eşim kk ya girmemi yasakladı:)))

anlıyorum seni
o yüzden ben öğrendiğim olumsuz bişeyi sölemem eminim bnmki de aynı tepkiyi verir
bu arada ekşi sözlükten dolunay ve idrar konusunu okumuş
sakın sen de orda gördüğün herşeye inanma dedikaydirigubbakcemile3
şimdi ben bir konu acsam şunu denedim diye yapacaklar heralde dedi

kaydirigubbakcemile3

Bende aldatma hikayelerini okuya okuya paronayaklaşmıştım bir ara, sevgilim kızdı .Hep

o site senin kafanı karıştıyor dedi. Sanırım fazla kapılmamak lazım,her erkek aynı olamaz.

evet canım ama insan ister istemez takıyo kafasına diğer arkadaşlarımızın derdini o kadar benimsiyor ve bi çözüm arıyoruz ki oda ister istemez psikolojimize yansıyo demekkiCADIARZU

Kabak forumun başına patladı desene naniknanik

Sende az değilmişsin valla ne diye üstüne varıyorsun adamcağızın ortada fol yok yumurta yokken.

Okuma burdaki konuları bırak,okusan da onlarla sen bir değilsin ki bunu düşün

kendim sildigim icin sanada sil dyorum:kedi: yoksa benimkide soylenir . alemsin sen varyabayanssulusmile

dün geceden beri silmeye başladım zaten :roflol: benimki diyoki elalemin kadınları 7/24 dizi izler kafayı bozar sende kk yı bulup bozuyon kafayı ,git dizi izle hiç olmazsa ordaki yaşananların sahte olduğunu biliyosun diyokaydirigubbakcemile3

bu site zaman zaman benimde psikolojimi bozmadi degil yani
bir zaman bende esimi sürekli gözlem altina almistim caktirmadan telini falan karistiriyordum
isim olmayan numaralari sorgulamaya baslamistim
en son esimin telinde bir numara buldum rehberde kayitli degil aradim karsima kardesim cikti caktirmadim tabiki naber falan konusup kapattim numarasini ynei degistitrmisti kardesim esimi aramis bende manyak gibi ay hala aklima geldikce yaptigimdan utaniyorum valla
zaten esim bidaha telimi karistirirsan fena olur dedieyvahedigeldismile

ay ben seni cok sevdim varya. ah biz kadinlar yokmuyuz:lepi:zemuszemus

sorma yaa bende huy edindim onu telini kurcalıyorum dahaa neler neler beni gören kocam beni 7/24 aldatıyo sanır halbuki melek gibi bi kocam olduğunu biliyorum:asigim:

buradaki okuduğumuz bazı şeyler ister istemez paniğe yol açabiliyor... acaba!! diyoruz ister istemez.. ancak bunu evimize yansıtmamamız lazım. sonra böyle işte eşler çıldırıyor.....

bende burda okuduklarımı rüyamda eşim bana yapmış gibi görüyorum sonra eşime kızıyorum adam delirdim sancaksempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile
eşimde dedi artık girme diye ama takan kim:kedi:

sağol canım bende öyle napim yaaa yasaklanınca daha bi cazip geldi sitekaydirigubbakcemile3

:roflol:neyse canim benim ben cikyorum benimki simdi gelir o gelmeden silyim de hafizayi sonra 2 saattir yemek yapyomusum gibi mutfaga giryim. sonra tkrar girerima.s.

:roflol:neyse canim benim ben cikyorum benimki simdi gelir o gelmeden silyim de hafizayi sonra 2 saattir yemek yapyomusum gibi mutfaga giryim. sonra tkrar girerima.s.

tamam canım sonra görüşürüz sana kolay gelsin kaydirigubbakcemile3

bende burda okuduklarımı rüyamda eşim bana yapmış gibi görüyorum sonra eşime kızıyorum adam delirdim sancaksempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile
eşimde dedi artık girme diye ama takan kim:kedi:

oda bişeymi bundan bi hafta önce bi rüya gördüm kocam beni tam 18 kadınla birden aldatmış bende kk ya yazıyorum kocam beni 18 kadınla aldattı bana bi akıl verin öldüreyimmi süründüreyimmi diye :roflol::roflol: 2 gün adama boşuboşuna trip yaptım surat astımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

valla kızlar benim kocacımda biliyo girdiğimi yinemi bakıyosun diyo bazen açtığım sayfayı inceliyo seninde psikolojin bozuldu diyo bana valla doğru herşeyden şüphelenir oldum adamın her hareketi batıyo ama bazı faydal bilgileride paylaşıyom hatta doğum yaptığım hastane hakkında bile burdan bir sürü şey öğrendim

18 kadınla mı yuh ya delikafadulden

Sen iyice sıyırmışın kafayı burdaki konuları okuya okuya allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…