Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

Myloves

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
87
133
13
33
Suan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.

İyi yapmışsınız ağzınıza sağlık. Normal bi süreç olsa kırmadan uyarabilir ama yeni doğum yapmış bi annesiniz insaf yani. Diyette yapmayın istemiyorsanız öncelik sizin ve bebeğinizin sağlığı. Hanzo bir kocanız var malesef umarım değişir

Eşiniz tam bir

Sessiz kalmayıp cevap vererek iyi yapmışsınız.

Size destek olup moral vermesine gerekirken dedikleri yaptıkları çok ayıp.

Çoğumuz bu süreçleri yaşadık, daha dört ay olmuş, verirsiniz kilolarınızı da, üzmeyin kendinizi.

ben doğumdan sonra 72 kiloya çıkmıştım, ilk 11 ay önüme geleni yedim, eşim dalga geçmeye başladı, lakaplar takmaya başladı, benimle aynı kilodasın neredeyse cidden kilo ver falan demeye başladı. Gerçekten ve gerçekten önemsemedim, emzirmek için yiyordum. Ki biraz okuyunca emziriken dana gibi yemenin çok da anlamlı olmadığını öğrendim, sağlıklı beslenmeye başladım, yaklaşık 4 ay sonra 54 kiloya inmiştim. Sonra kendisi kilo aldı, akşamları göbişini seviyoruz, gizli gizli rejim yapıyor :)

hepsi düzelecek, üzmeyin kendinizi, henüz 4 ay olmuş, o kadar kısa sürede verilmiyor kilolar. Ya da ben veremedim, çevremdekiler genelde emzirme bittikten sonra kilo verdi ama herkes verdi, eski halinize döneceğinizden şüpheniz olmasın

eşinizden acısını bol bol çıkartırsınız sonra, nasılsa o da kilo alacak bir gün. İçinizi dökmeniz iyi olmuş. Bir daha konuşursa daha sert bir cümle ile tamamen susturursunuz inşallah

Bugun fena patlayip hakaret ettim onu kirdim diye de agladim ama 1 hafta once de beyfndi iliskiden sonra dediki ya gobeginden seyin hic gorunmuyor vs. Dedi .Soka girdim hicbisi diyemedim . Birikti demekki bende de artik

Üzülmeyin. Bende pcosu kontrol edemedim ve insülin direncinin tavan yapmasından dolayı aşırı kilo alıp çatladığım için eşim eleştiriyordu. Aynı sizin gibi tepki verdim başın kel dişin eksik kıllı göbekli sen hayırdır ben senden kaç yaş küçüğüm yanıma yakıştığını mı sanıyorsun diyince bi daha ses çıkarmadı. Siz sağlığınız için kilo verin eşinize kızdığınız için değil.

İyi yapmışsın ağzına sağlık
Erkekler aynaya bakınca kendilerini ne olarak görüyorlar çok merak ediyorum
Sokağa çıkınca güzel kadın çok görüyorum ama yakışıklı erkek numune ülkede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…