allah iyligini versin kiz seninkaydirigubbakcemile5:teytey:
benimkide kızmazdı hiç olmazsa senin için bi değişiklik olur farklı insanlar tanırsın derdi taaaa ki dün akşama kadar:roflol: adamın canına tak dedi artık git kendine sorunsuz arkadaşlar bul dedikaydirigubbakcemile3 benim başıma ekşime diyokaydirigubbakcemile3:icecream:
kaydirigubbakcemile3
Bende aldatma hikayelerini okuya okuya paronayaklaşmıştım bir ara, sevgilim kızdı .Hep
o site senin kafanı karıştıyor dedi. Sanırım fazla kapılmamak lazım,her erkek aynı olamaz.
ALLAH hepimizin iyiyliğini versin canım benim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kendim sildigim icin sanada sil dyorum:kedi: yoksa benimkide soylenir . alemsin sen varyabayanssulusmile
dün geceden beri silmeye başladım zaten :roflol: benimki diyoki elalemin kadınları 7/24 dizi izler kafayı bozar sende kk yı bulup bozuyon kafayı ,git dizi izle hiç olmazsa ordaki yaşananların sahte olduğunu biliyosun diyokaydirigubbakcemile3
ay ben seni cok sevdim varya. ah biz kadinlar yokmuyuz:lepi:zemuszemus
bu site zaman zaman benimde psikolojimi bozmadi degil yani
bir zaman bende esimi sürekli gözlem altina almistim caktirmadan telini falan karistiriyordum
isim olmayan numaralari sorgulamaya baslamistim
en son esimin telinde bir numara buldum rehberde kayitli degil aradim karsima kardesim cikti caktirmadim tabiki naber falan konusup kapattim numarasini ynei degistitrmisti kardesim esimi aramis bende manyak gibi ay hala aklima geldikce yaptigimdan utaniyorum valla
zaten esim bidaha telimi karistirirsan fena olur dedieyvahedigeldismile
sırnaşık şey alemsiniz ya.
sağol canım bende öyle napim yaaa yasaklanınca daha bi cazip geldi sitekaydirigubbakcemile3
:roflol:neyse canim benim ben cikyorum benimki simdi gelir o gelmeden silyim de hafizayi sonra 2 saattir yemek yapyomusum gibi mutfaga giryim. sonra tkrar girerima.s.
bende burda okuduklarımı rüyamda eşim bana yapmış gibi görüyorum sonra eşime kızıyorum adam delirdim sancaksempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile
eşimde dedi artık girme diye ama takan kim:kedi:
oda bişeymi bundan bi hafta önce bi rüya gördüm kocam beni tam 18 kadınla birden aldatmış bende kk ya yazıyorum kocam beni 18 kadınla aldattı bana bi akıl verin öldüreyimmi süründüreyimmi diye :roflol::roflol: 2 gün adama boşuboşuna trip yaptım surat astımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?