eşim kk ya girmemi yasakladı:)))

mavera04

Güneşin doğduğu yerdeyim:)
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
3.788
344
163
herkese merhaba arkadaşlar dün akşam eşimle tartıştık biraz ama itiraf ediyim suçlu benim galiba biraz pinpirikli oldum(biraz dediysem birazdan acık daha fazla kaydirigubbakcemile3) buradaki aldatma hikayelerini duyunca kalbime ister istemez kötü şeyler geliyor bende bunu eşime yansıtıyorum kaydirigubbakcemile3 adamcağız hep alttan ala ala sonunda patladı ben seni değil aldatmak kafamı çevirip başkasına bakmam yeter artık bidaha o siteye giripde psikolojini alt üst etme görmicem bidaha girdiğini dedi :roflol::roflol: ve bilgisayarımı elimden aldı ama takan kim:roflol::roflol:

canım bari o hikayelerden; şüphe duyduğunda gizliden takip etme gerektiğini ve emin olmadan karşı tarafı suçlamamak gerektiği gerçeğini de dikkate alsaydın :)

kaydirigubbakcemile3
NıE SÖLEDıN Kı CANIM YAA
benim eşimin haberi bile yok bu siteden
o da algılayamıo bendeki değişiklikleri bu yüzden garibim
kaydirigubbakcemile3

buradan faydalanıcak öyle cok sey varki harika bir site :asigim: bazı konuları okuyarak temkinli olmakta fayda var ama durum paranoyaklıga kadar ilerlememeli :1hug:

valla canim benim esim bilmiyo bile bu siteye girdigimi
su an herlade esin evde deil girdigine gorekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
NİE SÖLEDİN Kİ CANIM YAA
benim eşimin haberi bile yok bu siteden
o da algılayamıo bendeki değişiklikleri bu yüzden garibim
kaydirigubbakcemile3

girdiğim zaman görüyodu napim sölemiş bulundum artık :roflol:

valla canim benim esim bilmiyo bile bu siteye girdigimi
su an herlade esin evde deil girdigine gorekaydirigubbakcemile3

evet işte şu anda 1 saat sonra gelecek siteye girmedin dimi aşkım dicek bende hayır aşkım girermiyim hiç ayıp ediyosun ama dicem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

evet işte şu anda 1 saat sonra gelecek siteye girmedin dimi aşkım dicek bende hayır aşkım girermiyim hiç ayıp ediyosun ama dicem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

ay valla sen delisin kiz bari girdigin siteleri sil hafizadan gormesin yerimseniben ay biz kadinlar varya cok fenayiz bazen :roflol::sm_cool:

Burada her okuduğumuzu hayatımıza yanısıtırsak bittik vallakaydirigubbakcemile3 ıster istemez etkileniyor insan ama durup dururkende eşinize yansıtmayın yani. Adam haklı ne yapsın.

bnm eşim de dalhga gecer bana misafirler falan varken de pasta kek börek filan yaptıgımda kadınlar kulübünden mi öğrendim yoksa
veyahut internetten bişi araştırayım dediğimde kadınlar kulübüne mi gireceksin diye:)
ben de artık dalga geciyorum dur bakayım bnm kadınlar ne yapıyor diye
ailede üye oldugumu ve bağımlı oldugumu duymayan kalmadı çok şükür eşim kızmıyor:)

ay valla sen delisin kiz bari girdigin siteleri sil hafizadan gormesin yerimseniben ay biz kadinlar varya cok fenayiz bazen :roflol::sm_cool:

eşim zaten gelmeden 15 dk önce arar her zaman bişey lazımmı diye o arada silerim 2 dk ...aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 valla çok fenayız haaaa:roflol::roflol::sm_cool:

benimkide kızmazdı hiç olmazsa senin için bi değişiklik olur farklı insanlar tanırsın derdi taaaa ki dün akşama kadar:roflol: adamın canına tak dedi artık git kendine sorunsuz arkadaşlar bul dedikaydirigubbakcemile3 benim başıma ekşime diyokaydirigubbakcemile3:icecream:

eşim zaten gelmeden 15 dk önce arar her zaman bişey lazımmı diye o arada silerim 2 dk ...aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 valla çok fenayız haaaa:roflol::roflol::sm_cool:

allah iyligini versin kiz seninkaydirigubbakcemile5:teytey:

kaydirigubbakcemile3

Bende aldatma hikayelerini okuya okuya paronayaklaşmıştım bir ara, sevgilim kızdı .Hep

o site senin kafanı karıştıyor dedi. Sanırım fazla kapılmamak lazım,her erkek aynı olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…