eşim konusunda yardım edin lütfen

NARRAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
159
0
26
Amasya
kızlar allahınızı seviyorsunuz bana yardım edin çok çaresiz kaldım..

eşimBİR hastalıgına yakalandı.çok doktora göturduk..ama hic birsey care olmadı ..doktorlar stresten uzak duracaksın dıyor sadece..ama gecelerı uyumuyor..sabaha kadar dusunuyor..kafayı yemek uzere..calısamıyor bu arada ne yapacagımızı sasırdık..lutfen bırı bıze çıksın da şunu yapın geçiyor desin..rabbim dermansız dert vermez..buna eminim..ama canı çok yanıyor..bana sureklı gosterıyor ..ben dıyorum ıyı olacaksın.sadece verebıldıgım tesellı kalbı cok hızlı carpıyor..bu hastalıktan krıze gırıp ölen varmış..allah göstermesin..acıları bitsin istiyorum..lütfen yardım edin çok çaresizim........

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun. çok yakınım geçirdi bunu. 1 yıl boyunca yediği iğnelerden 20 kilo aldı. napsın gece gunduz yüzü gözü şişiyordu hadi acile neler çekti neler. hastaneye yattı tum tahlilleri temiz çıktı. doktorlar kolayı, çikolatayı ,çileği vs bazı şeyleri yasakladı. şimdi aylardır şükürler olsun olmuyor. şu an bulunduğumuz şehirden uzak. çok tuhaf bi şekilde buraya gelince oluyor. havasımı dokunuyor anlamadım. Rabbim şifalar varsın cilt hastalığı deyip geçmemek lazım insanı canından bezdiriyo. benim tek tavsiyem stresten uzak dursun birde tetikleyen yiyecek ve içeçeklerden uzak dursun

Ben de 4 sene evvel kurdeşen yani ürtiker geçirdim. Eşiniz gibi gecelerce uyuyamadım kaşıntıdan ve üniversite 1.sınıftaydım henüz okul hayatımı da etkiliyordu. Neredeyse her gün dudaklarım yüzüm gözüm şiştiği için insan içine çıkmak istemiyordum. Bir de ilk tedavim yanlış uygulandı dolayısıyla iyileşmem de süre aldı. Sizi korkutmak istemem ama benim de dilim şişti bir keresinde. Acile gittim ve iğneler vs. o da geçti... Fakat kronikleşti ben de hastalık 4 senedir mevsim geçişlerinde, stres dönemlerimde yine şişer bi yerlerim. Şükür ki her gün ilaç kullanmıyorum artık şişmelerim oldukça kullanıyorum. Size söyleyebileceğim tek şey bu rahatsızlık psikolojik o yüzden eşinizi telkin edin... Ve korkmayın ölümcül bi yanı yok diye biliyorum. Eşiniz oyalasın kendini ve düşüncelerden uzak kalmaya çalışsın... İlaç desteği ve yüksek moralle üstesinden geleceksiniz, geçmiş olsun :)

bu arada o yakınım artık ilaçlarınıda kullanmıyor kolada içiyor çikolatada yiyor ama olmuyor şükürler olsun. bilemiyorum sadece stres desek sebebi çok mutlu olduğu gunlerdede çıktı. çok tuhaf bi hastalık bu. ve şunu gözlemledim taktıkça daha çok çıkıyor düşündükçe daha çok kaşınıyor . düşünmemeye çalışsın eşiniz gececek elbet bu pis hastalık.

evet bu hastalığı çok uzun yıllar çeken var .ama stresten onu alıkoyamıyorum..sureklı streslı cunku..her baktıgımda aynanın karsısında dış gorunumune ozen gösteren bir insan..o yuzden çok pskolojısı bozuldu..ben onu bır tatıle gondermeyı dusunuyorum ..ben gidemem çalışıyorum izinde alamam..şuan elimden gelen bu . (((

canım öncelikle geçmiş olsun allah acil şifa versin..kızım öksürüyor dye nette geziniyordum ahmet marankiyle ilgili kadın sitesine yazmış bu kurdeşen hastalığıyla ilgili.. tekrar bakıcam özelden yazıcam sana ok tekrar aynı yeri bulmam lazım..

Hastalık ile ilgili bilgim yok, ama çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin demek istedim.

Son düzenleme:
Arkadaşım hastalıkla çok yakından bilgim var benim annem kurdeşen hastalığına yakalanmıştı ve çok kötü bir hastalık stresten tamamıyla uzak durması gerekıyor annem mahvolmustu her tarafı şiş kaşıntdan ölüyordu neredeyse . Kesinlikle psıkıytrıye gitmesi şart tedavı edılmıyor her an cıkma ıhtımalı var o yuzden stresten uzak durması lazım muhtemelen ilaç verıcek psıkıytri çunku baska turlu atlatamaz. üzüldüm çok kotu gunler gecırdık o hastalık yuzunden allah kımsenın basına vermesin

Ürtikerden (kurdeşen) ölen olmaz merak etmeyin. O dedikleri anjioödemdir. Dilde, boğazda şişme yapar soluksuz kalır. Zaten dr. ilaç vermiştir hergün içeceği içinde baş boyun bölgesinde şişme olmaz.

Kalbinin hızla çarpmasıda kurdeşenden değil, stresten. İnşallah tez zamanda iş bulurda stresi geçer.

Çok geçmiş olsun..Bioezonans tedavisi ile bu tür hastalıklarda fayda sağlanabiliyor..İsterseniz araştırın bir...

çok geçmiş olsun. bir işte çalışmamasından dolayı sıkıntı vücudunda bir yerden patlak vermiş... stres olmayacak.. sonra gecer kesinlikle

çok geçmiş olsun herkes stresten uzak dursun demiş eşiniz moralini yüksek tutmalı acil şifalar diliyorum

cnm hastalık nedir ben anlayamadım

sedef gibi birşeymi ciltte oluşuyor

ögle ise eşimdede var sedef rahatsızlıgı

onun kremleri var sürüyoruz strese girdirmemeye çalışıyoruz

ama nafile (eger rahatsızlığı buysa)tam anlamadım eşinin rahatsızlıgını

allahım acil şifalar versin tez elden AMİN

Allah yardimciniz olsun acil şifalar versin eşinize.
Keşke yardımcı olabilseydim ama bu hastalıkla ilgili bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…