- 31 Mart 2020
- 327
- 177
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi061
-
Su an bı belirtim yok ama çok korkuyorumOncelikle gecmis olsun.Belirtileri yasiyor musunuz ?
Su an sağlığımda bişey yok arkadaşlarımızla goruseli 5 gün oldu fakat eşimde çıkınca sıkıntı olduGeçmiş olsun, sağlık durumunuz nasıl. Hastalığı geçirenler bağışıklık sağlıyormuş sanırım son araştırmaya göre. Bazen bende atlatsam da kurtulsam diyorum.
Umarım basit bir grip gibi geçirirsiniz
Test yapmaya bile gelmiyorlar malesefGeçmiş olsun. Siz de ihmal etmeden testi yaptırın ona göre tedaviniz başlasın. Allah acil şifalar versin.
Evet belirti olmadan yakınlara test yapılmıyor malesefTest yapmaya bile gelmiyorlar malesef
İnşallah amin tesekkur ederizInşallah sizde yoktur , kocaniza çok geçmiş olsun basit grip gibi geçirir umarim
Haklısınız onlar için de çok zor aminKuzenim normalde dis hekimi ama aylardir pandemi nedeniyle yaninda ekibiyle evlere test icin gidiyorlar ama dönüsümlü çalişıyorlar mecbur . Cok fazla stres halindeler ,özel hayat diye birsey kalmadi ,evdekiler aylardir memlekette,yüzü artık maske takmaktan cürümüs,psikoloji diye birsey kalmamis, Gecen gün konustum abla yetisemiyoruz dedi. Test icin gittikleri evlerde tersleyen kovan numune yaptirmak istemeyenler varmis. Bu süreç herkes için cok zor. Rabbim şafi adıyla sifa versin.
Biraz daha beklseydınz keske ev oturmaları ıcın... Okadar cok duyuyorumki bu sekilde bulaş oluyor zaten.. Evden hıc ckmadım 15 dklık market alısverısınde kaptım... Bugune kdar hıc biyere gitmedim ama bır arkadasım la bulustum ondan bulastı. Boyle boyle uzuyor gıdıyor bulastıkca bulasıyor. Neyse kalbinizi kırmayayım umarım sizde cikmaz cok gecmıs olsun..Ah bu ev oturmalari. Cok gecmis olsun.
Kayinpederim de pozitif cikmisti. Dun hastaneden taburcu oldu. Baya da agir gecirdi.
Bir an önce siz de test yaptirin.
Korkmayın atlatırsınız benim çevremde de çok tu koroma olan atlattılarGecen hafta bayadir gorusmedigimiz arkadaşımız oturmaya davet etti bizde gittik bu zamana kadar hicbiyere gitmedik maskesiz dışarı cikmadik evdeydik hep onlarada diğer arkadaşlarımız da gelmiş oturduk filan ama ben korktum gitmez olaydık.O günden sonra eşimi iş için şehir dışına başka bir ile yolladilar oraya gittiğinde arkadaşımızın annesi korona pozitif çıktı arkadaşımız da yaptırdı test onunki de pozitif çıktı eşimde orda test yaptırdı o da pozitif cikti buyuk ihtimalle bende pozitif çıkarım test yaptırmadım 14 gün yasak geldi eşim orda kaldı ben burda.Moral olarak cöktüm,çöktük lütfen evden çıkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?