Eşim kıskaniyo mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.308
102
53
Kızlar ben bişey farkettim. Evlilimigizin ilk yıllarında esim beni sürekli eltimle kıyaslar hep eltim gibi olmami isterdi ve çok tartışırdık. Sonra biraz biraz düzeldik. Neyse böyle kaşık takımı alıcam eşim dedi ki model olarak yuvarlak olanlardan alalım dedi. Ben de yok ya dedim istediğimden aldim. Sonra eltimin evine gittiğimde bi baktım kaşıkları yuvarlak. Geçen hafta eşim sigarayi bırakcam dedi az icmeye basladi sevindim falan. Dün kayinvalidemle sohbet ederken dediki kaynimda sigarayı bırakmıyormuş. Yani böyle hep bi özenti hali. Sanki eşim bizim onlar gibi olmamizi istiyo acaba kardesiyle yengesini kıskaniyo mu. Ben bu durumdan rahatsiz oluyorum biraz. Böyle olan var mı ne yapmalıyım sizce

Sebebi ne olabilir sizce? Onlardan farkınız ne mesela öyle bi kıskançlık içinde? Eşiniz abi mi kardeş mi?
Eşim abi kardesiyle 2 yas var arasında. Bilmiyorum sebebini ama onlar bi aile biz bi aileyiz ben eltim gibi olmak zorunda degilim ki. Ya da her seyi onun yaptigi gibi mi yapmam lazım

Benim düşüncem kaynım esimden önce evlenmiş. Ben evlendigimde 2 yıllık evlilerdi eltim gil. Bence bunun da etkisi var

İlk 5 ayım öyle geçti maalesef yengem şunu yapiyo ne güzel sen de yapsana o şöyle sende böyle ol çok seviyo eltimi yaptığı her şeyi begeniyo esim yemeğini falan
Ağzıma neler neler geliyor ama söylersem fena olur benim için.

Sürekli kıyas hali sizi çok üzer ve yorar.

Mesafeli olun kaynınıza ve eltinizle. Yanlış anlaşılmaya müsait durumlar oluşmasın.

Eşim abi kardesiyle 2 yas var arasında. Bilmiyorum sebebini ama onlar bi aile biz bi aileyiz ben eltim gibi olmak zorunda degilim ki. Ya da her seyi onun yaptigi gibi mi yapmam lazım
Tabi ki hayır canım herkes ayrı bi birey. Ha kırk yılda bir onlarda ki bir şey hoşa gider alınır, yapılır ama sürekli sürekli olmaz. Böyle bi durum hoşuma gitmezdi. Uyarırdım açık açık sorardım niye onlar gibi olmaya çalışıyosun diye..

İlk 5 ayım öyle geçti maalesef yengem şunu yapiyo ne güzel sen de yapsana o şöyle sende böyle ol çok seviyo eltimi yaptığı her şeyi begeniyo esim yemeğini falan
Ya ne saçma bir şey. Niye onun gibi olasın? Böyle şeylere çok sinir oluyorum. Tamam eşin beğenebilir rol model olarak görmüştür belki yada iliskilerini beğenmiştir vs. Ama o zaman o tarz bir eş bulsaydı.Kotu birsey dusundurmek istemiyorum size ama çok büyük saygısızlık bana göre. insanı sinirlendirir. Kaşık takimina bile özenmiş bu nedir ya? Yaşı falan mı küçük esinizin acaba?

Sordum bunu esime niye sürekli onlarin yaptığını yapmaya calisiyoruz diye niye bu kadar kiyasliyosin diyorum ben yapmiyorum oyle bisey falan diye geçiştiriyor

Sigarayı bırakmak istemesi güzel onun dışındakilere yorumum yok maalesef.

Ah ahhh ben de cok sinir oldum zaten eşim yaşının olgunluğunda değil yüzüne de kaç kere söyledim biraz olgun düşün diye ama annesi çok şımartmış annesiyle de birbirine cok düşkünler zaten. 34 yasinda esim

Sigarayı bırakmak istemesi güzel onun dışındakilere yorumum yok maalesef.
Zaten yapmak istediği şeyler kötü degil ben memmun oldum sigarayı bırakmak istemesine. Ama neden daha önce degil de şimdi. Kaynım birakmak ıstıyo hemen benim eşimde. Ne bu ozentilik ya da kiskaniyo mu gercekten bu durumuda üzülüyorum da

Özentilik demeyelim de etkilenmiş diyelim.sjsjsj
Çevresindeki tek rol model abisi ise anlattıklarınız gayet doğal şeyler.

kıskanmak değil de özeniyor galiba
statü olarak daha mı farklılar sizden?
Yoo cok da farklı değiliz. Ama eltim tam kayinvalidemin isteği gibi bir gelin. esim için de bu çok önemli. Çok özeniyo ya bıkıyorum bazen. Eltime misafir gelecek ben zaten gidecem yardıma eşim daha diyoki hizmet edecekmiş eltimin akrablarina . Yuh bu kadar mi seviyosun ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…