Eşim koronavirus pozitif

Atlatsamda kurtulsam?
Bir kez geçiren tekrar tekrar gecirebiliyormus bu hastalığı bilim adamları öyle söylüyor

Geçmiş olsun, sağlık durumunuz nasıl. Hastalığı geçirenler bağışıklık sağlıyormuş sanırım son araştırmaya göre. Bazen bende atlatsam da kurtulsam diyorum.
Umarım basit bir grip gibi geçirirsiniz
[/QUOTE]
Yoo hiç öyle bir şey yok. Kaldı ki ne yazık ki her bulaşan da atlatamıyor malumunuz insanlar ölüyor. Yani bu doğru bir düşünce değil

Geçmiş olsun bu dönem zor kimde var kimde yok belli değil

Yeni moda maskeyi kola takmak galiba ben dışarı çıkınca hep oyl e goruyorum

Cok gecmis olsun, aslinda gelip bakılması lazım ya da siz gidin bir sağlık kurulusuna, şüpheleniyorum diyerek.
Ne desem bilemedim normalleşme sürecinde insanlar daha temkinli olsa keske, maskenize mesafeye dikkat etmissinizdir ama iste bulasma riski hep var.
4 aydır evdeyim bu süreçte dışarı çöp atmaya bile cikmaya korkar oldum, herkes sokaklarda, komsular evde durmuyor apartmana giren cikan derken... insan korkuyor. Siz de cok gec olmadan test yaptırın bekledikce belirtiler artar, etkisi daha kötü olmadan önlem alin

Herkes ağır geçirecek diye bişey yok morel olarak cokmeyin ama tabiki kimse de tedbiri elden bırakmasın.

Yeni moda maskeyi kola takmak galiba ben dışarı çıkınca hep oyl e goruyorum
Cocgum 4.5 aylık henuz bir bebek arabasıalamadık. Maske takmayanlar yuzunden sokaga cıkaramıyorum. Cocugun ustune ortu atsam bu sefer sıcakta catlayacak yavrum kucagımda olunca zaten sokakta hep temas etmek zorundasın e oda olmuyor malesef asansore dokun kapıya dokun vs. Arabamız olsa koyarım arabasına alırım alkolumuzde yanıma cocuga hıc temas etmem mecburi olarak etsem bile bır yada iki keredir.
Kimseye gitmiyorum kımseyıde almıyorum evime. Bızım canımız yokmu ya.. Bız özlemedıkmı sevdiklerimizi biz özlemedıkmı sohbetlerimizi biz özlemedıkmı kahve ortamlarımızı sokak gezmelerımızı... Ben bitiğim zaten psikolojim pert buraya hangi bırını yazayım yazmaktanda usandım zaten

Olan biz evde oturanlara oldu zaten. Cocuguma karsi asiri tahammulsuz olmaya basladim. Cocugu bir parka bile goturememek cok kotu. Enerjisini atamadikca bana sariyor.

Olan biz evde oturanlara oldu zaten. Cocuguma karsi asiri tahammulsuz olmaya basladim. Coxugu vir parka bile goturememek cok kotu. Enerjisini atamadikca bana sariyor.
Buyuk oglumda oyle koltuklara tırmanmaya basladı artık degısık hareketler yapmaya basladı korkmaya basladim annemler goturduler bıraz degısıklık olsun diye. napacagız boyle bilmiyorum.

İnternetten alabilirsiniz bence bu kadar kasmaya gerek var mı? Yan ien azından bebek arabasıyla açık havaya çıkmalısınız ruhsal ve bedensel sağlığınız için

İnternetten alabilirsiniz bence bu kadar kasmaya gerek var mı? Yan ien azından bebek arabasıyla açık havaya çıkmalısınız ruhsal ve bedensel sağlığınız için
Haklisiniz ama ciddi maddı sıkıntı yasadıgımız ıcın alamadık malesef..bu hafta artık Birtane alalım dedım eşime yoksa artık ölüm cikacak su evden

Haklisiniz ama ciddi maddı sıkıntı yasadıgımız ıcın alamadık malesef..bu hafta artık Birtane alalım dedım eşime yoksa artık ölüm cikacak su evden
Aa pardon ben de çıkıp bakarak almak için bekliyorsunuz zannettim. İkinci el bakabilirsiniz çok uyguna temiz şeyler vardır. Gelince dikkatli bir şekilde dezenfekte edersiniz, içiniz rahat ederse yani.
Öyle demeyin taze anne olunca pandemi olsa da olmasa da bu hisler oluyor :)

Aynen :) 2.el urunde hayatımda hıc kullanmadım kullanamamda hele ki cocuguma.. Yani bugune kadar geldik zaten bakalım bu hafta ıcınde muhakkak alırız ınsallah :)

esim de bugun test oldu,
zaten o pozitifse biz ailecek pozitifizdir diye dusunuyorum ben, o yuzden test yaptirmam kendim ozel olarak, eger semptomlari gostermezsem, artik karantina uygulariz tabi ki ailecek.

esim ise de gitmiyor aslinda, sadece gecen hafta bir devlet dairesine gitmesi gerekmisti, biz de ondan olmus olabilir diyoruz, cok agir geciriyor su an gribi

bizim yasadiimiz ulkede de artmaya baslamis vakalar, ikinci dalga baslamis olabilir deniyor.

Yok mecburi seyler ıcın kısa sureli bebısı babasının izin gunlerınde ona bırakıp cıkabılıyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…