Eşim kız arkasıni bana erkek arkadaşım deyip yalan söyledi

Senin guvensiz davranmana sebep olan esin. Sana o guveni verememis. Kendisini sorgulamasi gereken o. Yalanin buyugu kucugu de olmaz. Simdi o soyledigi kucuk yalan yuzunden sen onun her soyledigini omur boyu sorgulayacaksin. Guvenini kazanmasi da zor. Cunku guven tek kullanimlik, bir kez yikildi mi bir daha olmuyor.

Gerçekten kimle oturduğu umurumda değil orada o denk gelmiştir. Kizmazdm adijlasaydi.
Bana mağarada büyümusum muamelesi yapıyor
Gerçekten bu dediğiniz gibi biriyseniz,eşinizin yalan söylemesi şüpheli bir durum.Niye gizleme gereği duyuyor diye işkillenirdim.

Aynen öyle oda beni suçluyor senin yüzünden yalan söyledim yoksa tartışrdn diyor oysa alakası yok bunun için tartisamam

Belli ki esiniz sizin vereceginiz tepkinin daha buyuk olacagini dusunmus. Surat asmaktansa ciddi bir konusma yapin neleri istemediginize dair hem bu konu netlesir hem de siz esinize surat asarak onu hakli cikarmamis olursunuz.

Belli ki esiniz sizin vereceginiz tepkinin daha buyuk olacagini dusunmus. Surat asmaktansa ciddi bir konusma yapin neleri istemediginize dair hem bu konu netlesir hem de siz esinize surat asarak onu hakli cikarmamis olursunuz.
Eşim öyle ciddi konuşmadan anlayan biri değildr
Nasıl derler anlaması gıt dir.

Normalde eşinizin kadın iş arkadaşları ile görüşmesine vs tepki verdiyseniz yada daha önce bir halt etmiş siz de bununla ilgili bir daha olsa affetmem dediysenşz saklamış olabilir. Tıpkı vazoyu kıran çocuk gibi.

Çok kıskançsanız eşinizi yalan söylemeye itmiş olabilirsiniz. Aralarında bir şey olduğunu hiç zannetmiyorum

Tabiki kızmam.
Sadece o kadar yer varken niye oturdun derim öyle denk geldi dese susarım o kadar da değil
Açıkcası ben bu durumu yaşasam, kızın yanına oturduğu için kızmayacağımı biliyordur o nedenle muhtemelen söylemek istemediği çekindiği biridir diye düşünürüm. Kızı araştırırım. Asıl oradan sonrası önemli kızı gizliyor mu yoksa tanımadığı herhangi biri mi anlatırken rahat mı gibi. Bence bunu bir kontrol edin surat asmadan normal bir sohbet havasında, kafanıza takılmamış gibi bir tavırla.

Tabiki kızmam.
Sadece o kadar yer varken niye oturdun derim öyle denk geldi dese susarım o kadar da değil
E kızarmışsınız işte. Böyle bir soruyla muhattap olmak bile can sıkıcı bana göre. Adam da hiç uğraşmayayım demiş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…