• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim köye taşınmak istiyor

Ben köy sevdiğim için giderdim. Zordur illaki ama köy seviyorum. Çocuğum da doğa içinde büyüsün isterdim.

Kayınvalidenin üstü olmasa kesin gidin derdim ben bayılıyorum köy yaşantısına. Ama bu durumda bence de düşünmemelisiniz

Kendi evinizi kapatmadan da gitmek seçenek olabilir. Kışları falan kendi evinizde olursunuz. Haftasonlari yazın falan orda olursunuz.

Hanımlar sizden fikir almak istiyorum. Eşimin yıllardır köye tasinma hevesi vardi bende hiç istemedim. Kayınvalidem in evi 2katli bir katını duzelttiesek güzel ev olur. Önceden kirada oturuyoruz diye söylenirdi şimdi 2evimiz var kira da geliyor. Esim fabrikada çalışıyordu şimdi ise koyde olan güzel bir devlet kurumuna girdi. Ama benim evimle köy arasında 15 20 dakika mesafe var. Kendi evimdeb de gidip gelebilir rahatlıkla arabasıyla. bu arada köy diye geciyornama küçük kasaba gibi düşünün 4 tane bakkalı var büyük Köye taşınıp hem de hayvancılık yapmak istiyormuş. Tasinirsak kayınvalidem altkata inerim ben demiş. Kayınvalidemler iyidir Allah razı olsun ama yine de kızıma bakma konusunda karışırlar. Esim çok annecidir altlı üstlü yaşasak hiç ayrılmaz yanlarından eminim ne yapacağım bilmiyorum eşimi de üzmek istemiyorum artık.
Tasinirsaniz siz uzüleceksiniz tasinmayin esiniz üzülsün ..zira sizin uzulmeniz tum aileyi sarsar. Ama onun uzuntusü farkli yakinmis gitsin gelsin hergun isterse. Telafisi var. Sizinkinin yok..cocuk buyüdukçe srhir imkani lazim zaten. Kursa falan yazdirin şehrin avantajlarini degerlendirin

2gun çalış 2gunntatil var burada
Hayvancılık 2 gün bakayım 2 gün kendileri idare etsinler şeklinde ilerlemiyor malesef. Her sabah ve her akşam yem vermek gerekiyor. Dışarı çıkarmak gerekiyor, sulamak gerekiyor, sağmak gerekiyor vs. Eşiniz 2 gün çalıştıgında bu işleri kim yapacakmış.

Hanımlar sizden fikir almak istiyorum. Eşimin yıllardır köye tasinma hevesi vardi bende hiç istemedim. Kayınvalidem in evi 2katli bir katını duzelttiesek güzel ev olur. Önceden kirada oturuyoruz diye söylenirdi şimdi 2evimiz var kira da geliyor. Esim fabrikada çalışıyordu şimdi ise koyde olan güzel bir devlet kurumuna girdi. Ama benim evimle köy arasında 15 20 dakika mesafe var. Kendi evimdeb de gidip gelebilir rahatlıkla arabasıyla. bu arada köy diye geciyornama küçük kasaba gibi düşünün 4 tane bakkalı var büyük Köye taşınıp hem de hayvancılık yapmak istiyormuş. Tasinirsak kayınvalidem altkata inerim ben demiş. Kayınvalidemler iyidir Allah razı olsun ama yine de kızıma bakma konusunda karışırlar. Esim çok annecidir altlı üstlü yaşasak hiç ayrılmaz yanlarından eminim ne yapacağım bilmiyorum eşimi de üzmek istemiyorum artık.

Sakın böyle bir hata yapma.
Nekadar uzak okadar iyi🤣

Köyde başka bir yerde bahçeli büyük müstakil bir ev almayı/yaptırmayı şart koşardım bu rahatı bırakıp gideceksem 😁

Aynen öyle zaten şuan koyunlar var 15 20 tane onlara arasa eşim geliyor bakıyor kaynanamlar da bakıyor ama yok benim eşim dediğim gibi bencil olduğu için köyde yasicak illa. Bende bebeğim var ama evden de yine el emekleri yapıyorum çok şükür ihtiyaçlarımı karsilayabilecek para kazanıyorum
Parasindan demedim güzelim bahanen olsun diye dedim. Benim de şu işime yakın su kursa gidiorum yakın olsun istiyorum diye bi bahanen olmasi açısından dedim.

Benim eşimde çok istiyo ama büyük konusmayayim asla gitmem.her dakka evimde olacaklar herşeye burunlarını sokacaklar.ben yılda 3 4 defa görüyorum ona bile tahammül edemiyorum.sakin dinlemeyin esinizi

Back
X