oda bişeymi bundan bi hafta önce bi rüya gördüm kocam beni tam 18 kadınla birden aldatmış bende kk ya yazıyorum kocam beni 18 kadınla aldattı bana bi akıl verin öldüreyimmi süründüreyimmi diye :roflol::roflol: 2 gün adama boşuboşuna trip yaptım surat astımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
sorma yaa bende huy edindim onu telini kurcalıyorum dahaa neler neler beni gören kocam beni 7/24 aldatıyo sanır halbuki melek gibi bi kocam olduğunu biliyorum:asigim:
oda bişeymi bundan bi hafta önce bi rüya gördüm kocam beni tam 18 kadınla birden aldatmış bende kk ya yazıyorum kocam beni 18 kadınla aldattı bana bi akıl verin öldüreyimmi süründüreyimmi diye :roflol::roflol: 2 gün adama boşuboşuna trip yaptım surat astımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
evet ya aslinda söyle mantikli düsününce
adam zaten sabah 7 de gidip aksam 7 de eve geliyor yemegini yiyip deviriyor totosunu yatiyor
kirk yilda bir arkadaslariyla bulusur oda tanidik yani
yahu bu adam beni aldatsa aldatsa gece ruyasinda hurilerle aldatir o kadar da olur herhaldebilmiyorumkismile
ayol yeminle sen tam benim gibisin
bende ruyamda beni aldattigini görmüstüm öyle icim yanmiski aglayarak yataktan fitrladim esimi tokatliyorum adam sok oldu neye ugradigini sasirdi tabi hemen kendime geldim ama firsattan istifade caktim 3 -4 tane osmanli tokadi
anlasin eger yaparsa basina gelecekleriklava:
kızlar ben geldim benimki bugün işten geldi yemek yedik kk ya girmedin dimi aşkım dedi bende hayır tabi aşkım ben senin istemediğin bişeyi ne zaman yaptım(kaydirigubbakcemile3) küscem valla sorman bile hata dedim pişkin pişkin eşimde aferin aşkım bitanedir zaten dedi:roflol:
ee fazla da abartmasaydın cnm sen dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay ay yesinler senin nazlarini. hem suclu hem guclu. yazik adama vallakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?