Esim kiymet bilmiyor

Ya hep aile konulari. Mesala bugun oglen geldi. Eltimin kizi ameliyat oldu. Bende aksam ora gideriz Yemekten sonra dedim. Oda once git yemegini yap dedi. bende eltimin bise demedigini soyledim kiyamet koptu. Ama ben eltimi aradim gelip yemegini yapayim dedim beni dinlemedi bile sen teklif etmiyorsun oda oyle davraniyo dedi bagirdi gitti salak. Haksizlik degil mi bu simdi. Herzaman boyle yapiyor

Korkutmus seni onu deli gibi sevdigini biliyor simarmis senin ki niye alttan aliyorsun biraz uzak dur anlasin sogudunu hatta olmadi sessiz sedasiz yaz dilekceyi formaliteden koy onune hadi imzala bitsin yeter bee bosanalim bosanalim ben senin yerine yazdim dilekceyi de sok gozune beynine kan gitsin biraz bu ne yahuuu bosanalim bu evlilik yurukez vs vs her yer adliye bir kagit bir kalemlik is ama maalesef bu kadar basit oblar icin biraz korkut goze alabilecegini anlasin aaaaaa

devam etmek istiyorsanız her yolu deneyin. evlilik terapisini deneyin mesela..
ama olmayacak duaya da amin demeyin
hakkınızda hayırlısı olsun

Evlilikte boşanma kelimesini kullanmak huzuru bereketi alır. O evliliğin sıkıntıları çoğalır.

Özellikle erkekler " git bu evden , bitti, seni istemiyorum , boşanalım , boşanmak / ayrılmak istiyorum" v.s kelimelerini asla ağızlarına almamalılar.

( Dini nikah kıyanlar için söylüyorum); her söylediğinde bir talak hakkı düşer.. Madem kıyıyorsun nikahı bilinçli ol azıcık be adam (lar) !

Aynen bende sizler gibi dsunuyorum. Ama olmuyor iste. Bende cevremdeki insanlara soyle yap boyle yap diyen kisilerdenim. Ama ne yazikki ewde olmuyo. İyi degilim psikologa gideyim diyorum kendi psikologun kendin ol diyor. Baska sehire gidelim diyorum olene kadar burdayiz diyor. Canim cicim diyim birsey demiyor. Surat asayim kuseyim iki katini yapiyor ve nedenini de sormuyor. Bekarlik sultanlik pismanim pisman hem de cok

canım de ki :) Ya Allah Ya Vedud ( eşinin adı ) dilini tut :)
atıyorum Ya Allah Ya Vedud Ali dilini tut :)
artık ben inandığım için mi ne bilmiyorum kuzu gibi oluyo :)

Tahmin etmiştim bunu ama benim bildiğim şöyle:
Allahümme Ya Vedud ağzını bağla dilini tut :D

Benim o an sinirden aklıma gelmiyor böyle şeyler maalesef o ayrı :D

bir gun sert bir sekilde bu evlilik bitsin de git ailenin yanina aylarca gelme nasil skli basina geliyor resmen deni hizmetci gibi goruyo

bir gun sert bir sekilde bu evlilik bitsin de git ailenin yanina aylarca gelme nasil skli basina geliyor resmen deni hizmetci gibi goruyo
Ailem uzulmese yaparim onu ama onlar basliyor ayrilsan iyi mi olacak bu senin kaderin artik etrafimizdaki insanlar bize sizde bir iyi olmadiniz diyorlar onun icin kimseye birsey anlatmiyorum icime ata ata bir oluyorum

Totosu kalkmış indir hiç yüz verme biraz sende tersle bak ne oluyor

Esimle severek evlendik. Evlendikten sonra hersey degisti. Cok hayallerimiz vardi olmuyo ne yazik ki ustelik inkar ediyo herseyi konuyu acinca kiziyo. Her kavgada bosanmak istedigini soyluyor. En son tamam dedik ewlilik zor bunu asmaliyiz dedik. Kendine oyle iyi davraniyorum ki. Askim bitanem canim. Ailesine karsi da oyle. Ama gel gor ki en kucuk birseyde hemen tersliyor beni. Hemen kiziyor ne yapayim kizlar simdi icim sisti artik bunun bana bagirip terslemesinden kusmesinden. Bir kizimiz var 3 yil oldu evleneli. Ne yapmam gerektigini inanin bilmiyorum
Canım çocuk gibi düşün mesela eşini..Ödül/ceza sistemini kullandığını düşün.Adam bir oyuncak gibi kırıyor seni ona yenisini,kırılmamışını sunuyorsun.Sonra adam tekrar kırıyor.Sence ne zaman bu döngüden kurtulursunuz?Her birey için farklı bir yol vardır ama mantık tektir.Hakettiği tarzda yaklaşmalısın.Eşine uygun gidiş yolunu sen bulmalısın.Ama hiçbirşey yok gibi davranma ve alttan alma lütfen...

Evliliği zorla yürütmeyi marifet sanmasak keşke susarak, alttan alarak ,her eziyeti cekerek herkes evlilik yurutur adınada fedakarlik der gecer zaten ama herkes okadar ezik olamayabiliyor
Adam seni eltinin şeyi yüzünden bile tersleyip fırca atıyor
Bence sevilmiyorsun sen bir erkek sevdiği bir kadına bu kadar tahammülsüz o la maz.
Ama ailenden dolayıda boşanabilecek birisi değilmişsin madem fazla şey bekleme bu adamdan kafi..

Beklentilerim coktu ama sifirladim. Surekli bagiriyo kalp kiriyor iste. Dun kizdi sesimi cikarmadim. Sonra kalbim skisti gece de burnum kanadi. Ben hep boyleyim. Bana sus cevap verme diyor vermeyince de boyle skintilar oluuor. Karsilik verirsem bagirip cagirirsam boyle bir sorun olmuyo. Bu seferde hakliyken haksiz duruma dusuyorum.

Sende çok pışpışlama
Hak edene canım gülüm balım de
Harbiden bunun formülü bu galiba. Adamin üstüne duserdim askim canim vs. 3 gündür sinir küpü gibi davraniyorum hic yüz vermedim adindan başka şeyle hitap etmedim .. 10 ayda aldiramadigim bulasik makinesini almis gelmiş bugün. Ama yine yüz vermiyorum. Çok degistin diyor bide :KK70::KK70:

Ya hep aile konulari. Mesala bugun oglen geldi. Eltimin kizi ameliyat oldu. Bende aksam ora gideriz Yemekten sonra dedim. Oda once git yemegini yap dedi. bende eltimin bise demedigini soyledim kiyamet koptu. Ama ben eltimi aradim gelip yemegini yapayim dedim beni dinlemedi bile sen teklif etmiyorsun oda oyle davraniyo dedi bagirdi gitti salak. Haksizlik degil mi bu simdi. Herzaman boyle yapiyor

Daha neler. Eşinizi ne ilgilendirir yardım etmek isteyip istememeniz...

Ailesine asiri duskun cunku bu yengesi olsa bile. Ben ikinci plandayim. Onlarin dedigi olur herzaman benim degil.

Mesala kizim oldugunda bir isim belirledik. Onun ailesi onaylamadi diye ismi koymadilar. Bir hafta isimsiz kaldi ben aglayip durdum.neymis de ya kaynanamin ya gorumcelerimin ismini koymaliymisim. Benim ailem de sasirdi bu hareketlere. İsmi efsa olsun diyorum yok diyorlar. Sonra sude koydular. Kimlik cikartmaya giderken esim ablasi annesi aramis yagmur efsa olsun demisler. O da gitmis onlarin dedigini yapmis.kimligi gordugumde sasirip kaldim

Otur karşına al ve konuş. Sen onun kölesi değilsin. Burnundan kan gelecek kadar sıkıntıya sokamaz seni eşin dahi olsa! Öncelikle sen eşten,anneden ziyade bir insansın. Ve bu eziyeti çekmek zorunda değilsin. Konuş, hala aynıysa sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran. Ve lütfen şu erkeklere gereksiz ilgi gösterip totosunu kaldırmayın :KK20:

Back
X