolu gibi görmeye başladım
Öncesinde 40 kiloydum şimdi 50 kiloyum o kadar şişman da değilim diye düşünüyorum![]()
Ya hani birine inatla sen şöylesin böylesin dersen artık o kişi öyle olduğunu düşünür ya o hesap bende kilolu olmadığımı bilmeme rağmen inatla Hergün şişman diyince kendimi kilolu görmeye başladım e hamileyim dolayısıyla şu an diyet de yapamam öyle kaldım işteDoğuma 90 la gittim 90la sedyeden düşürecekler diye ödüm koptu (boyum 178)Allah aşkına sizde kilolu olmadığınızın farkındasınız niye alınıyorsunuz espriyle cevaplayın gitsin
Korkudan değil de fazla empati yapıyorum onu üzecek bir şey söylerim diye korkuyorum o bunu düşünmemesine rağmen ben düşünüyorum işteYok baya korkuyosunuz siz. Yoksa kendisi de iki katınızmış. Ağzınızı açamıyosunuz bu konuda, başkası olsa elli kere yüzüne vurmuştu.
Bu da korku bir yerde. Elinizden kayıp gidecekmiş gibi davranıyorsunuz.Korkudan değil de fazla empati yapıyorum onu üzecek bir şey söylerim diye korkuyorum o bunu düşünmemesine rağmen ben düşünüyorum işte
Eşler arasında şakalaşabilir ama karşındaki kişinin üzüldüğünü bilerek devam etmek art niyet taşıyor bence.Olay basit çünkü. İnsan eşini sever de zorbalar da. Niyeti kötü olmadıktan sonra sorun yok. Yok güzellik sorumluluğu yok bilmem ne. Siz abartıyorsunuz. Konudaki adamda nası bi kötü niyet buldunuz onu da anlamadım
Kusura bakmayın lütfen pehlivan sözüne çok güldümArkadaşlar ben 6 aylık hamileyim ve karnım baya büyüdü doğal olarak yatakta sağıma soluma dönerken zorlanıyorum eşim bana tır yanaşıyor tır geliyor gibi cümleler kuruyor. Göbeğim çatlamasın diye krem sürüyorum yağlandı yine pehlivan diyor. Sadece o da değil ne zaman yemek yesek kendi tabağını bana uzatıyor bunu da ye sen doymamışsındır diyor. Çoraplarımı giymem için yardım ediyor ama ayaklarıma bakıp gülüyor. Evet biraz fazla kilo almış olabilirim ama onun böyle söylemesine sinir oluyorum bunu ona nasıl söylerim ?
Bence adam karısı kilolu olmadığı için tır diyor, yoksa demezdi bence. O komik bir şey dediğini sanıyor işte. Klasik erkek kafası.Ben 54 kiloyum ve çok zayıfım siz 50 kilo ile nasıl şişman oluyorsunuz. Eşiniz sizi bu kilo ile tır gibi görünüyorsa algı sorunu var demek ki.