Esim kilolu bayan sevmiyormus!!!

Bugun fena patlayip hakaret ettim onu kirdim diye de agladim ama 1 hafta once de beyfndi iliskiden sonra dediki ya gobeginden seyin hic gorunmuyor vs. Dedi .Soka girdim hicbisi diyemedim . Birikti demekki bende de artik
Sunlara ragmen onu kırdın dıye aglaman sence gerekli mi?
Esin tam bir cop tenekesi cunku.

Bugun fena patlayip hakaret ettim onu kirdim diye de agladim ama 1 hafta once de beyfndi iliskiden sonra dediki ya gobeginden seyin hic gorunmuyor vs. Dedi .Soka girdim hicbisi diyemedim . Birikti demekki bende de artik
Eşinize öküz dedim ama tüm öküzlerden özür diliyorum şuan. Kendisini anlatan kelimeleri buraya yazmayayım gece gece.

Kırdım diye de üzülmeyin birde.

Çoktan haketmis, fazlasını haketmis hatta.

Oh iyi yapmışsınız ağzınıza sağlık. Kilo tabi ki verilir ama böyle psikolojik şiddetle destek değil köstek olunur.

bu adamlara karısı doğurunca bir haller oluyor. hepsi Brad Pitt olduğu için kadınlardan Angelina performansı bekliyorlar herhalde. iyi demişsiniz sizde. haddini bilsin öyle konuşsun. böyle karısının vücudu hakkında -bide doğumdan sonra- abuk sabuk konuşan adamlara hiç acımadan saydırmak lazım.

Azına sağlık iyi demişssin, kendisi yıldız oyuncu olmadığını bilsin... O ne biçim laflar ilk doğumdan sonra kilolarım ,göbeğim Bir yıl sonra tam gitmedi ama az kalmıştı ... hepsi geçer boşver sen kendine bebeğine iyi bak...

Eve bisiklet aldim artik biniyorum.Abur cubur ve ekmegi cok yerdim onu da kestim .Eski fit halime geri donecegim insallah .Salonda yatiyor suan
Instagramda evde plates yaptiran kisiler var canli yayinla, onlari takip et. Az kilo versen de vucut sıkılasınca cok kilo vermis gibi gorunuyor.
Evlenirjen iyi gunde kotu gunde deniyor da esin sanki hep iyi gun demis. Hasta olsan Allah korusun hic yuzune bakmayacak demek ki. Bu sana ders olsun. Bu adam icin degil, artik kendin icin yasa, keyfine bak. Ne yapnak istiyorsan o istedigi icin degil, kendin istedigin icin yap.

Nasıl bir insan henüz 4 aylık bebeği olan bir anneye bunları söyler? Ya benim oğlum da 8 aylık bol bol emsin diye katı diyet yapmıyorum. Zaten virüs var, bağışıklığın güçlü olması lazım annenin ve bebeğin. Yalnız ben sağlıksız hiçbir şey yemiyorum, tatlı, çikolata vs.

Onu kırdım diye ağladınız mı? O sizi kırdı diye ağlıyor mu peki, siz neden ağlıyorsunuz? Karısı doğum yaptı diye daha da özenli davranacağı yerde, ne hamileyken ne lohusayken psikolojinizi umursamamış bir odun parçası için ağladınız mı gerçekten? Gözyaşlarınız israf olmuş. Böyle adamın önüne bir kap yemek koymam. Odunluk levelini aşağılara çekene kadar da asla konuşmam, yüzüne bakmam. Bana bu şekilde davranan birini gerekirse boşarım da.

Cok tepki cekicem biliyorum ama kilolu kendine bakmayan insan bende sevmiyorum. 3-5 lokma icin insan kendine neden bunu yapar diye dusunurum kilolu insan gorunce. Sizin icin soylemiyorum yani genel olarak siz dogum yapmissiniz emziriyorsunuz sizin durumunuz daha ozel olabilir bi surec icindesiniz tenzih ederim sizi

Bu kendine bakmamak değil insanların yediği içtiği gıdaların obeziteye sebep olduğunu bilmeyecek kadar cahil olamazsınız herhalde. Bunda 50 yıl önce obez insan varmıydı onca şey yemesine rağmen? Sizin bünyeniz obeziteye müsait değildir kilo almazsınız ama azıcık yese bile bunu kiloya çeviren hastalıklı bünyeler var. He bu arada obezite bakımsızlıktan olsaydı diyetisyen doktorları olmazdı hastanelerde. Bu bi hastalık önce bunu öğrenin.

Kilolu insan sevmediğinizi söylemenin yeri tam da bu konuydu zaten, bravo

Yeminlen içimin yağları eridi. Tam yapacağım yorumun karşılığı olmuş. O kıllı kuduruk önce kendisine baksın sonra senin kilonu çatlaklarını falan eleştirsin. Terbiyesiz. sinirlendim.

obeziteden bahsetmedim yazdigimi anlayarak okursaniz 3-5 lokma diye belirttim bogazini tutamayanlari kastederek. Ayrica konu sahibinin durumunun ozel oldugunu kendisini tenzih ettigimi de belirttim. İnsanlara saldirmak icin firsat kollamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…