Eşim kıskaniyo mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim eski kocamda böyleydi ama eltim yoktu kendi kız kardeşi ve eniştesi gibi olmayı isterdi. onlar ne yapsa bizi de dahil ederdi kıskançlık gibi değilde onlar her şeyin en doğrusunu bilir yapar tecrübeliler vardır bir bildikleri minvalinde düşündüğünü biliyordum. belki eşinizde böyle olabilir mi? kıskançlık değil de sağlam basmak için tecrübeli birini örnek almaya çalışırken abartmıştır belki.

Korka korka soruyorum ama eltinize bir ilgisini hissediyor musunuz?
Valla ilk aylarimizda büyük kavgalar ediyoduk sırf bu yüzden. Ve ben.yuzune söyledim eşimin açıkca sen yengeni cok mu seviyosun keske sen alsaydın diye sinirle. Sonra esimde sinirlendi yakıştırma yapma diye. ama bence cok begeniyo benim de öyle olmami istediğine göre

Katılıyorum olabilir. Ama ben çok rahatsızım bu durumdan kendi.kendime sinirleniyorum. Siz rahatsız olmuyo muydunuz

Aaa olmadi bu... gorusmeyin kuzum, gorusmesin diyecegim ama kabul etmez simdi

Katılıyorum olabilir. Ama ben çok rahatsızım bu durumdan kendi.kendime sinirleniyorum. Siz rahatsız olmuyo muydunuz
hem de nasıl rahatsız oluyordum. ben bir süre sonra takmadım zaten kendisini aynen onlar süper ben böyleyim n'apcan şansına bu denk geldi deyip geçiyordum. Çünkü bu tip insanlara anlatamazsınız her ilişkinin kendine özgü dinamiğinin olduğunu her bireyin kendine has özellik ve zevklerinin bulunduğunu..... Allah kolaylık versin valla konusulabilecek biriyse ılımlı bir şekilde konusun bence.

Esiniz eltinizde annesi icin ideal gelini görüyor onun icin sizi ona benzetmeye calisiyor. Bu esinizin terbiyesizligi cünkü annesinin begenmesi sizin siz olmanizdan daha önemli. Eltiye asik degil belki, ama keske esim de onun gibi olsa diye icinden gwciriyor

Eltin kaç yasinda
Sen kaç yaşındasın
Bi hayranlık bi beğeni var ona bence
Niye sen beceriksizmisin yada zevksizmisin
Fiziksel olarak alımlı birimi eltin ne bilim işte giyim tercihi vs
Ben 24 esim 34 yasinda eltim 30 kaynim 32 yasinda. Fiziksel olarak beni daha cok begenirler kayinvalidem akrabalari olsun dile getirirler. Beceri olarak da evlendikten sonra alistim yemek yapmaya cogu şeyi ogrenmeye falan. Eltim daha becerikli her şeyi hakkıyla yapar. Ben de esimin beğendiğini dusunuyorum eltimi ama bana.yazik yanio zaman onun gibi biriyle evlenseydin.

Kesinlikle buna tamamen katılıyorum. Esim tam bi kalın kafalı o kadar konuşuyorum her şeyi anlamıyo.

Bence örnek olarak görüyor. Çünkü dediğiniz gibi onlar daha önce evlenmiş ve evliliğin nasıl bir şey olduğunu aslında eşiniz onlardan görmüş. Şöyle yani benim eşim mesela ilk evlendiğimiz zamanlarda sallama örnek veriyorum dolap montajı yapacağız böyle yapalım ablamlar böyle yapmıştı, bir şey alacağız eve buraya gidelim bunu yapalım ablamlar böyle yapmıştı diyip duruyordu. Çünkü ailede evli bir tek onları görmüş , neyi nasıl yaptılar demekki böyle yapılıyormuş diye kafasına onları kazımış. Neyse sonra bir gün onlar öyle yaptı diye biz de her şeyde onları örnek almak zorunda değiliz bir şeyleri bizim yapmamız yanlış yapa yapa keşfetmemiz lazım dedim de bıraktı o huyunu.

Ben olsam yengen gibi birini alsaydın derdim kıyaslanmak hiç kimsenin hoşuna gitmez

Haklisiniz

Herkes bir insanın hayatında en sevdiği en beğendiği kişi olmayı hakeder. Siz haketmiyor musunuz? Neden sizinle evlenmiş o zaman, sevgililik dönemi yaşamadınız mı?
Eşim bana söyle bir şey dese anında kapı önüne koyar bütün ailesine de rezil ederdim. Sapık mıdır nedir ya bu nasıl bir tavır? Kesinlikle normal değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…