- 1 Ağustos 2010
- 642
- 670
- 158
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Tesekkur ederim takipdeyim zaten sadece sunu anlayamiyorum insan meraktan surekli bakarmi soyle soyleyim iki hafta icerisinde bes alti kere olmustur sonra aradan zaman gecti kuzenim nisanlaninca bakti cok zoruma gidiyor burda platonik ask diye soyleyenler oldu acaba oyle birseymi diye
Evet oyle tabi o zaman ben evde yoktum ikide bakmisPlatonik aşk boyutunda olmasa da kuzeninizin eşinizin ilgi alanına girdiği aşikar.. gece 2 de hiç masum bir saat değil..
yani diğer konunu da biliyorum böyle yaşamak çok zor olmalıEvet oyle tabi o zaman ben evde yoktum ikide bakmis
TeşekkürlerE$in kuzenine yaklasmak istiyor galiba
Bunu yapamasa bile baska kadinlarada bakacaktir
Bu adamdan düzgün bisi cikmaz .. Mesaj atsa bile bosanmayacagina göre 3 maymunu oynamaya devam edebilirsin
Hayirmesajı boşverde kuzeninin dügünü oldumu
Aram iyi giderim.dugune artik esim gelirmi gelmezmi orasini kendisine birakacam yoruldum artik dusunmektengidecekmisin dügüne
bide kuzeninle aran nasıl
Aram iyi giderim.dugune artik esim gelirmi gelmezmi orasini kendisine birakacam yoruldum artik dusunmekten
Bilmiyorum goz koymusniye kuzeninizin fotoğraflarına durmadan bakıyor ?
Bilmiyorum goz koymus
Ben dusunmuyorum kendisi soyledi goz koydum diyeböyle birşey düşünüyorsan buna kanıtların varsa
o adamla aynı ortamı paylaşman yanlış
Ben dusunmuyorum kendisi soyledi goz koydum diye
Bende cozemiyorum gercekten aman ne hali varsa gorsundaha ne desin ayan beyan demiş
şaka mı bu gerçek mi çözemedim
Bende cozemiyorum gercekten aman ne hali varsa gorsun
Sogukluk girdi onceden cok seviyordumbu adamı seviyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?