- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.101
- 128
OhaBunlar ne demek oluyoryesil olan mesaj eşimin siyah olan mesaj kadının eşim tuvaletteyken çektim
Eki Görüntüle 3457641

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OhaBunlar ne demek oluyoryesil olan mesaj eşimin siyah olan mesaj kadının eşim tuvaletteyken çektim
Eki Görüntüle 3457641
Bence araştırın iyice takip edin sürekli mesajlarını falanMerhaba hanımlar nasılsınızi insallah iyisinizdir hep kafama takıldı
14 yıldır evliyim 3 çocuk var büyük olan 10yasında ortanca 8 yasında küçük olan 5 yaşındw
Eşim sirkette çalışıyor. Sabah evden7 de çıkıyor e Bazı günlrr saat aksam 8 bucuktaişten geliyor bazı günler aksam 12 gibi işten geliyor eve erken gelmesi imkansız oldu. Son zamanlar böyle oldu .İstanbul kalabalık o yüzden geç geliyor diye üzerinde durmadım .aylar önce bir kadın geldi işe hiç sevmedim o kadını içimde bir şüphe oluştu.eşime dedim ki o kadınla konuşma sevmedim dedim eşim tamam dedi . şimdi gelelim asıl soruna
Eşim dün kadınla wastapdan konuşmuşlar benden habersiz.. kocam kadınla sphbetini arşive atmış kadın son mesajında
+Tamam canim
Böyle yazmış diğer mesajlar görünmüyor silmiş galibahala bundan bahsetmedim ne yapsam
hala kızgınlığımı belli etmedim daha gelmedi eve
Siz attığı fotoyu gördünüz mü? Kadınla sevgililer bariz, adını kullanınca triplenmiş falan aşkım canım cicim diyodu hep heraldeSiz kocanızı daha iyi tanırsınız daha önceden böyle şeyleri oldu mu.
Benim kocamda mesela o potansiyel yok.Yüzde yüz güvenirim,hatta biriyle görsem "yok ya kesin başka bişey vardır" derim
kocam da iş arkadaşlarıyla konuşur uzun sohbetler eder,bazen işle ilgili bazen normal sohbet.
Hatta aynı sizinkine benzer iş arkadaşı kadın mesajlarda hep canım diye konusuyo.Size garip gelebilir ama rahatım bu konuda.Telefonu tüm gün ortada şifre vs koymaz.Bilmiyorum ben mi çok rahatım siz mi evhamlisiniz
Demem o ki herkes kocasının potansiyelini bilir bence.Takipte kalın ama çaktırmayın
Evet yazdıktan sonra gördüm.Bence biseyler var gibi.Demekki ismiyle hitap etmiyormuş kadınaSiz attığı fotoyu gördünüz mü? Kadınla sevgililer bariz, adını kullanınca triplenmiş falan aşkım canım cicim diyodu hep heralde
Sevgililer evetBunlar ne demek oluyoryesil olan mesaj eşimin siyah olan mesaj kadının eşim tuvaletteyken çektim
Eki Görüntüle 3457641
18 yıllık evliyim daha bir avukatım olmadı hshshsYetti artik yarin avukatimi arıyorum ekran görüntüleri gösteriyorum kanepede uyuyorum bugunne hali varsa görsün b o bir fiziksel olarak yaakalamadım yıllarıma yazık mesajı gördüm sinirlerim tepemde
Bahsetmeyin hiç belli etmeyin direkt whatsapp webi yükleyin çıkar ortayaMerhaba hanımlar nasılsınızi insallah iyisinizdir hep kafama takıldı
14 yıldır evliyim 3 çocuk var büyük olan 10yasında ortanca 8 yasında küçük olan 5 yaşındw
Eşim sirkette çalışıyor. Sabah evden7 de çıkıyor e Bazı günlrr saat aksam 8 bucuktaişten geliyor bazı günler aksam 12 gibi işten geliyor eve erken gelmesi imkansız oldu. Son zamanlar böyle oldu .İstanbul kalabalık o yüzden geç geliyor diye üzerinde durmadım .aylar önce bir kadın geldi işe hiç sevmedim o kadını içimde bir şüphe oluştu.eşime dedim ki o kadınla konuşma sevmedim dedim eşim tamam dedi . şimdi gelelim asıl soruna
Eşim dün kadınla wastapdan konuşmuşlar benden habersiz.. kocam kadınla sphbetini arşive atmış kadın son mesajında
+Tamam canim
Böyle yazmış diğer mesajlar görünmüyor silmiş galibahala bundan bahsetmedim ne yapsam
hala kızgınlığımı belli etmedim daha gelmedi eve
Durun fevri davranmayın iyice delil toplayın bence eliniz güçlü olsunYetti artik yarin avukatimi arıyorum ekran görüntüleri gösteriyorum kanepede uyuyorum bugunne hali varsa görsün b o bir fiziksel olarak yaakalamadım yıllarıma yazık mesajı gördüm sinirlerim tepemde
Biraz daha delil toplayın bence. Galerisinde falan fotolar da vardır kesin, gizli klasör vsYetti artik yarin avukatimi arıyorum ekran görüntüleri gösteriyorum kanepede uyuyorum bugunne hali varsa görsün b o bir fiziksel olarak yaakalamadım yıllarıma yazık mesajı gördüm sinirlerim tepemde
Şüphenizde haklısınız maalesef, üzgünümBunlar ne demek oluyoryesil olan mesaj eşimin siyah olan mesaj kadının eşim tuvaletteyken çektim
Eki Görüntüle 3457641
18 yıllık evliyim daha bir avukatım olmadı hshshs
Sen inandın mı avukatının olduğuna?Durun fevri davranmayın iyice delil toplayın bence eliniz güçlü olsun
Noob senin de avukatın var mi beybim?konunun gerçek olma ihtimali adamın süzme salak olma ihtimaliyle yarışır![]()
Sen inandın mı avukatının olduğuna?
Kimin hali hazirda avukatı var yaw?
Gerçek maalesefkonunun gerçek olma ihtimali adamın süzme salak olma ihtimaliyle yarışır![]()
Bu olayların hepsi 2.5 saat içinde mi oldu beybisi?Mesajı açıkla dedim o şey ya ben normalde kanka derim bu sefer demedim ondan kızdı dedi ben inanmadım tabi ben evden git dedim gitmem için sebep yok boş yere suçluyorsun diyerek manipüle etti herif neyse koltukta yatıyoru