canım bari o hikayelerden; şüphe duyduğunda gizliden takip etme gerektiğini ve emin olmadan karşı tarafı suçlamamak gerektiği gerçeğini de dikkate alsaydın :)
kaydirigubbakcemile3
NİE SÖLEDİN Kİ CANIM YAA
benim eşimin haberi bile yok bu siteden
o da algılayamıo bendeki değişiklikleri bu yüzden garibim
kaydirigubbakcemile3
girdiğim zaman görüyodu napim sölemiş bulundum artık :roflol:
valla canim benim esim bilmiyo bile bu siteye girdigimi
su an herlade esin evde deil girdigine gorekaydirigubbakcemile3
tüh...
:)
nolcak şimdi
:hulya:
evet işte şu anda 1 saat sonra gelecek siteye girmedin dimi aşkım dicek bende hayır aşkım girermiyim hiç ayıp ediyosun ama dicem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
ay valla sen delisin kiz bari girdigin siteleri sil hafizadan gormesin yerimseniben ay biz kadinlar varya cok fenayiz bazen :roflol::sm_cool:
bnm eşim de dalhga gecer bana misafirler falan varken de pasta kek börek filan yaptıgımda kadınlar kulübünden mi öğrendim yoksa
veyahut internetten bişi araştırayım dediğimde kadınlar kulübüne mi gireceksin diye:)
ben de artık dalga geciyorum dur bakayım bnm kadınlar ne yapıyor diye
ailede üye oldugumu ve bağımlı oldugumu duymayan kalmadı çok şükür eşim kızmıyor:)
eşim zaten gelmeden 15 dk önce arar her zaman bişey lazımmı diye o arada silerim 2 dk ...aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 valla çok fenayız haaaa:roflol::roflol::sm_cool:
Wallaha yakında tüm kk kadınları psikopat katil olup çıkacaz buradan sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?