Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

obeziteden bahsetmedim yazdigimi anlayarak okursaniz 3-5 lokma diye belirttim bogazini tutamayanlari kastederek. Ayrica konu sahibinin durumunun ozel oldugunu kendisini tenzih ettigimi de belirttim. İnsanlara saldirmak icin firsat kollamayin
Konu sahibinin konusuna, onu tenzih ederek kilolu insan sevmiyorum demek çok mu gerekli gerçekten?

Enteresan.

Hala cevremdeki insanlae ya yuzun cok guzel vs fln diyorlr ve bana o sekilde hakaret ederek asagiladigi icin icim ona karsi ates gibi .Bundan sonra nasil yaparim bilmiyorum
İntikamımızı almışsın tebrik ediyorum güzel söylemişsin

Sakın o dedi diye diyet yapma bebeğini emzir .Kendine iyi bak süt olması için bol bol ye. Zaten bir kaç ay sonra hareketlenecek bebeğin sen kilo verdiğini farketmeyeceksin bile peşinde koşmaktan.

obeziteden bahsetmedim yazdigimi anlayarak okursaniz 3-5 lokma diye belirttim bogazini tutamayanlari kastederek. Ayrica konu sahibinin durumunun ozel oldugunu kendisini tenzih ettigimi de belirttim. İnsanlara saldirmak icin firsat kollamayin
Boğazını tutamayan insanların genelinde insülin direnci olduğunu biliyor musunuz peki?

Bebeği gerçekten leylekler getiriyor sanıyor demek.
Ağzınıza sağlık az bile demişsiniz bu erkeklere yüklenen özgüveni anlamıyorum görende der ki her birliktelikte kadın havalara uçuyor aklını alıyor. Bi gün sizde buna benzer bişey diyin görsün.
Bugun fena patlayip hakaret ettim onu kirdim diye de agladim ama 1 hafta once de beyfndi iliskiden sonra dediki ya gobeginden seyin hic gorunmuyor vs. Dedi .Soka girdim hicbisi diyemedim . Birikti demekki bende de artik

Yani icimi sogutamiyorum bi insanin cani bu sekilde yakilabiliyormus.Su saatten sonra kendime yetebilmeyi öğrenecegim.Bebegimle ilgilenip uyudugunda kitap okuyup spor vs yapicm.Pazartesi ise baslayacagim. Yarim gun calisacagim zaten .Isten gelirse yemegini hazirlrm evde kiz kardeside bizde otursun kardesiyle yesin ben beklemem artik .

Agziniza saglik iyi soylemissiniz haketmis !!!!! Suan bak ya terbiyesiz... birde oturup sukur etsin saglikli evladi olmus diye

benim eşim çok fittir yıllardır düzenli spor yapar. kendine çok bakar döşü kıllı, göbekli değil. dişleri bembeyaz falan.
o da sevmez kiloyu. ama farkında hamileyim karnım burnumda yarım dünya gibi geziyorum evde.
bana takılıyor naber la göbekli karpuz falan diye ama söyleme şeklinden midir bakışından mıdır nedir gülüşüyoruz
bana doğumdan sonra istersen çatlak tedavisine gidebilir göbek gerdirme yapabilir spora yazılabilirsin diyor.
üstü kapalı mesaj sanırım

bunun kararini siz veremezsiniz
Karar vermedim bir soru sordum sadece.

Kocasından kilosu yüzünden hakaret vari sözler duymuş, 4 ay önce doğum yapmış bir kadının konusuna, kilolu insan sevmiyorum demenizin mantıklı bir savunması olamaz zaten de neyse.

Dedim zaten herkes her seyi cok istiyor ama olmuyor dedim.Bende cok uzun bol kasli beyaz tenli siyah sacli ol isterdim ama nasipte sen ciktin.Burnun yamuk agzin kokuyor vucudun vr saniyorsun ama vucut yok yanimda kucuk duruyorsun zayifsin dedim .Bunlari derken de icim sizladi

Siz tutamiyorsunuz diye mi bu karsi atak!!
Bak aşağıya 9 kilo vermişim tutabiliyorum ki veriyorum. Ayrıca benim hormonal rahatsızlığım var ve bir sürü iğne kullanıyorum. Buda kilo alımına sebep oluyor en son abır cubur ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bile.
Ne o siz zayıfsınız diye hep öyle mi kalacağınızı sanıyorsunuz? Doğumdan sonda hemen gitmiyo o kilolar yalnız.

savunma yapma geregi gormuyorum zaten fikrimi yazdim bitti. Gerekli olup olmadigini soylemek veya sorgulamak da size dusmez

Şu ara ona yemek bile çok. Diyetteyim yemek yapmıyorum kendi işini kendin hallet diyiverin

Oh ağzınıza sağlık ohhhh çok güzel. Bu günler geçerse bir arada olursanız yine çocuk isteyecektir utanmadan. İşte o zaman senin genlerinle bi çocuk daha yapamam dersiniz. Offf aşırı sinirlendim ya

Ne kadar empati yoksunu kocalarınız var ya.. iyi yapmışsın valla çat çat söylemekle. Kendilerini ne sanıyor bunlar, çocuk doğurmak kolay iş mi?!

Hala cevremdeki insanlae ya yuzun cok guzel vs fln diyorlr ve bana o sekilde hakaret ederek asagiladigi icin icim ona karsi ates gibi .Bundan sonra nasil yaparim bilmiyorum
Size bu kadar hakaret eden adamla aynı yatağa nasıl giriyorsunuz anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…