Benim hayal ettiğim evlilik sanırım bu değil eşimse benle neden evlendi bilmiyorumBüyük bir cinnet geçirmene bakar diye düşünüyorum... Bak bakalım sonra ötüyor mu böyle.
Buradaki her bir konu erkeklerden tiksinmeye yeter.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hayal ettiğim evlilik sanırım bu değil eşimse benle neden evlendi bilmiyorumBüyük bir cinnet geçirmene bakar diye düşünüyorum... Bak bakalım sonra ötüyor mu böyle.
Buradaki her bir konu erkeklerden tiksinmeye yeter.
Kaç kere kavga ettik bu konu yüzünden susuyorum olmuyor cevap veriyorum bağırıyorum olmuyor ne yapıcamı bilemedimBüyük konuşmakla alakası yok ki bunun, adam size salak karşımdan defol bilmem ne diyor siz de iyiliğimi istiyor ama kalbim kırıldı diyip susuyorsunuz. Biz de eşimle sigara içen insanlarız arada bi yeni söndürdün hayatım az sonra iç falan der (normal biri olduğu için) ama bana salak defol falan dese (sigara yaktım diye) alnına basarak söndürürüm o sigarayı.
Savunuyorum cevapta veriyorum konuşmuyoruz şuan da zaten . Eşim daha önceden kavgamız da ya sigara ya ben diye bana tercih yaptırmaya kalkmıştı düşünün artıkDefol karşımdan dediğinde neden susuyorsun işte sorun orda.
Kendini savunsana.
Sonuçta ikinizde bu zıkkımı iciyosunuz.
Kocam dediğin adamın tek iyi yanı ne ben göremedim anlattiklarinda.
Hayır kendisi sütten çıkmış kaşık değil ki
Ne ilgi var ne alaka ne sohbet üstüne de hakaret,dırdır.
Biraz tepkini koy, bağır,susma,küs yani ne yapabilirsen yap ki ay i şeylere devam etmesin.
Ozaman sigara deseydiniz keşkeSavunuyorum cevapta veriyorum konuşmuyoruz şuan da zaten . Eşim daha önceden kavgamız da ya sigara ya ben diye bana tercih yaptırmaya kalkmıştı düşünün artık
Özünde iyiymiş bir de konu sahibine yedirip içiriyormus .Bu lafları nasıl hazmedip ona eşim diyebiliyorsunuz çok ilginç
Niye evlenmesin ki, senin gibi dilsiz köleyi nerede bulacak?Benim hayal ettiğim evlilik sanırım bu değil eşimse benle neden evlendi bilmiyorum
Hay ağzına sağlık kim yazacak diyordum sabah sabah aklımdan geçenleri çok güzel yazmışsınNiye evlenmesin ki, senin gibi dilsiz köleyi nerede bulacak?
İse gidiyorsun, eve para getiriyorsun, yemeği hazirliyorsun, sofrayı kuruyorsun. Ve diyorsun ki; şükür ,eşim beni yediriyo iciriyo..
Temizlik yapıyorsun, banyoda ıslak havlu görse yenisini takmak yerine aniriyor, gidip boynunu eğip temizliyorsun. Banyo çöpünü dolu gorse poseti kapatıp almak yerine seni azarlıyor . İnsan böyle hizmetçisine davransa istifa eder.
İşten eve geldigin gibi evi çekip çeviriyorsun, adamsa yan odada playstation oynayıp yorgunluğunu atıyor. Ara sıra sana aniriyor, egosunu tatmin ediyor.
Bir de tabii yatak arkadaşı kısmı var. Öyle de tatmine ulaşıyor bedavadan. Normal kız arkadaşı olsa ilgi,alaka göstermesi,gönlünü hoş etmesi gerekir seks için. Eskorta gitse iki günlük parasını bırakması gerekir. Ama evdeki kadın öyle mi? Bugün küfür et, gönlünü alma,yarın seviş. Seni istemedi mi, 'esini reddeden kadına melekler sabaha kadar lanet ediyormus' stayla,yine o haklı.
Bak, tayinciymis taşınacak. Sen olmasan ya parayla adam tutar kolilere, ya anasını falan cagiririr yardıma, ya söylene söylene kendi yapar. Ama sen varsın. Sanki evde kocan yokmuş gibi yardım etsin diye kuzenini çağırmışsin. kral efendi taşınırken bile derdine düşmüyor.
Adam yaralı parmaga isemiyor, nefes alması israf.
Hala daha seviyroum diyorsun.
Senin gibisi bu devirde zor bulunur. Artık kadınlar bu ayıları çekmek yerine mabadina tekmeyi vuruyor.. mis gibi de memur eski kocadan nafaka, tazminat falan alıyorlar. Ödememe ihtimali de yok, devlet işinde. Ödemezse haciz olarak maaşından kesiliyor.
Tabii ki seninle böyle edebileceği ve köle gibi kullanacağı bir kadın olduğun için evlendi
Sigaradan daha zararlı eşinizin laflarıArkadaşlar hepinize merhaba daha önce başka bi konu için açmıştım eşimle alakalı şimdi ki konumuz bitmek bilmeyen sigara konusu . Ben eşimle tanışmadan önce de sigara içen biriydim eşimde aynı zaman da sigara kullanıyor . Ama eşim benim sigara içmemden çok rahatsız para konusunda degil beni sürekli kontrol etmek istiyor kendi içince sorun olmuyor ya da ben ona içme dİyince sen karışmazsın oluyor . Ben sigara 5 saat içmiyim o 5 saatin sonunda yine içiyim yine laflanıyor . Zararlı bi şey onu biliyorum 11 senedir içiyprum bende bırakmak istiyprum ama zorlanıyorum çok . Her neyse bugün iftar açıcaz daha yemekler olmamıştı bende suyumu içtim sigara yaktım bir iki fırt çekip söndürecektim eşim başladı beni cinnet geçireceksin serefsiz evladıyım o sigarayı sana bıraktıracam falan sustum . Şimdi sahur oldu bende sigara yaktım yarısını o içti yarısını ben kalktım eşime sahur hazırlıkcaktım sigara yaktım daha yeni içtin aldı sigarayı kırdı defol git salak karşımdan falan . Arkadaşlar tamam iyiliğim için isteyebilir ama bu yüzden çok kalbimi kırdı sanki 5 yaşında ki çocuğum da beni kontrol etmek istiyor gibi . Ben ona bi şey söyleyince karıştırmıyor kendine ama . Bu da benim zoruma gidiyor ben ondan sonra sigara içmeye başlasam tamam diyicem ama ben onunla tanışmadan önce de içiyordum ne demem lazım eşime sizce bu konu da nasıl konuşmam gerek
üstüne söylenecek tek söz yok. mükemmel özetNiye evlenmesin ki, senin gibi dilsiz köleyi nerede bulacak?
İse gidiyorsun, eve para getiriyorsun, yemeği hazirliyorsun, sofrayı kuruyorsun. Ve diyorsun ki; şükür ,eşim beni yediriyo iciriyo..
Temizlik yapıyorsun, banyoda ıslak havlu görse yenisini takmak yerine aniriyor, gidip boynunu eğip temizliyorsun. Banyo çöpünü dolu gorse poseti kapatıp almak yerine seni azarlıyor . İnsan böyle hizmetçisine davransa istifa eder.
İşten eve geldigin gibi evi çekip çeviriyorsun, adamsa yan odada playstation oynayıp yorgunluğunu atıyor. Ara sıra sana aniriyor, egosunu tatmin ediyor.
Bir de tabii yatak arkadaşı kısmı var. Öyle de tatmine ulaşıyor bedavadan. Normal kız arkadaşı olsa ilgi,alaka göstermesi,gönlünü hoş etmesi gerekir seks için. Eskorta gitse iki günlük parasını bırakması gerekir. Ama evdeki kadın öyle mi? Bugün küfür et, gönlünü alma,yarın seviş. Seni istemedi mi, 'esini reddeden kadına melekler sabaha kadar lanet ediyormus' stayla,yine o haklı.
Bak, tayinciymis taşınacak. Sen olmasan ya parayla adam tutar kolilere, ya anasını falan cagiririr yardıma, ya söylene söylene kendi yapar. Ama sen varsın. Sanki evde kocan yokmuş gibi yardım etsin diye kuzenini çağırmışsin. kral efendi taşınırken bile derdine düşmüyor.
Senin gibisi bu devirde zor bulunur. Artık kadınlar bu ayıları çekmek yerine mabadina tekmeyi vuruyor.. mis gibi de memur eski kocadan nafaka, tazminat falan alıyorlar. Ödememe ihtimali de yok, devlet işinde. Ödemezse haciz olarak maaşından kesiliyor.
Tabii ki seninle böyle ezebileceği ve köle gibi kullanacağı mülayim bir kadın olduğun için evlendi
Ben çok sakinim biriyim kolay kolay sinirlenmem eşimin gereksiz takıntıları yüzünden bu havlu niye değişmedi bu çöp kovasını boşalt bunun gibi bir çok şey dırdırcıdır . Birde eşimin oyunu pes oynar sürekli çok nadirdir oynamadığı . Bende onunla vakit geçirmek istiyorum doğal olarak oyunu oynar gelir telefonu eline alır konuşma falan yok sigara öncesi bu konu oldu dedim oyundan geldi telefonu eline aldın bırak da muhabbet edelim ne konuşucaz konuşacak bi şey mi var açma şu muhabbetleri sıkma vs bende illa konuşmak da gerekiyor yüzüne gözüme bakabilirsin oda saçmalama of bilmem ne bu tarz şeyler .
diğer mesajları okudum zaten davranıyormuşonun işine gelmeyen her hareketinizde böyle davranacak
sigarayla sağlıkla alakası yok
gram saygı ve sevgi duymuyor size karşı
Bunları yazmaya gelmiştim, hazır yazılmışını buldum. Altına imzamı atayım bariNiye evlenmesin ki, senin gibi dilsiz köleyi nerede bulacak?
Tabii ki seninle böyle ezebileceği ve köle gibi kullanacağı mülayim bir kadın olduğun için evlendi
Su icip sigara yakmak nedir yaArkadaşlar hepinize merhaba daha önce başka bi konu için açmıştım eşimle alakalı şimdi ki konumuz bitmek bilmeyen sigara konusu . Ben eşimle tanışmadan önce de sigara içen biriydim eşimde aynı zaman da sigara kullanıyor . Ama eşim benim sigara içmemden çok rahatsız para konusunda degil beni sürekli kontrol etmek istiyor kendi içince sorun olmuyor ya da ben ona içme dİyince sen karışmazsın oluyor . Ben sigara 5 saat içmiyim o 5 saatin sonunda yine içiyim yine laflanıyor . Zararlı bi şey onu biliyorum 11 senedir içiyprum bende bırakmak istiyprum ama zorlanıyorum çok . Her neyse bugün iftar açıcaz daha yemekler olmamıştı bende suyumu içtim sigara yaktım bir iki fırt çekip söndürecektim eşim başladı beni cinnet geçireceksin serefsiz evladıyım o sigarayı sana bıraktıracam falan sustum . Şimdi sahur oldu bende sigara yaktım yarısını o içti yarısını ben kalktım eşime sahur hazırlıkcaktım sigara yaktım daha yeni içtin aldı sigarayı kırdı defol git salak karşımdan falan . Arkadaşlar tamam iyiliğim için isteyebilir ama bu yüzden çok kalbimi kırdı sanki 5 yaşında ki çocuğum da beni kontrol etmek istiyor gibi . Ben ona bi şey söyleyince karıştırmıyor kendine ama . Bu da benim zoruma gidiyor ben ondan sonra sigara içmeye başlasam tamam diyicem ama ben onunla tanışmadan önce de içiyordum ne demem lazım eşime sizce bu konu da nasıl konuşmam gerek
İmzaNiye evlenmesin ki, senin gibi dilsiz köleyi nerede bulacak?