O izlemediyse kim izledi bu kadar da kendini akıllı sanmak yuh artıkmerhaba arkadaşlar canım çok sıkkın kısa bi özet geçiceğim beneşimi daha önceleri malum siteleri izlediğini internetin geçmişine baktığımda gördüm sonra bilgisayardan facesini açtığımda eskort kızlara ve çıplak bayanlara baktığını gördüm her gördüğümde de sordum ben bakmadım baksam baktım derim dedi dünde facebookunun şifresini değiştirdiğini gördüm AMA o ben değiştirmedim şifre falan dedi biraz uzatsam benle kavga edecek daha önce ayrılığın eşine geldik ama ben artık ne yapacağım buna nasıl davranacağımı şaşırdım bir akıl verin lütfen
Denedim ama olmadi yine yaptiKarşınıza alıp sakince bu konuları ve sizin için ne derece önemli olduğunu anlatın. Fevri bir insan olarak size tavsiyem sakin kalmanızdır. Bu şekilde olgunluğunuz eşinizin de kendine çeki düzen vermesini sağlayabilir.
O zaman üzülerek söylüyorum ki bu adam kolay kolay iflah olmaz. Özellikle bu facebook şifresi değiştirmesi hayra alamet değil. Bu erkeklerin şifre değiştirip ne halt yedikleri malum. Size naçizane 2 tavsiyem var. 1. Kocanızın şifresini öğrenip öğrendiğinizi çaktırmadan takip etmeniz. 2. Öğrenemezseniz sahte bir kadın hesabından eşinize mesaj atmanız. Bakın bakalım nasıl tepki veriyor.Denedim ama olmadi yine yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?