- 15 Ocak 2014
- 5.989
- 5.201
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Valla Almanyada bulan Türk doktorlar zengin olmuş bence olabilir
Madem beni kandırdı gebersin diyorsun anladığım kadarıyla şeyi filan kurusun dökülsün amaaannn
Gerçekten bu dediğiniz gibi biriyseniz,eşinizin yalan söylemesi şüpheli bir durum.Niye gizleme gereği duyuyor diye işkillenirdim.Gerçekten kimle oturduğu umurumda değil orada o denk gelmiştir. Kizmazdm adijlasaydi.
Bana mağarada büyümusum muamelesi yapıyor
Aynen öyle oda beni suçluyor senin yüzünden yalan söyledim yoksa tartışrdn diyor oysa alakası yok bunun için tartisamamSenin guvensiz davranmana sebep olan esin. Sana o guveni verememis. Kendisini sorgulamasi gereken o. Yalanin buyugu kucugu de olmaz. Simdi o soyledigi kucuk yalan yuzunden sen onun her soyledigini omur boyu sorgulayacaksin. Guvenini kazanmasi da zor. Cunku guven tek kullanimlik, bir kez yikildi mi bir daha olmuyor.
Adam haklı. O kadar yer varken neden oturdun demek nedir ya. Sanki dünyada tek erkek sizin kocanızTabiki kızmam.
Sadece o kadar yer varken niye oturdun derim öyle denk geldi dese susarım o kadar da değil
Geçmişte kavgamz var ama geçmiş geçmiştirGerçekten bu dediğiniz gibi biriyseniz,eşinizin yalan söylemesi şüpheli bir durum.Niye gizleme gereği duyuyor diye işkillenirdim.
Eşim öyle ciddi konuşmadan anlayan biri değildrBelli ki esiniz sizin vereceginiz tepkinin daha buyuk olacagini dusunmus. Surat asmaktansa ciddi bir konusma yapin neleri istemediginize dair hem bu konu netlesir hem de siz esinize surat asarak onu hakli cikarmamis olursunuz.
Çok iticisinizE napım kovid olduysa napabilrm ki aşıyı mı buluyum
Yoo tek erkek bu değilAdam haklı. O kadar yer varken neden oturdun demek nedir ya. Sanki dünyada tek erkek sizin kocanız
Niye illa karalar mu bağlayım olabilir hastalık bu.Çok iticisiniz
Bence kocanız kıt degil olsa olsa angutyodur. Disariya zehir gibi olduguna eminim.Eşim öyle ciddi konuşmadan anlayan biri değildr
Nasıl derler anlaması gıt dir.
Ben ev hanımıyım. Ama ben anlıyorum.Kimyacıyım yazım yanlışı imla hatası anlatım bozukluğu maalesef pek anlamıyorum.
zehir gibi tabi korona olacak kadar yakınlastigna göreBence kocanız kıt degil olsa olsa angutyodur. Disariya zehir gibi olduguna eminim.
Sevindim sizin adınızaBen ev hanımıyım. Ama ben anlıyorum.
Açıkcası ben bu durumu yaşasam, kızın yanına oturduğu için kızmayacağımı biliyordur o nedenle muhtemelen söylemek istemediği çekindiği biridir diye düşünürüm. Kızı araştırırım. Asıl oradan sonrası önemli kızı gizliyor mu yoksa tanımadığı herhangi biri mi anlatırken rahat mı gibi. Bence bunu bir kontrol edin surat asmadan normal bir sohbet havasında, kafanıza takılmamış gibi bir tavırla.Tabiki kızmam.
Sadece o kadar yer varken niye oturdun derim öyle denk geldi dese susarım o kadar da değil
E kızarmışsınız işte. Böyle bir soruyla muhattap olmak bile can sıkıcı bana göre. Adam da hiç uğraşmayayım demiş sanırım.Tabiki kızmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?