eşim kk ya girmemi yasakladı:)))

ohaoldumsmile:roflol:

sorma yaa bende huy edindim onu telini kurcalıyorum dahaa neler neler beni gören kocam beni 7/24 aldatıyo sanır halbuki melek gibi bi kocam olduğunu biliyorum:asigim:

evet ya aslinda söyle mantikli düsününce
adam zaten sabah 7 de gidip aksam 7 de eve geliyor yemegini yiyip deviriyor totosunu yatiyor
kirk yilda bir arkadaslariyla bulusur oda tanidik yani
yahu bu adam beni aldatsa aldatsa gece ruyasinda hurilerle aldatir o kadar da olur herhaldebilmiyorumkismile

ayol yeminle sen tam benim gibisin
bende ruyamda beni aldattigini görmüstüm öyle icim yanmiski aglayarak yataktan fitrladim esimi tokatliyorum adam sok oldu neye ugradigini sasirdi tabi hemen kendime geldim ama firsattan istifade caktim 3 -4 tane osmanli tokadi
anlasin eger yaparsa basina gelecekleriklava:

valla canım aynı durumdayı benimkide sabah 8 de gider akşam 7 de gelir ve en önemliside içinde allah korkusu vardır öyle bişeye niyet bile etmez...
ama benim içime şeytan girdi bikere çıkış yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla aynı kafadanız kulbunu sıkı ntutmak lazım dimi ama sokaktan bulmadık yaa:roflol:alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

hadi kızlar ben kaçar eşim aradı 10 dk ya geliyorum dedi ...
şimdi gidip uslu çocuk olmama lazım yarın dönerim size kendinize ve psikolojinize iyi bakınzemuszemus

ayyy koptum yaaa:roflol::roflol:

başta saçma gelmişti buraya olan bağlılıkları görmek amaaa şimdi günde en az 15 dk durmazsam isterse pc de en güzel diziler olsun yetmez bnaa

ayy kızlar aynen çok etkileniyorum buradaki olaylardan..
ben de akşam kk yı rüyamda gördüm.kaydirigubbakcemile3
şimdi ben sevgilimin ilk aşkıyım rüyamda da düşünüyorum kendi kendime diyorum ki ''acaba benimki başka kızlarla heyecan yaşamayı merak eder mi, hep ben hep ben çocuk sedef'ten başkasıyla çıksaydım acaba ne hissederdim diye merak eder mi''diye düşünüyorum.Sonra bunu kk'da sizlere konu açarak soruyorum.Bi yandan da sevgilime soruyorum.O da sen gene kklaşmaya başladın diyo kaydirigubbakcemile3

ya kizlar varya saolsun MAVERA04 bizi guldurdu:roflol:. bu sayfada boyle komik bir konu okuyacagim aklima gelmezdi. ya aldatildim, ya kaynanam yuzunden su oldu, ya gorumcem sunu dedi............ cok iyi oldu varya kaydirigubbakcemile3

benim esimin haberi var ama ona bir sey yansitmiyorum altatma konularini okusamda esimeden supe duymuyorum kendime nasil guveiyorsam esimede oyle guveniyorum.

kızlar ben geldim benimki bugün işten geldi yemek yedik kk ya girmedin dimi aşkım dedi bende hayır tabi aşkım ben senin istemediğin bişeyi ne zaman yaptım(kaydirigubbakcemile3) küscem valla sorman bile hata dedim pişkin pişkin eşimde aferin aşkım bitanedir zaten dedi:roflol:

ee fazla da abartmasaydın cnm sen dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

girme o siteye aşkım psikolojin bozuluyo çok üzülüyorum valla dedi şimdide ben bi duşa girim traş olim dedi tamam dedim fırsat bu fırsat bende hemen buraya damladım tabi:roflol:

ay ay yesinler senin nazlarini. hem suclu hem guclu. yazik adama vallakaydirigubbakcemile3

ee fazla da abartmasaydın cnm sen dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

napim canım adam ciddi ciddi yasaklayınca mecbur kaldım normalde yalanı hiç sevmem ama buraya bağımlı olduğum için mecbur kaldımkaydirigubbakcemile3:icecream::teytey::dance:

cnm geçmişi siliyon dimi eşin geçmiş dosyasına bakarsa grdigini görcek aranız bozulmasında uyarıyım dedimmm

valla bu site benimde pisimi bozuyorsempatiksalakcinni bende herufu makras altina aliyorumaklinialirimsmile durduk yere kafama agrilar giriyor.aspirin bilem gecirmiyor bazen o agrilari girmeyecegim diyorum yine giriyorum yahu benim kociste kiziyor ama yasaklamiyor.:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…