3 sene önce ben yaşadım bu hastalığı canım.. çok kötü hatırlamak bile istemiyorum.. en son gecenin bi yarısı anneme beni kurtarın artık diye yalvardiğimi hatirliyorum.. o ana kadar doktora falan gitmeyi düşünmedim geçer nasıl olsa dedim.. doktor fobim var beyaz önlük göreyim tir tir titrerim nefes alamam.. neyse baktım olmayacak doktora göründüm.. hemen bi antidepresan, bi uyku ilacı yazdı, 6 ay kullan dedi.. kaşıntı ve yaralarım için de krem aldık, o kaşıntıyı o an durduruyordu önce yakıyor biraz sonra kaşıntıyı yok ediyor çok güzel bi krem tam çözüm değil ama en azından geçici olarak durduruyor.. zaten ben antidepresanları kullandım, özellikle atarax mucize gibi geldi.. yok etti 3 günde.. ama hala bikini bölgemde o lanet yaraların izleri var =( bi de iyileştikten sonra da dikkat etsin bazı ilaçlar urtikere neden olur, ben geçen sene midem için bi ilaç kullandım o tekrar urtiker yaptı diz kapaklarımda sadece , ilacı bıraktım mecburen.. geçmiş olsun cnm benım bu kadar karamsar olma dermansız bir hastalık değil ki.. geçer merak etme..
kızlar allahınızı seviyorsunuz bana yardım edin çok çaresiz kaldım..
eşim kurdeşen hastalıgına yakalandı.çok doktora göturduk..ama hic birsey care olmadı ..doktorlar stresten uzak duracaksın dıyor sadece..ama gecelerı uyumuyor..sabaha kadar dusunuyor..kafayı yemek uzere..calısamıyor bu arada ne yapacagımızı sasırdık..lutfen bırı bıze çıksın da şunu yapın geçiyor desin..rabbim dermansız dert vermez..buna eminim..ama canı çok yanıyor..bana sureklı gosterıyor ..ben dıyorum ıyı olacaksın.sadece verebıldıgım tesellı kalbı cok hızlı carpıyor..bu hastalıktan krıze gırıp ölen varmış..allah göstermesin..acıları bitsin istiyorum..lütfen yardım edin çok çaresizim........
doktor verdiyse kullansın canım.. kötü bi ilaç olduğunu düşünmüyorum.. ben lustral ile birlikte kullandım.. lustral çok ağır bi antidepresan.. atarax sadece uyku veriyor.. zaten sinirsel urtiker için birebir.. doktorunuz verdiyse kullanın derim.. ben ataraxın değil de lustralın yan etkilerinden çok şikayetçiydim.. bi kullansın bi hafta içerisinde baya rahatlatıyor..
kızlar çok saolun varya beni çok memnun ettiniz..yardım etme isteğinizle özelden mesaj atan arkadaşlarımada gercekten cok tesekkur ederım.gerı mesaj atamıyorum..henuz mesaj atma hakkım yok..
kızlar allahınızı seviyorsunuz bana yardım edin çok çaresiz kaldım..
eşim kurdeşen hastalıgına yakalandı.çok doktora göturduk..ama hic birsey care olmadı ..doktorlar stresten uzak duracaksın dıyor sadece..ama gecelerı uyumuyor..sabaha kadar dusunuyor..kafayı yemek uzere..calısamıyor bu arada ne yapacagımızı sasırdık..lutfen bırı bıze çıksın da şunu yapın geçiyor desin..rabbim dermansız dert vermez..buna eminim..ama canı çok yanıyor..bana sureklı gosterıyor ..ben dıyorum ıyı olacaksın.sadece verebıldıgım tesellı kalbı cok hızlı carpıyor..bu hastalıktan krıze gırıp ölen varmış..allah göstermesin..acıları bitsin istiyorum..lütfen yardım edin çok çaresizim........
Benim oğlumda kurdeşen döktü biliyorum durduk yerde kırmızı kabarcıklar kocaman kocaman ben okmeydanı ssk ya götürdüm ilaç verdi birde kortizon iğnesi vurdu zaten bir kaç güne geçti siz dr a gitmedinizmi eşin çok kafasına takıyorsa psikiyatriye gidebilirsiniz rahatlatıcı ilaç verebilir.kızlar allahınızı seviyorsunuz bana yardım edin çok çaresiz kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?