Eşim le gene aynı olayı yaşadık affetmeseydım keske

Be1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
330
132
103
34
selam oncekı konularımda esımın durduk yere kufurlerınden dolayı çok büyük kavga ettıgımızı çok üzüldüğümü ayrılmayı bıle düşündüğümü soylemıştım..sonra eşim kınar bı adım attı ben onuda yazdım ve çoğu arkadaş affet barıs uzatma dedı... ve sonra o günde. sonra tabıkı çok ıyıydık haftasonu kahvaltıya gıdelım dedı ordan alışverış yaptık aşk dolu sözcükler evde vakıt gecırdık sarmaş dolaş falan ayrıntıya gırmıyorum sonra bı arkadasının dugunune gıttık ordan dönerken sızı bırakıp ben bı ıkı tur atıp gelıyım dedı bende çıkma bızle vakıt gecır dedım benmıyım onu dıyen çok anlayıssızmışım bütün gün bızımleymış zaten bütün hafta çalışıyormuş beden hayır dıyormuşum sonu kufurler... sen degışmıceksın keske affetmeseydım senı dedım ... ne olacak böyle haksızmıyım

Aslında adam haklı ama sonuna küfürler eklemeseymiş...
Aynen damarıma basmayı ıyı bılıyorsun bende edıyorum dıyor benı bukadar sıkma dıyor bende sen çıkayım ya sıkıldım. Desen çık derdım neden hemen delırdın dedım

Keşke ...neyse herkes 2 inci şansı verir artık 3 te kapinizda köpek bile olsa affetmeyin derim huylu huyundan vazgeçmez.

Adamı biblo yapıp eve koyamazsınız.
Tasma takıp bağlayamazsınız da.
İki tur atıverseymiş.
Ne gerek vardı birlikteliğin b.kunu çıkarmaya.
Erkekleri azıcık anlayın nolur.
Onlar kız arkadaşımız gibi 24 saat bizle kanki olamazlar.
Azcık arka bahçesi olsun adamın.
Bıktırmayın.

Keşke ...neyse herkes 2 inci şansı verir artık 3 te kapinizda köpek bile olsa affetmeyin derim huylu huyundan vazgeçmez.
Yok yA bu kufur e nerden alıştı anlamıyorum tam kendımı ısındırıyorum herşey super ıcıne edıyor ınsan hıc mı tutamaz kendını hıc mı ağzının ayarı olmAz pes o kendını şuan haklı görüyor affetmem gıbı bı durum söz konusu degıl yanı

Küfür asla kabul edilmez ancak sizde damarına basmayın. Tahrik edip sonrada değişmez demek yerine birazcık engellemeye çalışın . Tahammülünüz azalmış zaten birbirinize . Tabi durduk yere ederse çekmeyin asla .

Sana küfürler hakaretler yağdırdı ve buradakiler affet mi dedi anlamadım?
Adım attı sarıldı falan ozurdıledı mesaj attı dıkkat edelım artık sozlerımıze dıye uç dört gün kus kaldık oncekı konumda yazdım öyle dedıler valla

Küfür asla kabul edilmez ancak sizde damarına basmayın. Tahrik edip sonrada değişmez demek yerine birazcık engellemeye çalışın . Tahammülünüz azalmış zaten birbirinize . Tabi durduk yere ederse çekmeyin asla .
Aynen sıkıya gelemıyor sankı kötü bısey istedım dun akşam da çıktın zaten dedım

İnsanlar evlendi diye birbirlerini kısıtlamaya çalışırsa illaki sorunlar çıkıyor evlenmeden önce de bir hayatı olan çiftler evlendikten sonra da sosyal hayatı olmalı tabi ki ortamına göre zaten sizinle vakit geçirmiş gitsin diyebilirdiniz tabi ki küfür etmesi çok yanlış ve haksız duruma düşürmüş.

İnsanlar evlendi diye birbirlerini kısıtlamaya çalışırsa illaki sorunlar çıkıyor evlenmeden önce de bir hayatı olan çiftler evlendikten sonra da sosyal hayatı olmalı tabi ki ortamına göre zaten sizinle vakit geçirmiş gitsin diyebilirdiniz tabi ki küfür etmesi çok yanlış ve haksız duruma düşürmüş.
Aynen öyle oldu sımdı ne yapıcam acaba ben hayatta adım atmam kufurden sonra oda haklı sanıyor kendını ne olucak gene herşey bozuldu

Cikma demenizi kufur gibi algiliyodur artik o kadar biktiysa demek ki.
Ciksa 2 tur atsa ne oluyor yani
Vantuz gibi bazi kadinlar :olamaz:

• Beğen
Reactions: Be1
Back
X