- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Valla ilk aylarimizda büyük kavgalar ediyoduk sırf bu yüzden. Ve ben.yuzune söyledim eşimin açıkca sen yengeni cok mu seviyosun keske sen alsaydın diye sinirle. Sonra esimde sinirlendi yakıştırma yapma diye. ama bence cok begeniyo benim de öyle olmami istediğine göreKorka korka soruyorum ama eltinize bir ilgisini hissediyor musunuz?
Katılıyorum olabilir. Ama ben çok rahatsızım bu durumdan kendi.kendime sinirleniyorum. Siz rahatsız olmuyo muydunuzbenim eski kocamda böyleydi ama eltim yoktu kendi kız kardeşi ve eniştesi gibi olmayı isterdi. onlar ne yapsa bizi de dahil ederdi kıskançlık gibi değilde onlar her şeyin en doğrusunu bilir yapar tecrübeliler vardır bir bildikleri minvalinde düşündüğünü biliyordum. belki eşinizde böyle olabilir mi? kıskançlık değil de sağlam basmak için tecrübeli birini örnek almaya çalışırken abartmıştır belki.
Aaa olmadi bu... gorusmeyin kuzum, gorusmesin diyecegim ama kabul etmez simdiValla ilk aylarimizda büyük kavgalar ediyoduk sırf bu yüzden. Ve ben.yuzune söyledim eşimin açıkca sen yengeni cok mu seviyosun keske sen alsaydın diye sinirle. Sonra esimde sinirlendi yakıştırma yapma diye. ama bence cok begeniyo benim de öyle olmami istediğine göre
hem de nasıl rahatsız oluyordum. ben bir süre sonra takmadım zaten kendisini aynen onlar süper ben böyleyim n'apcan şansına bu denk geldi deyip geçiyordum. Çünkü bu tip insanlara anlatamazsınız her ilişkinin kendine özgü dinamiğinin olduğunu her bireyin kendine has özellik ve zevklerinin bulunduğunu..... Allah kolaylık versin valla konusulabilecek biriyse ılımlı bir şekilde konusun bence.Katılıyorum olabilir. Ama ben çok rahatsızım bu durumdan kendi.kendime sinirleniyorum. Siz rahatsız olmuyo muydunuz
Ben 24 esim 34 yasinda eltim 30 kaynim 32 yasinda. Fiziksel olarak beni daha cok begenirler kayinvalidem akrabalari olsun dile getirirler. Beceri olarak da evlendikten sonra alistim yemek yapmaya cogu şeyi ogrenmeye falan. Eltim daha becerikli her şeyi hakkıyla yapar. Ben de esimin beğendiğini dusunuyorum eltimi ama bana.yazik yanio zaman onun gibi biriyle evlenseydin.Eltin kaç yasinda
Sen kaç yaşındasın
Bi hayranlık bi beğeni var ona bence
Niye sen beceriksizmisin yada zevksizmisin
Fiziksel olarak alımlı birimi eltin ne bilim işte giyim tercihi vs
Kesinlikle buna tamamen katılıyorum. Esim tam bi kalın kafalı o kadar konuşuyorum her şeyi anlamıyo.Esiniz eltinizde annesi icin ideal gelini görüyor onun icin sizi ona benzetmeye calisiyor. Bu esinizin terbiyesizligi cünkü annesinin begenmesi sizin siz olmanizdan daha önemli. Eltiye asik degil belki, ama keske esim de onun gibi olsa diye icinden gwciriyor
Bu mümkün değil her hafta kesin görüşüyoruz. Eltim kayinvalidem görümcem hepimiz yakınız.Aaa olmadi bu... gorusmeyin kuzum, gorusmesin diyecegim ama kabul etmez simdi
Gitmeyelim dedigimde bile tepki gosterdi o benim kardeşim giderim diyeBu mümkün değil her hafta kesin görüşüyoruz. Eltim kayinvalidem görümcem hepimiz yakınız.
Ben olsam yengen gibi birini alsaydın derdim kıyaslanmak hiç kimsenin hoşuna gitmezKızlar ben bişey farkettim. Evlilimigizin ilk yıllarında esim beni sürekli eltimle kıyaslar hep eltim gibi olmami isterdi ve çok tartışırdık. Sonra biraz biraz düzeldik. Neyse böyle kaşık takımı alıcam eşim dedi ki model olarak yuvarlak olanlardan alalım dedi. Ben de yok ya dedim istediğimden aldim. Sonra eltimin evine gittiğimde bi baktım kaşıkları yuvarlak. Geçen hafta eşim sigarayi bırakcam dedi az icmeye basladi sevindim falan. Dün kayinvalidemle sohbet ederken dediki kaynimda sigarayı bırakmıyormuş. Yani böyle hep bi özenti hali. Sanki eşim bizim onlar gibi olmamizi istiyo acaba kardesiyle yengesini kıskaniyo mu. Ben bu durumdan rahatsiz oluyorum biraz. Böyle olan var mı ne yapmalıyım sizce
O kadar kolay degil maalesef. Ailem evlenmemi istememisti biz severek evlendik. Babamin evine nasil donuyum kabul etmezler ki eski kafali babamKocam bana eltin gibi ol derse eski kocam olur
Dedim zaten çok sinirlendi yakıştırma yapma dediBen olsam yengen gibi birini alsaydın derdim kıyaslanmak hiç kimsenin hoşuna gitmez
Yakıştırmanın yolunu o açıyor amaDedim zaten çok sinirlendi yakıştırma yapma dedi
HaklisinizBence örnek olarak görüyor. Çünkü dediğiniz gibi onlar daha önce evlenmiş ve evliliğin nasıl bir şey olduğunu aslında eşiniz onlardan görmüş. Şöyle yani benim eşim mesela ilk evlendiğimiz zamanlarda sallama örnek veriyorum dolap montajı yapacağız böyle yapalım ablamlar böyle yapmıştı, bir şey alacağız eve buraya gidelim bunu yapalım ablamlar böyle yapmıştı diyip duruyordu. Çünkü ailede evli bir tek onları görmüş , neyi nasıl yaptılar demekki böyle yapılıyormuş diye kafasına onları kazımış. Neyse sonra bir gün onlar öyle yaptı diye biz de her şeyde onları örnek almak zorunda değiliz bir şeyleri bizim yapmamız yanlış yapa yapa keşfetmemiz lazım dedim de bıraktı o huyunu.
O kadar kolay degil maalesef. Ailem evlenmemi istememisti biz severek evlendik. Babamin evine nasil donuyum kabul etmezler ki eski kafali babam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?