Esim kiymet bilmiyor

Harbiden bunun formülü bu galiba. Adamin üstüne duserdim askim canim vs. 3 gündür sinir küpü gibi davraniyorum hic yüz vermedim adindan başka şeyle hitap etmedim .. 10 ayda aldiramadigim bulasik makinesini almis gelmiş bugün. Ama yine yüz vermiyorum. Çok degistin diyor bide :KK70::KK70:
Dedim ya ben oyle davrandigimda kendi bise sormuyor küsüyor.ne yazik ki küsme huyu var. Ben bunu bõyle cekecem iste ama degismesini cok istiyorum

Mesala kizim oldugunda bir isim belirledik. Onun ailesi onaylamadi diye ismi koymadilar. Bir hafta isimsiz kaldi ben aglayip durdum.neymis de ya kaynanamin ya gorumcelerimin ismini koymaliymisim. Benim ailem de sasirdi bu hareketlere. İsmi efsa olsun diyorum yok diyorlar. Sonra sude koydular. Kimlik cikartmaya giderken esim ablasi annesi aramis yagmur efsa olsun demisler. O da gitmis onlarin dedigini yapmis.kimligi gordugumde sasirip kaldim
Kusura bakma ama esin baya bi ana kuzusu ve milliyetçi. Varsa yoksa benim ailem diye düşünüyor daha seni ve evladını benimseyememiş bile. Gerçekten bana böyle erkekler tuhaf geliyor. Aile kurup benimsemeyeceksen niye evlendin yani. Şaşırıyorum..

Otur karşına al ve konuş. Sen onun kölesi değilsin. Burnundan kan gelecek kadar sıkıntıya sokamaz seni eşin dahi olsa! Öncelikle sen eşten,anneden ziyade bir insansın. Ve bu eziyeti çekmek zorunda değilsin. Konuş, hala aynıysa sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran. Ve lütfen şu erkeklere gereksiz ilgi gösterip totosunu kaldırmayın :KK20:
Ya inan ki onu da cok yapiyorum. Bir sorunumuz mu var kibar dille oturup konusuyorum . kendi bagirirsa kulaklarim duyuyor niye bagiriyorsun ben bagiriyor muyum diyorum. Ama agir konusuyor iste sonra dayanamayip agliyorum baska odaya gidiyorum

Ya inan ki onu da cok yapiyorum. Bir sorunumuz mu var kibar dille oturup konusuyorum . kendi bagirirsa kulaklarim duyuyor niye bagiriyorsun ben bagiriyor muyum diyorum. Ama agir konusuyor iste sonra dayanamayip agliyorum baska odaya gidiyorum
Ağır mı? Ne diyor mesela?

Kusura bakma ama esin baya bi ana kuzusu ve milliyetçi. Varsa yoksa benim ailem diye düşünüyor daha seni ve evladını benimseyememiş bile. Gerçekten bana böyle erkekler tuhaf geliyor. Aile kurup benimsemeyeceksen niye evlendin yani. Şaşırıyorum..
İnan bende anlamiyorum sonucta bende ailesiyim artik. Bir cok kisi ileride degisir diyor ama ben de biz severek evlendik ilk yillarimiz cok guzel gecmeli diye dusunuyorum. Birbirimize olan sevgi bitiyor zaman gectikce

Ağır mı? Ne diyor mesela?
Geri zekali Allah belani versin hayatimi zehir ettin keske evlenmeseydim bitsin artik. Dunyanin sonu degil bunlari her kavgada diyor . En son da seni sevmiyorum senden nefret ediyorum skildim falan dedi. Essek gibi pisman oldu sonra ama. Kalp kiriliyor iste

Esimle severek evlendik. Evlendikten sonra hersey degisti. Cok hayallerimiz vardi olmuyo ne yazik ki ustelik inkar ediyo herseyi konuyu acinca kiziyo. Her kavgada bosanmak istedigini soyluyor. En son tamam dedik ewlilik zor bunu asmaliyiz dedik. Kendine oyle iyi davraniyorum ki. Askim bitanem canim. Ailesine karsi da oyle. Ama gel gor ki en kucuk birseyde hemen tersliyor beni. Hemen kiziyor ne yapayim kizlar simdi icim sisti artik bunun bana bagirip terslemesinden kusmesinden. Bir kizimiz var 3 yil oldu evleneli. Ne yapmam gerektigini inanin bilmiyorum

aynı seylerı yasadım 7 yıllık evlıyız ama son 3 yıldır bana sormadan benım fıkrımı almadan bıseye karar vermez bır yere gıtmek ıstemıyosam ısrar etmez aynı seyı bende yapmam bıraz sancılı bı donem ama ben esımden vazgecmedım mucadele ettım ve suan hersey cok guzel sadece net olmak onemlı

aynı seylerı yasadım 7 yıllık evlıyız ama son 3 yıldır bana sormadan benım fıkrımı almadan bıseye karar vermez bır yere gıtmek ıstemıyosam ısrar etmez aynı seyı bende yapmam bıraz sancılı bı donem ama ben esımden vazgecmedım mucadele ettım ve suan hersey cok guzel sadece net olmak onemlı
Ben asla yalan soylemem. Bir olay varsa ben hatali bile olsam oldugu gibi anlatirim esim oyle degil. Ve zaten asla kendi hatasini kabul etmez. Her zaman istedigim ayni. Anlayisli sakin hosgorulu olmasini istiyorum. Bana diyor senin kurallarin var birak bunlari surwkli ayni seyi istiyorsun diyor. Benim istedigim normal ve olmasi gereken seyler.

Ben bekarken acik biriydim. Evlendikten sonra kapandim. Uzun boylu beyaz tenli zayif biriyim. Genelde guzel oldugum soylenir. Guzel yemek yaparim asiri titiz ve duzenliyim. Tatli dilli guler yuzluyum. Ama biri damarima bastiginda sinirlenirim alinirim cok cabuk uzulurum kirilirim. Esim cok bagirdigi icin ben hemen uzuluyorum yada karsilik veriyorum. Bunlari anlatiyorum cunku. Bu durumda ne yapmaliyim fikirlerinize ihtiyacim var

senı cok ıyı anlıyorum ınan bende cok zor anlar yasadım ama hersey yıne senın elınde

Dedim ya ben oyle davrandigimda kendi bise sormuyor küsüyor.ne yazik ki küsme huyu var. Ben bunu bõyle cekecem iste ama degismesini cok istiyorum
Değişmez bunlar değişmez. Biz 11 aylik evliyiz hic sorunumuz olmazdi kiskanclik haricinde cçok mutluyduk huzurluyduk. Bebeğimiz oldu her şey değişti. Gecen ağlama krizine girdi yavrum geceleyin. O zaman bana bir kizmalar sinirlenmeler. Şimdide ben ona oyleyim. Umrumdada değil zaten bebeğim iyi olsun da . Babası bir gecede kendinden soğuttu çünkü. Ona eskisi gibi sevgi dolu sozler söylemek bile gelmiyor icimdeb

Ben bekarken acik biriydim. Evlendikten sonra kapandim. Uzun boylu beyaz tenli zayif biriyim. Genelde guzel oldugum soylenir. Guzel yemek yaparim asiri titiz ve duzenliyim. Tatli dilli guler yuzluyum. Ama biri damarima bastiginda sinirlenirim alinirim cok cabuk uzulurum kirilirim. Esim cok bagirdigi icin ben hemen uzuluyorum yada karsilik veriyorum. Bunlari anlatiyorum cunku. Bu durumda ne yapmaliyim fikirlerinize ihtiyacim var

ben tum yasadıklarımı anlatcam neler yaptıklarımı falan ıyıce oku sonra karsılastırma yap ıstersen

7 yıl once severek evlendık ve evlılıgımızın ılk 1 ayı guzeldı ufak tefek tartısmalar ıllakı oluyodu ama sonra bısey oldu anlamadıgım herseyım hata kusur oldu oturmam kalkmam yemek yemem sacım makyajım uyumam hatta dınledıgım muzıkler fılımler ınanın bana hersey ıcın kavga cıkıyodu
neden oyle yıyosun cayı nıye o kadar demlı ıcıyon su sıgarayı duzgun ıc vb.
toplum ıcınde rencıdeler hakaretler laf vurmalar falan ama ben ılk baslarda alttan alıyodum ona genellıkle yanlızken uyarıyodum deme soyleme falan
3 yıllık evlılıgımız doldu bundakı ustunluk savası bı baska hal aldı ben artık kımseye gıtmıyodum konusmuyordum hatta onunla bıle o pc de ben mutfakta yatma saatıne kadar ayrıydık

sonra bana bırgun bu ısın olmadıgını bosanmak ıstedıgını soyledı olur dedım sasırdı kendını vazgecılmez sanıyodu cunku ben onu 3 yıl el ustunde tuttum 1 lafını ıkılemedım kıskanclıkları bagırmaları hatta bazen sozlu sıddetıne bıle maruz kalmısken

bosanmak ıstedıgını soyledı ve benımde cvp olumlu olunca sasırdı konusalım falan dedı anlattı anlattı sen soylesın sen boylesın falan fılan efendı ol dıyo bana sonra ben ona bıttımı dedım ve sadece sunu soyledım benım adım nerıman ve ben buyum sen olamam senın gıbı olursam farkımız ne olcak sen beyazsan ben sıyahım ve ben boyleyım ya bunu artık kabul edersın yada dedıgın gıbı olur dedım

sonra ozur dıledı hatasını anlaması 1 ay aldı ama olsun :) sonra 1 yıl sonra baska bı sorun bana sen aldatılmayı haedıyosun dedı ve eyılımlerını buldum evden cıkmadım hıc ama onu gonderdım 2 gun sonra kapıda aılesıne anlattım hıc saklamadan kı genellıkle bızım bayanlar erkek aılesıne anlatmaz bence yanlıs

affettım ama 1 ay surundu avukata dılekce bıle verdım ve anladı vazgecılmez degıldı cunku

unutma cnm once sensın sen mutlu huzurlu olcaksın kı cevren huzurlu olsun suan 7 yıl 1 aylık evlıyız hıc sorunumuz yok ve ınan cok mutluyum cunku artık anlayıs var sorgulama degıl sorma var fıkır alma var

Sen de cok cekmissin ewet. Ben kaynanam gile anlatiyorum ee ee erkeklerin hepsi boyle bosver alttan al diyorlar.bir kere kavga ettik ailesini cagirdi dunyanin sonu degil ilk bosanan biz olmayacagiz ben simdiye gorucu usulu olsaydi coktan bosanmistim bunu ailesine birakin dedi saat 23. Onlar da tamam dedi. Ben de demek ki memnun degilsuniz ki onayladiniz dedim. Onlar yok ama bu ne surekli kavga ediyorsunuz severek evlendiniz bide birbirinize hayati zindan etmeyin bosanin dediler. Bende ona inanmayin o hep boyle dedim. Onlar gitti ben de dedim ki bosanmak istiyorsan yarin gidiyorum diye yok YOK dedi. O an to No n agladim e niye aileni cagiriyorsun o kadar laf soyluyorsun dedim bir gun sonra birsey olmamis gibi kaynanam gile gittik

Değişmez bunlar değişmez. Biz 11 aylik evliyiz hic sorunumuz olmazdi kiskanclik haricinde cçok mutluyduk huzurluyduk. Bebeğimiz oldu her şey değişti. Gecen ağlama krizine girdi yavrum geceleyin. O zaman bana bir kizmalar sinirlenmeler. Şimdide ben ona oyleyim. Umrumdada değil zaten bebeğim iyi olsun da . Babası bir gecede kendinden soğuttu çünkü. Ona eskisi gibi sevgi dolu sozler söylemek bile gelmiyor icimdeb
Canim siz once iyiyseniz iyi olursunuz. Cocuk icin kavga etmeyin erkeklerin bir cogu aglayan bebegin sesine dayanamzlar. Biz de kizim ilk dogdugu siralar cok kavga ediyorduk. Simdi babaaa diye bagiriyo babam diyor seviyor. Ama bana oldugu gibi kizim yaramazlik yaptiginda yada agladiginda bagiriyor. Onun icin kizim babasindan korkuyor. Ve duskun degil bana daha duskun

Harbiden bunun formülü bu galiba. Adamin üstüne duserdim askim canim vs. 3 gündür sinir küpü gibi davraniyorum hic yüz vermedim adindan başka şeyle hitap etmedim .. 10 ayda aldiramadigim bulasik makinesini almis gelmiş bugün. Ama yine yüz vermiyorum. Çok degistin diyor bide :KK70::KK70:
Az daha dayan buzdolabı kapıda muahha :KK53:
Şaka bi yana dozunu ayarlamak lazım her zaman canım gülüm balım da denmez, hak ettiği kadar

Sen de cok cekmissin ewet. Ben kaynanam gile anlatiyorum ee ee erkeklerin hepsi boyle bosver alttan al diyorlar.bir kere kavga ettik ailesini cagirdi dunyanin sonu degil ilk bosanan biz olmayacagiz ben simdiye gorucu usulu olsaydi coktan bosanmistim bunu ailesine birakin dedi saat 23. Onlar da tamam dedi. Ben de demek ki memnun degilsuniz ki onayladiniz dedim. Onlar yok ama bu ne surekli kavga ediyorsunuz severek evlendiniz bide birbirinize hayati zindan etmeyin bosanin dediler. Bende ona inanmayin o hep boyle dedim. Onlar gitti ben de dedim ki bosanmak istiyorsan yarin gidiyorum diye yok YOK dedi. O an to No n agladim e niye aileni cagiriyorsun o kadar laf soyluyorsun dedim bir gun sonra birsey olmamis gibi kaynanam gile gittik

cektım ama vazgecmedım ve ınan suan cok mutluyum ama onun aılesı hep benden yana oldu hep korudular kolladılar

Siz eşeğe altın semer vurmuşsunuz ama sonuç yine aynı, kusura bakmayın

Back
X