Kocani size tam olarak sunu soyluyor. Ben artik anam babam ve senle bir evde yasamak istiyorum. Kapinizin ayri olmasinin onemi yok, altli ustlu demek ayni ev demek cunku. Hele de köy yerinde ne habersiz bir yere adim atabilirsiniz ne onlari cagirmadan bir misafir agirlayabilirsiniz ne de sebepsiz yere davetlerini geri cevirebilirsiniz. Hayvani isi gucu esiniz sizden istemez belki ama kaynana gozu onunde genc canli calismayan gelini gorunce saniyor musunuz bir susar iki susar sen de bir isin ucundan tut demez? Bu hayvan isi olmaz evimi temizleyemiyorum olur. Torununu her gun gormek ister zirt pirt kapi calar, onu yaptim gel al nereye gidiyorsunuz ben de geleyim. Ust katta otursa gene iyi en azindan evden cikarken karsilasmama sansi olur, altinizda her ne vakit cikacaksaniz illa duyacak gorecek. Koy yerinde nereye gideceksiniz ayrica? Sehirde en azindan sokaga cikip bir bime a101e bile gitmek nefes almak gibi. Esiniz suan anasinin babasinin eteginde elinin altinda karisi cocugu bombos yasamak istiyor. Kendinize bu kotulugu etmeyin. Birakin istiyorsa tek gitsin, o huzur biraz bozulsun cunku simdi bozulmasa bir seneye kalmaz bozulacak ya da siz ev isi yemek kadinlik yapan, yasamak deyince sadece bunu anlayan bir hizmet robotuna donuseceksiniz er veya gec. Cocuk icin de tek ihtiyac temiz hava organik besin degil. Sosyal yasama uyum saglamak, vakti gelince oyun grubuna krese kolayca gidebilmektir. Sirf bunun icin bile hayir demeniz yeterli.