- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Sunlara ragmen onu kırdın dıye aglaman sence gerekli mi?Bugun fena patlayip hakaret ettim onu kirdim diye de agladim ama 1 hafta once de beyfndi iliskiden sonra dediki ya gobeginden seyin hic gorunmuyor vs. Dedi .Soka girdim hicbisi diyemedim . Birikti demekki bende de artik
Şu yoruma da önce normal beğeni bıraktım içime sinmedi muhteşem bırakıyorum.Aslinda once platesle vucudu sıkılastirip, diyetle de kilo verip tam eski hale gelince de bu adami bosamak lazim.
Eşinize öküz dedim ama tüm öküzlerden özür diliyorum şuan. Kendisini anlatan kelimeleri buraya yazmayayım gece gece.Bugun fena patlayip hakaret ettim onu kirdim diye de agladim ama 1 hafta once de beyfndi iliskiden sonra dediki ya gobeginden seyin hic gorunmuyor vs. Dedi .Soka girdim hicbisi diyemedim . Birikti demekki bende de artik
Oh iyi yapmışsınız ağzınıza sağlık. Kilo tabi ki verilir ama böyle psikolojik şiddetle destek değil köstek olunur.Suan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi döküyorum. Nisanliyken ölüp biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.
Instagramda evde plates yaptiran kisiler var canli yayinla, onlari takip et. Az kilo versen de vucut sıkılasınca cok kilo vermis gibi gorunuyor.Eve bisiklet aldim artik biniyorum.Abur cubur ve ekmegi cok yerdim onu da kestim .Eski fit halime geri donecegim insallah .Salonda yatiyor suan
Onu kırdım diye ağladınız mı? O sizi kırdı diye ağlıyor mu peki, siz neden ağlıyorsunuz? Karısı doğum yaptı diye daha da özenli davranacağı yerde, ne hamileyken ne lohusayken psikolojinizi umursamamış bir odun parçası için ağladınız mı gerçekten? Gözyaşlarınız israf olmuş. Böyle adamın önüne bir kap yemek koymam. Odunluk levelini aşağılara çekene kadar da asla konuşmam, yüzüne bakmam. Bana bu şekilde davranan birini gerekirse boşarım da.Bugun fena patlayip hakaret ettim onu kirdim diye de agladim ama 1 hafta once de beyfndi iliskiden sonra dediki ya gobeginden seyin hic gorunmuyor vs. Dedi .Soka girdim hicbisi diyemedim . Birikti demekki bende de artik
Bu kendine bakmamak değil insanların yediği içtiği gıdaların obeziteye sebep olduğunu bilmeyecek kadar cahil olamazsınız herhalde. Bunda 50 yıl önce obez insan varmıydı onca şey yemesine rağmen? Sizin bünyeniz obeziteye müsait değildir kilo almazsınız ama azıcık yese bile bunu kiloya çeviren hastalıklı bünyeler var. He bu arada obezite bakımsızlıktan olsaydı diyetisyen doktorları olmazdı hastanelerde. Bu bi hastalık önce bunu öğrenin.Cok tepki cekicem biliyorum ama kilolu kendine bakmayan insan bende sevmiyorum. 3-5 lokma icin insan kendine neden bunu yapar diye dusunurum kilolu insan gorunce. Sizin icin soylemiyorum yani genel olarak siz dogum yapmissiniz emziriyorsunuz sizin durumunuz daha ozel olabilir bi surec icindesiniz tenzih ederim sizi
Kilolu insan sevmediğinizi söylemenin yeri tam da bu konuydu zaten, bravoCok tepki cekicem biliyorum ama kilolu kendine bakmayan insan bende sevmiyorum. 3-5 lokma icin insan kendine neden bunu yapar diye dusunurum kilolu insan gorunce. Sizin icin soylemiyorum yani genel olarak siz dogum yapmissiniz emziriyorsunuz sizin durumunuz daha ozel olabilir bi surec icindesiniz tenzih ederim sizi
Yeminlen içimin yağları eridi. Tam yapacağım yorumun karşılığı olmuş. O kıllı kuduruk önce kendisine baksın sonra senin kilonu çatlaklarını falan eleştirsin. Terbiyesiz. sinirlendim.bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini açıp tek kelime etmedi
obeziteden bahsetmedim yazdigimi anlayarak okursaniz 3-5 lokma diye belirttim bogazini tutamayanlari kastederek. Ayrica konu sahibinin durumunun ozel oldugunu kendisini tenzih ettigimi de belirttim. İnsanlara saldirmak icin firsat kollamayinBu kendine bakmamak değil insanların yediği içtiği gıdaların obeziteye sebep olduğunu bilmeyecek kadar cahil olamazsınız herhalde. Bunda 50 yıl önce obez insan varmıydı onca şey yemesine rağmen? Sizin bünyeniz obeziteye müsait değildir kilo almazsınız ama azıcık yese bile bunu kiloya çeviren hastalıklı bünyeler var. He bu arada obezite bakımsızlıktan olsaydı diyetisyen doktorları olmazdı hastanelerde. Bu bi hastalık önce bunu öğrenin.
istedigim yerde soyleyebilirim, sizin bana bu cevabi verme hakkiniz oldugu gibi...Kilolu insan sevmediğinizi söylemenin yeri tam da bu konuydu zaten, bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?