eşim konusunda yardım edin lütfen

Arkadaşım önce stresi engellemek ve rahatlaması için bazı ılaçlar var doktor hemen yazar dermatolog bile yazıyor strese karsı onlardan birini kullanması lazım eşinin. Çünku bu hastalığın tetikleyeni stres. Birde İbrahim saraçoğluyla görüşün. Ben oğlum için mail atmıştım Allah razı olsun hemen cevap verdi. Bazı durumlarda kendi direk telefonla arıyormuş. Allah tez zamanda şifa verır inşallah tüm ihtiyacı olanlara.

kızlar çok saolun varya beni çok memnun ettiniz..yardım etme isteğinizle özelden mesaj atan arkadaşlarımada gercekten cok tesekkur ederım.gerı mesaj atamıyorum..henuz mesaj atma hakkım yok..

3 sene önce ben yaşadım bu hastalığı canım.. çok kötü hatırlamak bile istemiyorum.. en son gecenin bi yarısı anneme beni kurtarın artık diye yalvardiğimi hatirliyorum.. o ana kadar doktora falan gitmeyi düşünmedim geçer nasıl olsa dedim.. doktor fobim var beyaz önlük göreyim tir tir titrerim nefes alamam.. neyse baktım olmayacak doktora göründüm.. hemen bi antidepresan, bi uyku ilacı yazdı, 6 ay kullan dedi.. kaşıntı ve yaralarım için de krem aldık, o kaşıntıyı o an durduruyordu önce yakıyor biraz sonra kaşıntıyı yok ediyor çok güzel bi krem tam çözüm değil ama en azından geçici olarak durduruyor.. zaten ben antidepresanları kullandım, özellikle atarax mucize gibi geldi.. yok etti 3 günde.. ama hala bikini bölgemde o lanet yaraların izleri var =( bi de iyileştikten sonra da dikkat etsin bazı ilaçlar urtikere neden olur, ben geçen sene midem için bi ilaç kullandım o tekrar urtiker yaptı diz kapaklarımda sadece , ilacı bıraktım mecburen.. geçmiş olsun cnm benım bu kadar karamsar olma dermansız bir hastalık değil ki.. geçer merak etme..

Son düzenleme:

atarax eşimede vermiş ama eltim hemşire o kullanma dedi..çok kötü bir ilaç dedi..kullanmadı..en iyisi söyleyeyimde kullansın..eltimde başıma doktor kesildi mübarek...

doktor verdiyse kullansın canım.. kötü bi ilaç olduğunu düşünmüyorum.. ben lustral ile birlikte kullandım.. lustral çok ağır bi antidepresan.. atarax sadece uyku veriyor.. zaten sinirsel urtiker için birebir.. doktorunuz verdiyse kullanın derim.. ben ataraxın değil de lustralın yan etkilerinden çok şikayetçiydim.. bi kullansın bi hafta içerisinde baya rahatlatıyor..

söz konusu sinirsel urtikerse hemen hemen hep atarax veriyor doktorlar.. eşin eltini dinleyeceğine doktorunu dinleseydi şuan iyileşmişti belki de.. sana doktor ilaç veriyor sen hemşire diye yengenin sözünü dinliyorsun.. çok kızdım eşine.. mutlaka kullanmasını söyle canım.. neden kötü bi ilaçmış neden eltin öyle demiş anlamadım bu arada.. sadece uyku verir, başka bi yan etkisini ben yaşamadım..

Son düzenleme:

bir fikrim yok ama Allah şifa versin....

Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
Ürtiker (kurdeşen) bir ömür atakları olan bir hastalık maalesef.
Ben de yıllardır bununla yaşıyorum.
Bazen bir ilaç, bir yemek, sadece yorgunluk veya üzüntü sebep olabiliyor..
Burada bilmeniz gereken eşinizin karaciğerini zorluyacak her türlü şeyden kendini sakınması...
Eşiniz yeni atak geçirdiği için iğnelerde yada serumda adrenalin içeriği oluyor.
Bu sebeple kalp atışı birkaç haftaya kadar öyle hızlı, düzensiz atabilir. Endişe etmemeye çalışın.
Ona verilen ilaçları zamanında ve muhakkak belirtilen ölçüde almaya deva etsin ! Bu çok önemli. Kendi kafanıza göre ilaç dozuyla oynamak karaciğerler için son derece zararlıymış...
Her türlü sıcak içeçeği seyrek tüketmesi, dışardan katkılı hiç bir gıdayı yememesi, bağırsak düzenini bozmaması, çok sıcak suyla, masaj- hamam gibi ortamlarda bulunmaması çok önemli.
Ben bunlara dikkat ederek çok ilerleme kaydetmiştim.
Ayrıca aynı gün içinde çok aşırı ağır, yorucu işlerden uzak kalmaya çalışması gerekir...
Uykusuz kalmak falan bile bile kendini kötüleştirmek demek olur. Bu kontrol altında tutulabilen bir hal iken kendinize zulmetmeyin derim.

cok geçmiş olsun yakın bir zamanda annemde geçirdi üstelik hiç stres yaşamamasına rağmen doktor direkt ne stresi yaptınız bu kadar diye sorunca şu an sorunumuz yok falan demişti ama içe atılan sıkıntılar böyle bir anda dışa vurup patlak verebiliyor illa yeni bir stres yasamasına gerek yokmuş...valla ilaçtan ziyade kafası rahat olmalı

Allah acil sifalar versin.
Insallah tez zamanda kurtulursunuz bu hastaliktan.
ALLAHIM ESINIZI SIZE BAGISLASIN AMIN.
ALLAHIM KOCALARIMIZIN VE COCUKLARIMIZIN YOKLUGUNU GÖSTERMESIN BIZE AMIN.

Acaba kaplicalara falan gitse ise yaramazmi?
Nasil bir hastalik oldugunu bilmiyorum ama cilt hastaligi sanirim.
Babaminda cildinde cok uzun yillar hastalik vardi.
Fakat trye gittiginde geciyordu, stresten cikiyormus.
Almanyaya gelince yine cikiyordu, ne hasteneler ne doktorlara gitti
fakat gecmedi. Simdi calistigi isten cikti ayrica sigarayida birakti gecti cok sükür.
Sanirim ortamdan uzaklasmali, siz en iyisi karadenizde bir köye gidin orda söyle bir iki ay
yasayin, temiz hava, stresden sykyntidan uzak bir hayat iyi gelir belki.
Doktorunuza bi danisin belki oda onaylar.

Allah yar ve yardimciniz olsun.

çok geçmiş olsun bir ara bende yoğun bir şekilde geçirdim.

hatta benimki kronik üritikermiş. tıpta o kadar çok tahlil yapıldı hiçbir ilaç fayda etmedi.

beni bir teyze okudu. ne deyip okudu bilmiyorum. pazarda karşılaştığım bir kadındı yani şimdi görsem bilmem.

suyu okudu üfledi vallahi bir daha da çıkmadı 3 sene oluyor.sizde okuyan birine nazar falan okutsanız belki rahatlar.

kesinlikle katılıyorum bu konuda bilgim olduğu için paylaşmak istiyorum.
bana da dr. iki hafta önce panik ataktan dolayı verdi.içim acıya acıya bebeklerimi emzirmekten vazgeçerek atarax ve lustral kullanmaya başladım.iyiki de başlamışım özüme döndüm diyebilirim ruhum sakinleşti.tabi atarax ı dr. uykun olmadığında kullan dedi.sadece 1 kere uykusuz kaldığm için kullandım o kadar.
tavsiye ederim.dr. da önerdiyse muhakkak kullanın rabbim şifasını verir inşallah.

Benim annemde yakalanmıstı uzun zaman her gece hastaneye tasıdık kasıntıları dursun diye doktorlar hafifletici bseyler yapabilir.İns esinin ic karmasası bitince rahatlayınca saglıgına kavusur..Belki bitkisel rahatlatıcı sakinlestirici ilaç surup vs iyi gelir..Recetesiz satılan böyle ilaçlar var yan etkisi yok kullandım..Acil şifalar dilerim..

Son düzenleme:
kızlar çok saolun varya beni çok memnun ettiniz..yardım etme isteğinizle özelden mesaj atan arkadaşlarımada gercekten cok tesekkur ederım.gerı mesaj atamıyorum..henuz mesaj atma hakkım yok..

Umarim en kisa zamanda düzelir ben beyaz dud kurusu iyi geliyormus diye okumustum arastir belki gercekten iyi gelir.Aklimda kalan suyu ile banyo yapilmasi.

Merhaba..ayni hastalik bende var.4 ay once aniden cikti.geceler boyunca kasindim.yapilan kontrollerde urtiker oldugum ortaya cikti.1,5 ay sonrakendiliginden gecti.benim dilim yuzum falan sismiyordu.sadece darbe alan yerler(corabin siktigi,camasirin degdigi,pantalon belinin degdigi yerler falan )felaket kabarip kasiniyordu.insallah tez zamanda iyilesir esiniz.oldurmuyor ama Surunduruyor bu hatalik.acil sifalar diliyorum

Benim oğlumda kurdeşen döktü biliyorum durduk yerde kırmızı kabarcıklar kocaman kocaman ben okmeydanı ssk ya götürdüm ilaç verdi birde kortizon iğnesi vurdu zaten bir kaç güne geçti siz dr a gitmedinizmi eşin çok kafasına takıyorsa psikiyatriye gidebilirsiniz rahatlatıcı ilaç verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…