• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim koronavirus pozitif

Koku ve tat kaybı yaşıyorum hala bide 3 gündür ishal ve karın ağrısı bugün 5. Gün tedavide 2. Günüm ateş öksürük yok, kızımda pozitif çıktı onda herhangi bir belirti yok henüz umarım hiç olmadan atlatırız 😣
İnşaAllah canım baştan nasıl ilerliyorsa öyle devam ediyor kız kardeşimde evde atlattı annemde inşaAllah çabucak geçer çocuklarda pozitifti onlarda belirti hiç olmadı

15 Ağustosta eşimin memleketinde düğün vardı. Gitmesini hiç istemedim ancak gerçekten hatırlı biri olduğu için mecburen bilet almıştı, annesiyle gidip döneceklerdi. Döndüğün zaman eve gelemezsin, annenle kal 14 gün sonra gelirsin demiştim. Çünkü bilet aldığı dönemde bile Güneydoğu'da vakalar artmaya başlamıştı. Dün akşam annesi aradı, düğün sahibi aramış, kalbinizi biliyorum ama gelmeyin buralar fena demiş. Kayınvalidem kronik şeker ve kalp hastası. Evde iki ve dört yaşında iki tane çocuğumuz var. Benim ise 2 defa zatürre geçmişim var zaten (sonuncusunu ekimde oldum, hala covid miydi acaba diye düşünüyorum. Hayatımda hiç böyle paçavraya döndüğümü hatırlamıyorum çünkü-ki ben yetişkinliğimde ateşli hastalık hiç geçirmedim.)

Çok şükür dün biletlerini iptal ettiler. İçim ferahladı.

Son bir iki gündür bende de boğaz kuruluğu var, hani böyle kışın banyo yaparsınız saçlarını kurutmazsınız ya öyle. Cuma günü Türkiye’ye döndüm annem sitem etti bayram gelmiyorsun diye (bence haksız) bugün de hafif öksürük başladı. Korkuyorum

Merhaba gecmis olsun benim esim de covid + hicbir belirti semptom gostermedi pozitif biriyle temas etti daha sonra 14 gun izolasyon verdilee bize ailecek . 14 gun soninda is yeri test istedi ir baktik pozitif biz sok olduk cunku dedigim gibi ikimiz de de hic bir semptom yoktu ve ben hamileyim . Ilac getirdiler eve izole oldu tekrar dan 14 gun yine gecti yine hicbir semptom yok yine pozitif geldi . Bana semptom gostermedigim icin test yapmadilar . Saglik bakanligindan arayanlar semptomsuz gecirdigi icin 17 gunun sonunda temizsin dediler ama test pozitif. Kimsenin bse bildigi yok her arayan fari bir sey soyluyor. Suan 3. Testi bekleyecegiz umarim negatife donmustir artik cunku adam evde kafayi yiyecek artik. Dedigim gibi bende de bse yok insallah sizde de yoktur c vitamini takvitesi alin ve bol su tuketin. Bende cok merak ediyorum acaba bende de var mi ayakta mi atlattim bende diye
Bildirilen vaka sayıları bu nedenle düşük işte. Pozitif kişinin temaslilarina belirti yoksa test yapılmıyor artık. İnsanlar test yaptirabilmek için yalan söylüyor belirtim var diye. Verilen sayıyı en az 3le carpmali.

Son bir iki gündür bende de boğaz kuruluğu var, hani böyle kışın banyo yaparsınız saçlarını kurutmazsınız ya öyle. Cuma günü Türkiye’ye döndüm annem sitem etti bayram gelmiyorsun diye (bence haksız) bugün de hafif öksürük başladı. Korkuyorum
Kendinizi karantinaya alın. Evde maskeli durun ve başka odada tek durun. Öksürüğe halsizlik, koku alamama, sırt ağrısı veya ateş eklenirse vakaların yoğun olduğu illerde değilseniz 112yi arayıp durumu soyleyin, hazırlıklı geliyorlar ve pandemi hastanesine götürüyorlar.

İlaç başladıktan iki gün sonra basladim koku almaya.. Kardeşim de şuan aynı şikayette bulundu koku ve tat kaybim var diye hamile ve temaslı olarak karantina da test yapmiyorlar ama ilaç yollayacaklarini söylemişler.. onun koku ve tat kaybı yasayali dorduncu günü düzelmedi onun harici hiçbir belirtisi yok gayet iyi...
Merhaba ben de hamileyim ve eşim pozitif çıktı.Çok korkuyorum biraz göğüs aramda hırıltım var şimdilik.Kardeşiniz de hamile peki o ilaçları hamileler kullanabiliyor muymuş😕

Tüm hastalara geçmiş olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Hastanelerde doluluk oranının tekrar arttığı söyleniyor. İyileşme sayısı fazla ama nasıl bir virüs ki anında bulaşabiliyor. Biz eve kapattık yine kendimizi. Çocuklar zaten hiç çıkmıyordu. Bizde eşimle bayramda kafa dağıtalım diye Bursa’ya yakın yerlere gitmiştik. Çok şükür belirti filan yok. Eşiminde işi şuan beklemede olduğu için gitmiyor. Ama bu şekilde izole ne kadar yaşayabiliriz.

Merhaba ben de hamileyim ve eşim pozitif çıktı.Çok korkuyorum biraz göğüs aramda hırıltım var şimdilik.Kardeşiniz de hamile peki o ilaçları hamileler kullanabiliyor muymuş😕
Geçmiş olsun eşinizin belirtileri nasıldı şuann nasıl ayrı evlerdemisiniz, size test yapılmadı mı ben pozitifim pzt günü öğrendim aynı akşam eşim ve kızıma da yapıldı test

Sağlık ocağındaki hemşire her gün arayıp bilgi alıyor o kullanabileceğini söylemişti ama bugün sağlık müdürlüğunden görevli aramış yarın test almaya evine gideceklermis sonuç pozitif çıkarsa ilaç kullanamazsınız demişler.. Ilık şeyler tüket sağlıklı beslen denilmiş evde dinlenerek geçireceksiniz denilmiş..

Çocuklar kaç yaşındaydı benim kızımda pozitif 3 yaşında şuan belirtisiz hala
Biri 1,5 yaşında biride 3.5 yaşında bin şükür maşaAllah bi sıkıntı olmadı ama ambulans geldi kapıya çocukları yatırmamız lazım dedi kardeşimde çok kötüydü neyse bunlar gittiler ama çocuklara tedavi falan verilmemiş ne amaçla götürdüler bilgide verilmemiş ne yapılmaya çalışılıyor inan aklım almıyor kollarında sadece damar yolu. Yatakta yatıyorlar çocuk ne anlamış virüsü yatakta yatmayı hemde o yaştaki çocuğu nasıl zaptedeceksin yatakta bu sefer inip çıkıp yerlere her yere dokunmuşlar semptom olmayan çocuklar bu sefer hastane enfeksiyonu kapacak Allah korusun sabah hemen imza atıyo çıkıcaz biz diye çıkıyorlar eve geliyorlar taksiyle araç bile verilmiyor taksicide riske giriyor küçük olan bebek sonuçta maske takamazki taksicide maskesiz Allahtan kardeşim bilinçli de taksiciyi uyarıyor amca tak maskeni çocuklar hasta diye adamda takıyor maskesini uyarmasa takmayacak tabi bu arada eşide hastanede tedavi altında ay çok zor günlerdi😞 uzakta olmak çaresiz olanları seyretmek çok zor

Hastalığı geçirmiş, geçiren arkadaşlara çok geçmiş olsun Allah'ım kolaylıkla sağlıkla atlatmayı nasip etsin.
Bende çok korkuyorum akciğer hastasıyım ama malesef risk raporu alamadım. Esimle ben yaklasik 10.000 kişinin aynı binada olduğu bir kurumda çalışıyoruz , küçük bebeğim var annem babam bakiyor. Kendimi geçtim bebeğime ve annem babama birşey olacak diye aklım çıkıyor 😢 Rabbim inşallah bu zor günleri kolaylıkla atlatmayı nasip eder

Back
X